aminnn. tşk.ALLAHIM ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH
Evet sonuç çıktı ama ben gitmedim almaya ne olduğunu bilmiyorum yarın sabah eşim işten gelince alıcak inanın cesaretim yok ayaklarım gitmiyor çok yıprandım en kötüsüne alışmak zor o yüzden ben olumsuz diye düşüneyimde olumlu olup sevinmeyi Rabbim nasip eder inşallahYANİ SONUÇLAR ÇIKTI VE ALMADINIZ MI? SONUCUN NE OLDUĞNU BİLMİYORSUNUZ DAHA DEĞİL Mİ
AMİNNNNN İNŞALLAH CANIM İNŞALLAHHEvet sonuç çıktı ama ben gitmedim almaya ne olduğunu bilmiyorum yarın sabah eşim işten gelince alıcak inanın cesaretim yok ayaklarım gitmiyor çok yıprandım en kötüsüne alışmak zor o yüzden ben olumsuz diye düşüneyimde olumlu olup sevinmeyi Rabbim nasip eder inşallah
Geçmiş olsun canım Rabbim Şafi ismiyle şifasını versin inşallahkızlar amcam hastaneye kaldırıldıbeyinde tümör varmış ve uzun süre fark edilmemiş. ciğerlerine sıçramış, kötü huylumuş beynindeki için yapabileceğimiz birşey yok demişler. dualarınızda ona da yer verebilir misiniz lütfen.
tşk ederim.
Cok gecmis olsun.Allah sifa versin bu ayin hurmetine....kızlar amcam hastaneye kaldırıldıbeyinde tümör varmış ve uzun süre fark edilmemiş. ciğerlerine sıçramış, kötü huylumuş beynindeki için yapabileceğimiz birşey yok demişler. dualarınızda ona da yer verebilir misiniz lütfen.
tşk ederim.
Hadi hayırlısı canım annenin hisleri genelde yanılmaz sağlıkla kucağına al inş. Dediğin gibi alttan baktırmayı pek istemiyorum 2 hafta sonra inş. Belli olurYok canim 12.hafta gitmistik bidahaki kontrol 16.hafta 3 haftamiz var sanirim o zaman belli olur hislerim erkek diyor ama bakalim hayirlisi olsun
Haftaya bugunlerde belli olur bence tatlim belki karindan cikmaz ama vajinadan belli olur ordanda baktirma bosver
Cnm sonuçlar devlette ise netten tc ni girip bakabilirsinEvet sonuç çıktı ama ben gitmedim almaya ne olduğunu bilmiyorum yarın sabah eşim işten gelince alıcak inanın cesaretim yok ayaklarım gitmiyor çok yıprandım en kötüsüne alışmak zor o yüzden ben olumsuz diye düşüneyimde olumlu olup sevinmeyi Rabbim nasip eder inşallah
Sağol canım Allah Razı olsun bat bugün :)tanem87 Meryem sûreni okudum cnm Allah sana en kısa zamanda bir evlat nasip etsin inşallah bat ne zaman
Evet devlette canım bakmasam yarın öğrenicem zatenCnm sonuçlar devlette ise netten tc ni girip bakabilirsin
Canım akşama hatimimin peşine bende okurum özelden mesaj atmaya çalıştım ama mesaj gönderilmedi bi türlüSağol canım Allah Razı olsun bat bugün :)
Tamam canım Allah Razı olsun sendenCanım akşama hatimimin peşine bende okurum özelden mesaj atmaya çalıştım ama mesaj gönderilmedi bi türlü
Amin canım sende dualarını eksik etmeTamam canım Allah Razı olsun senden
Eeee cnm sen test için neyi bekliyorsun???? Ne Sabırlı bir topikteyim yarabbim.Sağol canım Allah Razı olsun bat bugün :)
Bi haftadır test veriyorum iki güne bir,hamilelik var ama kan değerlerim tutarsız canım artmasını bekliyorumEeee cnm sen test için neyi bekliyorsun???? Ne Sabırlı bir topikteyim yarabbim.
Arkadaşım nasıl sabaha kadar bekleyeceksin? Nasıl uyuyacaksın. En kötü sonuç belirsizlikten iyidir. Öğren gitsin.negatifse de kısmet der iki Ağlar yoluna bakarsın.yine karar senin. Sabrına hayran kaldımEvet devlette canım bakmasam yarın öğrenicem zaten
Hımm anladım Değerlerini yollar mısın merak ettim bir de kaçıncı günler yapıldıBi haftadır test veriyorum iki güne bir,hamilelik var ama kan değerlerim tutarsız canım artmasını bekliyorum
Canım ya ne olur ağlama.Yaseminim inan gerçekten çok yıprandım eşimde bende geçen gün eşim işten geleceği saatte balkona çıktım onu bekliyordum servisten indi eve doğru geliyordu aklıma söylediği kelime geldi evlendiğimizde bu balkonda kucağında çocuğumuzla beni beklediğin günü iple çekiyorum diye eşim eve geldi ben hüngür hüngür ağlıyorum oda üzülüyor biliyorum ama beni teselli ediyor sağolsun
inan canım 1 yıldır tedavi görüyorum iyice bunaldım artık bırakmak istiyorum hayırlısı ise inşallah evladım gelirde bizimde hasretimiz biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?