Abla bir adetinin ilk gününden diğer adetinin ilk gününe kadar geçen gün ne kadarYAŞIM 41 CANIM. KUSURA BAKMA BUGÜN ORUÇ KAFAMA VURDU SANIRIM :) BEN 3 DEFA KÜRTAJ OLDUM YOĞUN KANAMALARIM YÜZÜNDEN. EN SONKİ KÜRTAJDAN SONRA BÖYLE 10 GÜNE ÇIKTI İŞTE. BU SIKINTI MI DİYE AÇIKÇASI HİÇBİR DOKTORA DA SORMADIM.
Kolay gelsinbiraz işim var mucuksss
AminnnnnnSağolun canlarım iyi ki varsınız rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inş
İçim içim yiyio ama hayal kırıklığına uğramak yoruyor. Ama mecbur akşam eve giderken alacam yapacam bi testBen olsam çoktan yapardım ya meraktan
Anladım bi yanlışlık olduğunuHAYIR CANIM BEN YANLIŞ ANLADIM. O 28 GÜN. OVÜLASYON BİTTİKTEN N EKADAR SONRA ADET OLUYORSUN DİYE ANLADIM BEN. ADETLERİM ARASI 28 GÜN. 10 GÜN ADETİM SÜRÜYOR. SONRASINDA DA 15 GÜN TEMİZ KALIYORUM. SON YAPILAN KÜRTAJDAN SONRA
Evet canım benim 28 de oluyorum 9 -18 de iliski Günlerim olacak ozaman durum vahim 14 dunde giresuna gidiyoruzDüzenli 28 günde bir oluyorsan 28/3:::9 yani 9-18. Günler Arasını değerlendir cnm
Bende aynı oluyorum 2 gün de sökülüyorum ancak28 de oluyorum ilk pembe ve ardından kahveli kırmızılı kanli peceteye geliyor ve pede hiç birşey gelmiyor buay 4 gün sonra sokuldum
Spermler 4-5 güne kadar canlı kalabiliyor cnm inşallah tuturursunuzEvet canım benim 28 de oluyorum 9 -18 de iliski Günlerim olacak ozaman durum vahim 14 dunde giresuna gidiyoruz13 u kadir gecesi yanı bana 9 -12 kalıyor (((
Hayırlısı allahtan rabbimiz yeterki ol desin inşallah da ol der
İnşallah sizden güzel haberler alırız canım benim allah razı olsun ilgilendiğini için
İnşallah inşallah canım benim :)Spermler 4-5 güne kadar canlı kalabiliyor cnm inşallah tuturursunuz
Bu gün içerisinde olsa da olur okumak isteyen yokmu
İnşallah da buay gelmesin kırmızılar hayırlı haberleri alırız senden :) inşallahBende aynı oluyorum 2 gün de sökülüyorum ancak
İnşallah ablacım inan her anım dua ile geçiyorİnşallah da buay gelmesin kırmızılar hayırlı haberleri alırız senden :) inşallah
Ediyorum canım giderken bile kün fe yekün diye dua ettim ol der ve olur Allahın izniyle inşallah ama umudumuz bitti eşimleSağol canım bende çok ağlıyarak dua ettim seni çok iyi anlıyorum ama bi umut inş bu sefer olur üzme kendini herşey onun elinde sonuçta ol deyince olucak sadece dua et bizde edelim inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?