Kafadan atmak diye bir şey yokki canım...
Ben elimden gelen maddi ve manevi bütün her şeyi yaptım 5 yılda.. Kahroldum, takıldım, şiştim, sattım, kurban kestim, adaklar adadım, yasinler okuttum vs.. Ama şuanki ana gelince elimde bir şey yok..
Öğrendim ki haktan gelene razı olmak lazım an içerisinde..
Bugün bana gelen bebksizlik ise başımın üstüne taç ettim..
Amaa umut etmekten, dua etmekten vazgeçmedim...
Yani ben kovaladıkça o kaçtıkça taptığım oldu... Onu gördüm..
Daha bir sürü şey... Yoksa elbet benimde burnumun ucu sızlıyor, gönlüm istiyor falan..
Canim insallah bi kac gun sonra pozitif sonuc alirsin...Hemen umitsizlige dusme hersey Rabbimden.Verdigide vermedigine imtihanimiz...Kızlar hepinize teşekkür ederim ilginiz için. Siz olmasanız yorumlarınız olmasa şaşkın ördek gibi dolanırdım sanırım. Şimdi biraz daha bilinçliyim.
Daha hasta olmadım ama belirtileri hissediyorum olmadı diyorum ama Allah'tan ümit kesilmez tabi.
Birde söyle bir durumumda var geçen ay sat 2 hazirana göre hesapladığımda bat 29 oluyodu ama 2 haziranda tam tam sökülmemişti. 4 ünde sökülmüştü. O zaman sat 4 haziran diye hesaplarsam bat 1 temmuz oluyor. O yüzden kan testi için erken diyorum. Hasta olana kadar bekleyeyim diyorum.
Çok uzun oldu hakkınızı helal edin.
ama tüpler kapalıyken olumlu sonuç alma ihtimalin var mı ki? önce film çektirip garantiye alsan daha iyi olmas mı?
Evet cnm ya karıştırdım ben ama oğlunYok canım o iki kızı olan Ayşe idi sanırım. Benim 12 yaşında bir oğlum var.
Filmi çeken kapalı idi ilaçla açtım dedi :) en azından filmden önce kapalı olduğuna inanıyorum çünkü 3.kez film çekildim ve ne olduğunu biliyorum. Bu defa çok zorlanmıştım bayağı uğraştı doktor
Ama açıldı mı açılmadı mı onu bilmiyorum
evet ben karıştırdım cnm ya. Ama oğlun var o da mı tüp bebek ?Yok canım o iki kızı olan Ayşe idi sanırım. Benim 12 yaşında bir oğlum var.
Filmi çeken kapalı idi ilaçla açtım dedi :) en azından filmden önce kapalı olduğuna inanıyorum çünkü 3.kez film çekildim ve ne olduğunu biliyorum. Bu defa çok zorlanmıştım bayağı uğraştı doktor
Ama açıldı mı açılmadı mı onu bilmiyorum
ben sıradaki arkadaşlara 250 şer okuduğumu bildirmiştimSIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====>11.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
==> @RAVZATUĞBA(tuğba) ve @ BUDAGEÇERYAHU(makbule)arkadaşlarımız için okuyoruz
LİSTEMİZ;
1=ESES50.............................. ......250/250
2=ZEYNEPELMİRA(zeynep)...... .250/250
3=YASEMİN......................... ........250/250
4=DAMLA_22.......... ......................250/250
5=ZEYNEB21(zeynep):...........250/250
6=TUBATESBİH............................250/250
7=EMBİE ..................... ................270/270
8=DEBORAH26(özgen)... ............250/250
9=WHİTEROSE00.........................250/250
10=PORTAKALES(burcu)............250/250
11= CGPBAS DERYA.....................250/250
12=AYSEYIGIT1453(ayşe)...........400/400
13=DAMLA2015(öznur)..............
14=ARZM61.................................250/250
15=OZNUR65(öznur):...........250/250
16=ASKIMINASKIYIM(bahar):....250/250
17=SEVMKEE(sevim)...................350/350
18=FIRDEVSCANSUcansu).....250/250
19= IRMAK10(merve)......................250/250
20=RUKALL......................................250/250
21=ELİFAHSEN02ESRA).........250/250
22=UMUTTTTT (emel).....................250/250
23=TSEFEM28(tuğba).....................250/250
24=MAJESTELERİ........ ..................
25=KİMYAGER1508(derya)............
26=ZEYNEP0682(zeynep)............... .250/250
27=RAVZATUĞBA(tuğba).......... ......250/250
28=BUDAGEÇERYAHU(makbule).......250/250
29=PAPYONKİLİKLİ ...................... 250/250
30=MASCULİN(ayşe).....................250/250
31=SVD1910(hatice)...................... 300/300
32=MRYMOGZTRK(meryem)......300/300
33=PARLAKKARTANESİ(esra) .......250/250
34=YAVRUKARTALİM...... ..........
35=SABİS35(sabiha)...... ..............
36=ESK26Z:...........................250 /250
37=ASİLZADE02 (ayşe)..............
38=KARACAMDN(medine)........250/250
39=VESON(tuğba)............ ......... 250 /250
40=687403_İGT(gülay)...............250/250
41=FRDAA(ferda).....................300/300
42=AMİNEASYAEYMEN...........250/250
KALAN.........................1.580 /1.580
***ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..
****HAFTASONU VE YA HAFTAİÇİ SİTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLAR DUANIZI ÖNCEDEN ALINIZ.
ben sıradaki arkadaşlara 250 şer okuduğumu bildirmiştim
Yok canım o tüp bebek değil. evlendikten sonra yaklaşık 4 sene doğal yolla korundum. sonra korunmayı bırakınca olmadı bir süre .bende korunmayı bıraktıktan 2 sene sonra dr a gittim. 3 dönem ovülasyon tedavisi uyguladı. iğne ve çatlatma iğnesi varya onlardan ama olmadı. Laparoskopi için gel tüplere bakalım dedi ama ben cesaret edemedim. Allahın hikmeti 6-7 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım. Ama bu arada koca karı ilaçları uygulamayı da bırakmadım :)Evet cnm ya karıştırdım ben ama oğlun
evet ben karıştırdım cnm ya. Ama oğlun var o da mı tüp bebek ?
O zaman tüpler açık olması gerekmez mi? Tüp tıkalı olsa o da olmazdı öyle değil mi????Yok canım o tüp bebek değil. evlendikten sonra yaklaşık 4 sene doğal yolla korundum. sonra korunmayı bırakınca olmadı bir süre .bende korunmayı bıraktıktan 2 sene sonra dr a gittim. 3 dönem ovülasyon tedavisi uyguladı. iğne ve çatlatma iğnesi varya onlardan ama olmadı. Laparoskopi için gel tüplere bakalım dedi ama ben cesaret edemedim. Allahın hikmeti 6-7 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım. Ama bu arada koca karı ilaçları uygulamayı da bırakmadım :)
O zaman tüpler açık olması gerekmez mi? Tüp tıkalı olsa o da olmazdı öyle değil mi????
Hımm anladım. O zaman önce tüplere tekrar bakılsın açılmazsa tüp bebeği denersiniz cnm yaELBETTE. AMA O ZAMAN AÇIKMIŞ ŞİMDİ KAPALI DEMEKKİ .MALUM TÜPLERİ ENFEKSİYON MANTAR VS DE TIKANMASINA NEDEN OLABİLİYOR
Sağol canım teşekkür ederim çok şükür biraz toparladım kendimi ama eşimi görünce gözlerim doluyor 2. Aşılamayı şuan düşünmüyorum biraz kafamı dağıtmam lazım bebek düşüncesini silmem lazım kafamdan Rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahCanim insallah en kisa zamanda gozyaslariniz mutluluk gozyasi olur...seni cok iyi anliyrm...5 yillik evliyim 4 kere asilama yaptirdim hep negatif...hastanede negatif sonucunu elime alinca o gozyasinin icimi yakarak geldigini hic unutamam...Ama umudunu kaybetme adet olmayi bekliyrm tup bebek deniycem Rabbimin izniyle...kendini toparlamaya calis...
Hımm anladım. O zaman önce tüplere tekrar bakılsın açılmazsa tüp bebeği denersiniz cnm ya
Sağol canım teşekkür ederim çok şükür biraz toparladım kendimi ama eşimi görünce gözlerim doluyor 2. Aşılamayı şuan düşünmüyorum biraz kafamı dağıtmam lazım bebek düşüncesini silmem lazım kafamdan Rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Şu Bebeğinin doğumdan sonra kalbi duran vaka mı? Dr masajla tekrar hayata döndürüyor falan onu mu diyorsunABLAMDA TEKRAR FİLM İLE UĞRAŞMA DİYOR BENDE KARARSIZ KALDIM.
GEÇEN GÜN BURADA PAYLAŞILAN O YAZIYI OKUYAN VAR MI. GERÇEKTEN TÜPLER TIKALI OLUNCA DIŞARI ATILMASI GEREKEN SIVI RAHİMDEMİ KALIYORMUŞ ACABA. O ENGEL Mİ OLUYORMUŞ BİLGİSİ OLAN VAR MII
26 biliyorum yaşın daha erken üzülme diyeceksin canım evet aynen öyleYAŞIN KAÇ CANIM SENİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?