- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
26 biliyorum yaşın daha erken üzülme diyeceksin canım evet aynen öyle[/QUO
26 biliyorum yaşın daha erken üzülme diyeceksin canım evet aynen öyle[/QU
26 biliyorum yaşın daha erken üzülme diyeceksin canım evet aynen öyle
YOK ÜZÜLME DEMİYCEM İNSAN İSTER İSTEMEZ ÜZÜLÜYOR CANIM . SADECE YAŞIN BÜYÜK BİR AVANTAJ ONU SÖYLEYECEKTİM :)
EVET O HİKAYE
canim benimde 1 tüpum kapaliymis. benim rahim filmim cok zor gecti 15 gun kanamam oldu agrim oldu. dr direk tüpe git dedi bana. ama cesaret edemiyorum gozumde buyutuyorumABLAMDA TEKRAR FİLM İLE UĞRAŞMA DİYOR BENDE KARARSIZ KALDIM.
GEÇEN GÜN BURADA PAYLAŞILAN O YAZIYI OKUYAN VAR MI. GERÇEKTEN TÜPLER TIKALI OLUNCA DIŞARI ATILMASI GEREKEN SIVI RAHİMDEMİ KALIYORMUŞ ACABA. O ENGEL Mİ OLUYORMUŞ BİLGİSİ OLAN VAR MII
Hahhh daha onu bende bulamadim ama soyle dusun canim esinle severek berabersin ama bebek icin yakinlasma degilde onu sevdigin icin beraber ol bebek ikinci plan olsun biz iki kiside iyiz dusuncesiyle olsun canim baskada aklima kendimi motive edecek birsey gelmiyorKAFANDAN SİLME İŞİNİ BANADA ÖĞRETİRMİSİN CANIM
evet canim cok rahatlar bende sinir oluyorum üzüluyorum baya takiyorum kafama..eşime de kizdim neden bisey demiyor neden azarlamiyor diye.kendimi o seviyeye düşüremem diyor ne alakaysa.Canım ya gördüklerin seni çok üzmüş. Haklı olarak tabi..
Zaten hassas dönemler yaşıyorsun.
Sen bile geçemezken eşi olarak masa arkasına onlar nasıl geçer ki.
Eşinin kesinlikle izin vermemesi lazım.
Eşin taviz verirse iyi olmaz. Çünkü Kadınlar baya yılışık galiba.
Allah senden de buradaki tüm arkadaşlardan da binlerce kez razı olsun inşallah canım. Rabbim inşallah tez zamanda hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürsünCanım 250 aldım
Rabbim tez zamanda yüzlerini güldürsün arkadaşlarımın
Oy canımmm binlerce kez razı olsun rabbim :) rabbim inşallah buradaki tüm arkadaşlarımaa en kısa zamanda hayırlı sağlıklı imanlı salih saliha evlat sahibi olmayı ve hayırlısıyla kolaylıkla sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah@ Ravzatugba ve @buda gecer ya hu dualrinizi aldim canlarimm rabbimm hayirli saglikli evlat nasip eulesin tez zamanda gobusleriniz bebislerle dolsun
Rabbimde senden razii olsun canimmm iyiki varsiniz siznle birlikte hyatim degisti rabbimm 41arkadasimi 41 melegimi hayirli evlatlrla mukafatlandirsin bu guzel aydaOy canımmm binlerce kez razı olsun rabbim :) rabbim inşallah buradaki tüm arkadaşlarımaa en kısa zamanda hayırlı sağlıklı imanlı salih saliha evlat sahibi olmayı ve hayırlısıyla kolaylıkla sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Oy canım ya inan ki şu sozlerin, bu güzel dualarım beni çok çok mutlu etti:j iyiki bende buradayım sizinleyim diyorum her seferinde :) sen hamileydin dimi canım. Rabbim evladını salihleerden eylesin inşallah, inşallah sağlıcakla kucağına alıp hayırla insanla büyütmeyi nasip etsinRabbimde senden razii olsun canimmm iyiki varsiniz siznle birlikte hyatim degisti rabbimm 41arkadasimi 41 melegimi hayirli evlatlrla mukafatlandirsin bu guzel ayda
Sözlerinin verdiği mutluluktan güzel duaya amin demeyi unutmuşum:) amin amin binlerce kez, yuzbinlerce kez amin canım kardeşimRabbimde senden razii olsun canimmm iyiki varsiniz siznle birlikte hyatim degisti rabbimm 41arkadasimi 41 melegimi hayirli evlatlrla mukafatlandirsin bu guzel ayda
Canım sizde sorun varmıydı aşılama neden yaptınız sorun yokmuydu ondan mı yaptınızSağol canım teşekkür ederim çok şükür biraz toparladım kendimi ama eşimi görünce gözlerim doluyor 2. Aşılamayı şuan düşünmüyorum biraz kafamı dağıtmam lazım bebek düşüncesini silmem lazım kafamdan Rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Aynı yaştayız canım.26 biliyorum yaşın daha erken üzülme diyeceksin canım evet aynen öyle
Ne alaka ya.evet canim cok rahatlar bende sinir oluyorum üzüluyorum baya takiyorum kafama..eşime de kizdim neden bisey demiyor neden azarlamiyor diye.kendimi o seviyeye düşüremem diyor ne alakaysa.
Aminnnnnn inşallahRabbimde senden razii olsun canimmm iyiki varsiniz siznle birlikte hyatim degisti rabbimm 41arkadasimi 41 melegimi hayirli evlatlrla mukafatlandirsin bu guzel ayda
Oy canım ya inan ki şu sozlerin, bu güzel dualarım beni çok çok mutlu etti:j iyiki bende buradayım sizinleyim diyorum her seferinde :) sen hamileydin dimi canım. Rabbim evladını salihleerden eylesin inşallah, inşallah sağlıcakla kucağına alıp hayırla insanla büyütmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?