- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
peki canım adetten sonraki gün derken kiminin 6 gün sürüyor adeti kiminin 10 benim gibinasıl olacak o zaman Gerçi bende sorun yok 10 gün sürdüğü için 11. gün başlıyoruz ama
Gelemedi bi gaza gelemedi, illa her işi benim mi yapamam lazım:) Sayı kaç olmalı 22 olan bi arkadaşa varikosel ameliyatı yapmışlar ama bize gerek yok demişti drlar, hem üroloji hem benim dr um gayet iyi dedi. Buradan ne anlıyoruz hızlılığı değil işlevselliği, görev bilinci önemliD Deborah26 kuzu kuzu bizim de spermler 1 milyon altı ve hızlılık orta ama doktorların demesıne göre normal yolla olur..
Ama 5 yılda 4 tüple bile olmadı ahahahahah
AMa sizin kinde sayı çok iyi olmasada hızlılık süper hahahaha yani normalde 1 sperm işi beceriyor ama diğerleri gaza getiriyormuş ama sizde gaza gelmeye gerek yok maşallahh ahahahaha
Eeee benim 31 gün, 3+1 4 eder 4. gün mü yapıcaz ıyyyy hasta oluyorum halaArkadaşlar çalışma Günlerini kabaca şu şekilde hesaplayabilirsiniz düzenli adet görüyorsanız mesela 27 günde bir 27/3:::9 eder 9. Gün gün aşırı başlayıp 18. Güne kadar gün aşırıya devam edin
3 e böleceksin canım. 10. gün başlayacaksın yani.Eeee benim 31 gün, 3+1 4 eder 4. gün mü yapıcaz ıyyyy hasta oluyorum hala
Ben konuyu tamamen yanlış anlamışım ama bu ay gözümü karartıp hastaykende yapayım bari demiştimEeee benim 31 gün, 3+1 4 eder 4. gün mü yapıcaz ıyyyy hasta oluyorum hala
Evet öyle yapmalıymışım bi yandanda yazı yazıyorum da ben işe döneyim bari yoğun yarın toplantı var, evraklarada size yazcaklarımı yazarmışım3 e böleceksin canım. 10. gün başlayacaksın yani.
Canimm hastalanma tarihin muhtemel olan 22/07/2015 ama sen 26 gunde bir oluyorsan 24temmuzu gelmesi lazim demek isdedim kelebegimcanım anlamadım ne demek istediğiniiiii
Herkesin yumurtlamasına kimse karışamaz, ha nasıl karışamaz ben bu şekil yumurtlarım, o o şekil yumurtlarherkesin yumurtlama zamanı değişir o yüzden canım... sen relginin bittiği gün ovülasyon testi yap yada yumurta takibi yaptır belli olur
Doktor net bişey diyemedi canım test vercem tekrar inşallah katlanır değerimcanım inşallahhh bu umut verici ve devamının geleceği bir tablodur...
Bakalım doktor ne diyecek gelişmeleri yaz canım.. ALlaha emanett inşallahhh mucize bebeğimiz gelecekkk
Herkesin yumurtlamasına kimse karışamaz, ha nasıl karışamaz ben bu şekil yumurtlarım, o o şekil yumurtlar
Tüpbebek evet hayırlısı inşallahTüp bebekti değil mi seninki tüp bebek yaptırıp dış gebelik yaşayan birine denk gelmiştim topiğin birinde çok şaşırmıştım.tüp bebek de de olabiliyor demekki umarım değildir cnm yaa
Canimm hastalanma tarihin muhtemel olan 22/07/2015 ama sen 26 gunde bir oluyorsan 24temmuzu gelmesi lazim demek isdedim kelebegimbenle ayni gunler hasta olmussun ya onun icin diyorum
Doktor net bişey diyemedi canım test vercem tekrar inşallah katlanır değerim
Yok cnm 31 günde bir oluyorsan 31/3:::: yaklaşık 10 de . 10. Gün Çalışmalara başlıyorsunuz 20. Güne kadar gün aşırıEeee benim 31 gün, 3+1 4 eder 4. gün mü yapıcaz ıyyyy hasta oluyorum hala
ikisinin arası 15. 16.gün oluyorumPeki iki adetinin arasi ne kadar canim?
Daha öncede paylaşmıştım ya. İlk dönem sıkı tutup sonra bırakıyorum. Hatta eşim sonunu bırakıyorsun demişti. Haklı mı acabaArkadaşlar çalışma Günlerini kabaca şu şekilde hesaplayabilirsiniz düzenli adet görüyorsanız mesela 27 günde bir 27/3:::9 eder 9. Gün gün aşırı başlayıp 18. Güne kadar gün aşırıya devam edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?