Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Canım ya o surat ne öyle yapma ama lütfen
Yaseminim inan gerçekten çok yıprandım eşimde bende geçen gün eşim işten geleceği saatte balkona çıktım onu bekliyordum servisten indi eve doğru geliyordu aklıma söylediği kelime geldi evlendiğimizde bu balkonda kucağında çocuğumuzla beni beklediğin günü iple çekiyorum diye eşim eve geldi ben hüngür hüngür ağlıyorum oda üzülüyor biliyorum ama beni teselli ediyor sağolsun
inan canım 1 yıldır tedavi görüyorum iyice bunaldım artık bırakmak istiyorum hayırlısı ise inşallah evladım gelirde bizimde hasretimiz biter

bi tane olmas böle 2-3 tane olcak inş. sen hangisini kucağına alacağını şaşırcaksın bunlardan olacak inşallah. herkes için çok umudum var kendim hariç
burda olunca rahat oluyorum, herkes benim gibi diye galiba. beni anlıyorlar benimle sevinip üzülüyorlar diyorum.
Allahım bizlerede nasip etsin inş. üzülerek bakmayalım başkalarına...

Amin inşallah canım arkadaşım sende umudunu yitirme sende umutlu ol Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

BENDE BAYRAMA NASİP OLURSA ANNEMLERE GİDECEĞİM. İNŞALLAH BENDE MÜJDE İLE GİDERİM (

kızlar amcam hastaneye kaldırıldı beyinde tümör varmış ve uzun süre fark edilmemiş. ciğerlerine sıçramış, kötü huylumuş beynindeki için yapabileceğimiz birşey yok demişler. dualarınızda ona da yer verebilir misiniz lütfen.
tşk ederim.

ALLAHIM ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…