Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Gözün Aydın darısı bizlere

Gözünaydınnnnn canım

gözünaydın, Allah tamamına erdirsin inş. dua et bizlere de

Esk26z dedi:
Kızlar sonucum geldi 11. Gün 200 14.gün değerim 686 sanırım inanabilirim artık hamileyim galiba

GÖRDÜNMÜ BAK BİR ŞEY OLMAZ DEDİK ZATEN BÜYÜK SÖZÜ DİNLE
Sağolun canlarım iyi ki varsınız rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inş

AHAAA ROTAYI DEĞİŞTİRMEM LAZIM O ZAMAN

Canım niye umutsuzsun herşey olumlu düşünmeyle ilgili lütfen pozitif ol inş vardır sonucu hemen yaz lütfen

Canım istesemde olmuyor içime bir hüzün oturuyor kusura bakma kendi derdimden seni kutlayamadım hayırlı uğurlu olsun bebişin Rabbim kucağına almayı nasiğ etsin inşallah
Sağol canım bende çok ağlıyarak dua ettim seni çok iyi anlıyorum ama bi umut inş bu sefer olur üzme kendini herşey onun elinde sonuçta ol deyince olucak sadece dua et bizde edelim inş

Bu gece sabah Namazdan sonra benim için Meryem okurmusunuz,okuyacaklar özelden yazsın Say'ı topluyorum

ÜZME KENDİNİ CANIM YAAAA. KİM BİLEBİLİR Kİ İNŞALLAH HAYIRLISI İLE POZİTİF SONUÇ ALIRSIN.

Canım bugün bitsin diodum. wc ye korkorak gidiyorum... bütün belirtiler var ama yinede bi ümit bekliyorum işte....

Zeynepcim senin bebişin cisiyeti belli mi?
Yok canim 12.hafta gitmistik bidahaki kontrol 16.hafta 3 haftamiz var sanirim o zaman belli olur hislerim erkek diyor ama bakalim hayirlisi olsun
Haftaya bugunlerde belli olur bence tatlim belki karindan cikmaz ama vajinadan belli olur ordanda baktirma bosver

Ayy abla diyeyim sana ben
Rabbim saglikli gebelikler nasip etsin.Dusuk sebebi bellimi? Pihtilasma falan bakildimi? Bence adet bittigi gunle birlikte 2 gunde bi degerlendirme olsun Insallah hayirli saglikli evlatlarimiz olur hepimizin

ALLAH ALLAH. ÖN LEKELENME VE KAHVERENGİLER GÜN OLARAK SAYILMIYORMU YANİ

Ayy abla diyeyim sana ben
Rabbim saglikli gebelikler nasip etsin.Dusuk sebebi bellimi? Pihtilasma falan bakildimi? Bence adet bittigi gunle birlikte 2 gunde bi degerlendirme olsun Insallah hayirli saglikli evlatlarimiz olur hepimizin
İÇİNDEN NASIL GEÇİYORSA ONU SÖYLE CANIM :) 41 YAŞINDAYIM. BU ARADA DÜZELTEYİM KÜRTAJI DÜŞÜK NEDENİYLE DEĞİL YOĞUN KANAMALAR NEDNİYLE YAPILDIM. YANİ RAHİME BAKTILAR İÇİNİ TEMİZLEDİLER KÜRTAJ OLARAK GEÇİYORMUŞ BU İŞLEM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…