Cgpbas derya =====> 29 haziran
Parlakkartanesi===> 2 Temmuz
Deborah26 =======> 4 Temmuz
Tubatesbih =======> 8 Temmuz Damla 2015 =======> 9 Temmuz Veson ============>10 Temmuz Irmak10 ==========> 10 Temmuz Yasmin5846 ======> 10 Temmuz
687403_igt =======> 10 Temmuz
Embie ===========> 11 Temmuz
Sevmkee =========> 11 Temmuz
Ravzatugba =======> 15 Temmuz
ZEYNEP0682 ======> 15 Temmuz
Mrymogztrk ======> 17 Temmuz
Ayseygt1453 ======> 24 Temmuz
Sabis35 ==========> 24 Temmuz
Frdaa ============> 24 Temmuz
Umuttttt =========> 26 Temmuz
Portakales =======> 26 Temmuz]]
Amin canım amin inşallah rabbim şu mübarek günler hurmetine,Efendimiz(s.a.v) hurmetine burdaki herkese ve burda olmayan evlat sahibi olmak isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı, salih, saliha, imanlı, sağlıklı bir evlat nasip etsin ve inşallah hayırlısıyla kolaylıkla sağlıcakla kucağımiza alıp büyütmeyi nasip etsin rabbim
Kızlar Merhaba bende gittim bugün kan vermeye ama eşimde çıkınca benim gibi aynı kelimeyi söyledi Allah hayırlısını nasip etsin ama sürekli negatif görmekten hiç umutlu değilim dedi sende kendini ümitlendirme dedi Allah biliyor ya kalbimi gene negatifi görücem biliyorum
SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====>11.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
Arkadaşlar çalışma Günlerini kabaca şu şekilde hesaplayabilirsiniz düzenli adet görüyorsanız mesela 27 günde bir 27/3:::9 eder 9. Gün gün aşırı başlayıp 18. Güne kadar gün aşırıya devam edin
Canım benim benimkinide hesaplaya bilirmisiniz çok karışık benimki 24 te lekeli olarak geldi hergun leke kanlı kahverenkli ama 27 sinde sokuldum şuan sokuldugumden üçüncü gunumdeyim yumurtlama gününe gore nasıl bir tablo çıkar ben buay coktum sistemlerim aysr yapamıyor yardımcı olursan sevinirim
Kızlar Merhaba bende gittim bugün kan vermeye ama eşimde çıkınca benim gibi aynı kelimeyi söyledi Allah hayırlısını nasip etsin ama sürekli negatif görmekten hiç umutlu değilim dedi sende kendini ümitlendirme dedi Allah biliyor ya kalbimi gene negatifi görücem biliyorum