Allah kucağına almayı nasip etsin canım. Bu arada senin hamileliğin yeni , belirtilerin oldu mu. Neler?
Göbek çok sıcak olurmuş. Göbüşün sıcak mı? @Esk26z sorum aynı zamanda sanada
Âmin inşallah,canım bende adet belirtilerin oldu bacaklarda karında sızı şeklinde,sağ kasığımda sızı gibi yine,yorgunluk,yürüyünce nefes nefese kalma,göbüşümde sıcak görünüyor:)
Valla tatlım bilmiyorum ki bi krokiyle bide fener tedarik edeyim bu ay bari :) Şaka bi yana heralde günleri denk getiremiyoruz yaaaa delirmemek elde değil...
Ankarada Şükran çakmak ismini duydunuzmu kızlar.... yorumlar çok güzel ama muayenesi çok pahalı... simdiki doktorum iyi ama bu ay başka doktorları deneyim diyorum belki farklı şeyleri görür diyorum
Ankarada Şükran çakmak ismini duydunuzmu kızlar.... yorumlar çok güzel ama muayenesi çok pahalı... simdiki doktorum iyi ama bu ay başka doktorları deneyim diyorum belki farklı şeyleri görür diyorum
Ben gittim canım. Ankara'daki doktorların çoğu vajinamı görmüştür. Şaka bir tarafa Şükran hanım iyi birisi ama kısırlık tedavisinde gidilecek kişi değil. Tabii tedavide ne aşamadasın bilmiyorum ama bir işlem yapılacaksa merkez de çok önemli. Labaratuvar koşulları vb.
Doğru diyosun canım ah keşke yapabilsek ama çalışınca bazen inanki kolumuz kalkmıyor, bide eşim şehir dışına da gidiyor iş için (elimizden geldiğince şehir dışına çıkış günlerini ayarlamaya çalışıyoruz). Gün aşırı ilişki olsa çok iyi olur dediğin gibi bu ay şartları zorlayalım en iyisi
Canim ama hastalanma tarihin 22 gelmenesi lazim ayni tarihler de hasta olmusuz hep nasil 22 olmuski dogurganlikda hastalagin biter bitmez basliyor bnm takvimidede bole
Tüp bebekti değil mi seninki tüp bebek yaptırıp dış gebelik yaşayan birine denk gelmiştim topiğin birinde çok şaşırmıştım.tüp bebek de de olabiliyor demekki umarım değildir cnm yaa
canım inşallahhh bu umut verici ve devamının geleceği bir tablodur...
Bakalım doktor ne diyecek gelişmeleri yaz canım.. ALlaha emanett inşallahhh mucize bebeğimiz gelecekkk
peki canım adetten sonraki gün derken kiminin 6 gün sürüyor adeti kiminin 10 benim gibi nasıl olacak o zaman Gerçi bende sorun yok 10 gün sürdüğü için 11. gün başlıyoruz ama
DDeborah26
kuzu kuzu bizim de spermler 1 milyon altı ve hızlılık orta ama doktorların demesıne göre normal yolla olur..
Ama 5 yılda 4 tüple bile olmadı ahahahahah
AMa sizin kinde sayı çok iyi olmasada hızlılık süper hahahaha yani normalde 1 sperm işi beceriyor ama diğerleri gaza getiriyormuş ama sizde gaza gelmeye gerek yok maşallahh ahahahaha
İlahi bu belirtiyi de yeni duydum ben tam tersi üşüyorum sürekli sıcak tutmaya çalışıyorum kendimi kirpik olayını söylemişti kızlar ona dikkat ediyordum buna hiç bakmadım bundan sonra göbişede bakarım canım
Canim ama hastalanma tarihin 22 gelmenesi lazim ayni tarihler de hasta olmusuz hep nasil 22 olmuski dogurganlikda hastalagin biter bitmez basliyor bnm takvimidede bole
Arkadaşlar çalışma Günlerini kabaca şu şekilde hesaplayabilirsiniz düzenli adet görüyorsanız mesela 27 günde bir 27/3:::9 eder 9. Gün gün aşırı başlayıp 18. Güne kadar gün aşırıya devam edin