Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

canim benimde 1 tüpum kapaliymis. benim rahim filmim cok zor gecti 15 gun kanamam oldu agrim oldu. dr direk tüpe git dedi bana. ama cesaret edemiyorum gozumde buyutuyorum

KAFANDAN SİLME İŞİNİ BANADA ÖĞRETİRMİSİN CANIM
Hahhh daha onu bende bulamadim ama soyle dusun canim esinle severek berabersin ama bebek icin yakinlasma degilde onu sevdigin icin beraber ol bebek ikinci plan olsun biz iki kiside iyiz dusuncesiyle olsun canim baskada aklima kendimi motive edecek birsey gelmiyor

evet canim cok rahatlar bende sinir oluyorum üzüluyorum baya takiyorum kafama..eşime de kizdim neden bisey demiyor neden azarlamiyor diye.kendimi o seviyeye düşüremem diyor ne alakaysa.

]]// // İSİM / / / / /BEKLENEN ADET TARİHİ

Cgpbas derya =====> 29 haziran
Parlakkartanesi===> 2 Temmuz
Deborah26 =======> 4 Temmuz
Tubatesbih =======> 8 Temmuz

Damla 2015 =======> 9 Temmuz
Svd1910 ==========> 9 Temmuz
Veson ============>10 Temmuz
Irmak10 ==========> 10 Temmuz

Yasmin5846 ======> 10 Temmuz
687403_igt =======> 10 Temmuz
Embie ===========> 11 Temmuz
Sevmkee =========> 11 Temmuz
Ravzatugba =======> 15 Temmuz
ZEYNEP0682 ======> 15 Temmuz
Mrymogztrk ======> 17 Temmuz
Ayseygt1453 ======> 24 Temmuz
Sabis35 ==========> 24 Temmuz
Frdaa ============> 24 Temmuz
Umuttttt =========> 26 Temmuz
Portakales =======> 26 Temmuz
Masculin ========> 27 Temmuz
[]

@ Ravzatugba ve @buda gecer ya hu dualrinizi aldim canlarimm rabbimm hayirli saglikli evlat nasip eulesin tez zamanda gobusleriniz bebislerle dolsun
Oy canımmm binlerce kez razı olsun rabbim :) rabbim inşallah buradaki tüm arkadaşlarımaa en kısa zamanda hayırlı sağlıklı imanlı salih saliha evlat sahibi olmayı ve hayırlısıyla kolaylıkla sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Rabbimde senden razii olsun canimmm iyiki varsiniz siznle birlikte hyatim degisti rabbimm 41arkadasimi 41 melegimi hayirli evlatlrla mukafatlandirsin bu guzel ayda

Rabbimde senden razii olsun canimmm iyiki varsiniz siznle birlikte hyatim degisti rabbimm 41arkadasimi 41 melegimi hayirli evlatlrla mukafatlandirsin bu guzel ayda
Oy canım ya inan ki şu sozlerin, bu güzel dualarım beni çok çok mutlu etti:j iyiki bende buradayım sizinleyim diyorum her seferinde :) sen hamileydin dimi canım. Rabbim evladını salihleerden eylesin inşallah, inşallah sağlıcakla kucağına alıp hayırla insanla büyütmeyi nasip etsin

Sözlerinin verdiği mutluluktan güzel duaya amin demeyi unutmuşum:) amin amin binlerce kez, yuzbinlerce kez amin canım kardeşim

Canım sizde sorun varmıydı aşılama neden yaptınız sorun yokmuydu ondan mı yaptınız

// // İSİM / / / / /BEKLENEN ADET TARİHİ

Cgpbas derya =====> 29 haziran
Parlakkartanesi===> 2 Temmuz
Deborah26 =======> 4 Temmuz
Tubatesbih =======> 8 Temmuz

Damla 2015 =======> 9 Temmuz
Svd1910 ==========> 9 Temmuz
Veson ============>10 Temmuz
Irmak10 ==========> 10 Temmuz

Yasmin5846 ======> 10 Temmuz
687403_igt =======> 10 Temmuz
Embie ===========> 11 Temmuz
Sevmkee =========> 11 Temmuz
Ravzatugba =======> 15 Temmuz
ZEYNEP0682 ======> 15 Temmuz
Mrymogztrk ======> 17 Temmuz
Ayseygt1453 ======> 24 Temmuz
Sabis35 ==========> 24 Temmuz
Frdaa ============> 24 Temmuz
Umuttttt =========> 26 Temmuz
Portakales =======> 26 Temmuz
Masculin ========> 27 Temmuz

Ben hamis degilimm canimmm ya ama insallah rabimin izniyle oda olacak rabbim evkadi olanlara saglik hamis olanlara saglikla kucagina almaui olmayanlara tez vakitili rabbim minik meleklerini versinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…