Yok canım ben ankaradayım (esk liyim )tedavi için de ankarada başkent üniv. De hulusi beye gittimYok yok bişey olmaz merak etme , Anadolu kadınlarını düşün biri sırtında biri karnında ne işler yapıyorlar,hep ayaktalar. Allahın izniyle bişey olmaz ama sen yinede bilinçli ol çok yorma kendini... Eskişehirdemisin sen canım, nereye gidiyosun hastane olarak dr'un kim?
Öyle yapıyorum canım yaa. Ama o ay kafam karıştı. Sinekten yağ çıkarıcam ya illa :) acaba adetli iken mi yumurtam oluşup çatlıyor diye düşündüm işte. Ne yaparsın züğürt tesellisi :)10.gunden sonraki kanama hastalığa giriyor bildigim kadarıyla temizlenip abdest alip iliski olablr sanirim.Bi arastir bence canim
Tebrikler canım kaçıncı gün değerindi ?Kızlar sonucum 98 çok şükür Rabb'ime sizdende Allah Razı olsun inşallah devamıda gelir
Benimde o bahsattiğim ay belkide adetli iken ovülasyonum olduateş takibi derken :)
Amin inşallah canım çok sevindim. ALlah devamını nasip etsin inşallahKızlar sonucum 98 çok şükür Rabb'ime sizdende Allah Razı olsun inşallah devamıda gelir
kızlar birşey soracağım bunun üstüne, hep çatlamayı hissettim filan diyorsunuz ya. ben adetin son günü bel ağrısı yaşıyorum sanki ilk günlerdeki gibi. yani bu çatlama olayı bu kadar erken oluyor olabilir mi diye kafama takılıyor bazen. ama bi kere yumurta takibi bi de aşılama oldu. yani yumurtayı büyütmekte ve takipte geç mi kalmış oluyorum. dr a da söylememiştim hiç ama bunu da okuyunca kafama takıldı şimdi.[/QUOTE]Evet bende duydum şahsen uygulamıştim bende o ay hamile kalmıştım cnm.
Burda bulgarların bir lafi var :)
Torunlarına söyluyorlar nineleri evlendikleri zaman hemen bebek yapmasnlar diye.
adeten hemen sonra ve adetinin gelmesi ne 1 2 gun varken ilişkiye girme diye.
Ninelet boş konuşmaz.
ya se min
cnm ben hamile kaldığımı adetime 12 gün varken ogrenmiştim.
ve doktor demiştiki sen yumurtlama günu degil adeten hmn sonra hamile kalmışsn.
Allahım yaaa öldüm gülmekten :) Hakikaten harekenizin maşallahı var. Ozaman acaba yanlış istikameti mi koşuyor bunlar :)))))))))))Kesin yaşıyormudur ki ya bizde spermler 24.000 hareketlilikte %94 sayı biraz az gibi ama hareketliliğin maşallahı var, bu hızla ta ağzımdan çıkıp koşmaları lazım ama olmuyo işte
Artmıştır inlallah canım mutlu güzel haberler al inşallahhBu sabah tekrar kan verdim kızlar inş değerim artmıştır
Yak canım yaa. Tedirgin etme kendini şimdi. Yürümüşsün ne güzelll. Hiçbir şeycik olmaz inşallahh. Tadını çıkar :)İnş canım ya haftasonu çok gezdim o yüzden biraz korkuyorumoff bu tedirginlik hiç bitmiyecek herhalde
Kızlar sonucum 98 çok şükür Rabb'ime sizdende Allah Razı olsun inşallah devamıda gelir
Anladım buralardaysan diye merak ettim işte insan bi umut arıyor :)Yok canım ben ankaradayım (esk liyim )tedavi için de ankarada başkent üniv. De hulusi beye gittim
Valla tatlım bilmiyorum ki bi krokiyle bide fener tedarik edeyim bu ay bari :) Şaka bi yana heralde günleri denk getiremiyoruz yaaaa delirmemek elde değil...Allahım yaaa öldüm gülmekten :) Hakikaten harekenizin maşallahı var. Ozaman acaba yanlış istikameti mi koşuyor bunlar :)))))))))))
İnş canım ya bu tedirginlik kötüymüş araba yolculuğu yaptım ondan korkuyorum biraz heyecanla bekliyorum sonucu bi gelsin rahatlıycam sankiYak canım yaa. Tedirgin etme kendini şimdi. Yürümüşsün ne güzelll. Hiçbir şeycik olmaz inşallahh. Tadını çıkar :)
Valla tatlım bilmiyorum ki bi krokiyle bide fener tedarik edeyim bu ay bari :) Şaka bi yana heralde günleri denk getiremiyoruz yaaaa delirmemek elde değil...[/
İlahiAllah kucağına almayı nasip etsin canım. Bu arada senin hamileliğin yeni , belirtilerin oldu mu. Neler?
Göbek çok sıcak olurmuş. Göbüşün sıcak mı?Esk26z sorum aynı zamanda sanada
Yok canım orda değilim ama hulusi hocayı tavsiye ederim çok iyi gerçekten başka merkezlerde olumsuzu görenler ona koşuyorAnladım buralardaysan diye merak ettim işte insan bi umut arıyor :)
İlahibu belirtiyi de yeni duydum ben tam tersi üşüyorum sürekli sıcak tutmaya çalışıyorum kendimi kirpik olayını söylemişti kızlar ona dikkat ediyordum buna hiç bakmadım bundan sonra göbişede bakarım canım
Her sabah aynı saatte uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan dijital termometre ile regl 1 den başlayarak Ölçüm yapıyorum.ve bir grAfik oluşuyor. Ovulasyona kadar ateş düşük seyrediyor ovulasyondan bir gün sonra ateş yükseliyor ve ovulasyon gerçekleştiğini Anlıyorum çalışmaları bırakıyorum.ateş diğer regl e kadar yüksek seyrediyor.regl günü tekrar Düşüyor regl geleceğini Anlıyorum.hamile kalırsam bir gün o Düşüşü görmeyeceğim inşallah ateş takibi böyle birşey netten daha Detaylı araştırabilirsinateş takibi derken :)
Ya işte benim hiç belli olmuyor çatladı mı çatlamadı mı ne bilicem, ağrı sızı yokSpermleri eğitemezsin, başka yerde eğitim alıyorlar. Sen yumoşlarına taktik ver. İlgi çeksinler. Fosforlu falan giyinsinler.
Tam yumurtanın çatladığı günü değerlendirsen süper olur.
Hadi gözün Aydın cnm Dr ne dedi bu durumaKızlar sonucum 98 çok şükür Rabb'ime sizdende Allah Razı olsun inşallah devamıda gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?