TamM tabiki canim hatirlaririmm tesekkur ederimListeyi yenilerken hatırlatırsın canımm
AYVAYI YEDİK DESENETam olarak yapman gereken canım senin için kopyaladım...
"Hamilelik için çiftlere haftada iki üç kere ilişkide bulunmalarını öneririz. Ama asla bir sınırlandırma da getiremeyiz, ilişki herhangi bir dış etki olmaksızın doğal akışı içinde kendiliğinden olmalıdır. Sonuçta ilişki sıklığı anne baba olma şansını büyük ölçüde etkilemez.
Bir de olayın psikolojik yönü var tabii. Çocuk sahibi olmak isteyen çiftlerde hem erkek hem de kadın ilişki sırasında rahat ve arzulu olmalı, doğal akışına bırakmalı, kendilerini çocuğa şartlandırmamalıdır. Çünkü bu durum stres yaratır. Stres de hormon dengesini bozar. Gebe kalmak için gün sayan o gün geldiğinde içinde bir cinsel arzu olmasa da hamile kalmak için ilişkiye giren kadının da hamile kalması zordur."
AYVAYI YEDİK DESENE
KAFANDAN SİLME İŞİNİ BANADA ÖĞRETİRMİSİN CANIMAnladimmm canim tesekkur ederimm aynen ole kocama soramiyorum ama o insallh bnm gibi degildir ama bu ay kafamdan silerek bebek konusunu esimle calisma yapmacagimmm hayirlsiula burdaokunan dualrin hurmetine hamisss olacagizz rabbimiz izniyle
BEN BUNUN İÇİN PSİKOLOJİK TEDAVİDE GÖRDÜM CANIM. DOĞAL YOLLARLA BUNU BAŞARAMAYACAĞIM SANIRIMHahahahah o yüzden daha çok sevişmeyi isteyecek alanlara ve besinlere odaklanmalı...
Çocuk yapmak için değil...
İŞTE ONU BEN YAPAMIYORUM ARTIK CANIM. RESMEN TAKINTI HALİNE GELDİ. BAZEN HAFIZAMDAN SİLEYİM DİYORUM ADET TARİHİMİ FALAN NE ZAMAN OLDUM NE ZAMAN OLACAM DİYE MÜMKÜN DEĞİL BİR ŞEKİLDE HATIRLIYORUM.kızlar , size birşey diyeceğim. bende bildiğiniz üzere kafama çok takıyordum ve aklımdan bebek isteği hiç çıkmıyordu.
ben dr umu değiştirdim. bu dr a çok güvendim. en son adet tarihim 26 mart tı benim. dr la konuştuk , klomen dedik olmadı rahim filmi çekilcek dedik olmadı aşılama dedik..... ben kafamı rahat tuttum. yani birliktelikte koşullamadım kendimi :) hatta birliktelikten sonra baş ucu kitabımı okuyordum.
sanırım böyle olmamın sebebi de dr umdu. ciddi ciddi birlikteliği utanıyorum ama şevkle yapıyorduk
su anda 8 haftalık hamileyim. Rabbim sizlerle beraber isteyen herkeslere nasip etsinnnn
O iş o kadar kolay değil cnm kafadan silmeyi bırak.artık önden takvim hazırlıyorum.KAFANDAN SİLME İŞİNİ BANADA ÖĞRETİRMİSİN CANIM
O iş o kadar kolay değil cnm kafadan silmeyi bırak.artık önden takvim hazırlıyorum.eşim nöbet usulü Çalışıyor.hangi günler nöbet tutacak ona bildiriyorum adam o günlere nöbet yazdırıyor.artık ona kadar ayarlama yapıyorum yani hele Ramazan geldi vakit iyice kısıtlı artık günü bırak saate kadar ayarlama yapıyoruz. allahtan Allah yüzüme baktı da yumurtam erken Çatladı 3 ilişki ile işi kurtardık bakalım umarım bu ay olur
İŞTE ONU BEN YAPAMIYORUM ARTIK CANIM. RESMEN TAKINTI HALİNE GELDİ. BAZEN HAFIZAMDAN SİLEYİM DİYORUM ADET TARİHİMİ FALAN NE ZAMAN OLDUM NE ZAMAN OLACAM DİYE MÜMKÜN DEĞİL BİR ŞEKİLDE HATIRLIYORUM.
Canım bu senin görmen gereken bir durum...
Önce kendini bi köşeye çekip konuş..
Ben ne yapıyorum... Çocuk benim için neden bu kadar önemli?
Çocugum olmazsa hayatımdan neleri kaybederim? Çocugum olursa neleri kaybederim?
Kendini al karşına mantıklı bi şekilde konuş.. Biliyorum bana aha bu kız sıyırmış diyeceksin ama başka yolu yok bu işin..
Hani derler ya "aklını başına topla" aynen o hesap...
Unutmak diye bir şey yok! farkındalık var! Anı yaşamak var!
Canım bu senin görmen gereken bir durum...
Önce kendini bi köşeye çekip konuş..
Ben ne yapıyorum... Çocuk benim için neden bu kadar önemli?
Çocugum olmazsa hayatımdan neleri kaybederim? Çocugum olursa neleri kaybederim?
Kendini al karşına mantıklı bi şekilde konuş.. Biliyorum bana aha bu kız sıyırmış diyeceksin ama başka yolu yok bu işin..
Hani derler ya "aklını başına topla" aynen o hesap...
Unutmak diye bir şey yok! farkındalık var! Anı yaşamak var!
Hep aynı hikaye cnm sebepsiz infertiliteTAM BENİM KAFADAN İŞTEEESİDEN SORUN NE PEKİ. KAÇ YILLIK EVLİSİN YAŞ KAÇ (SORU YAĞMURU BAŞLADI)
BENİMKİ SEBEPSİZ DEĞİL CANIM. BENİM TÜPLER TIKALI. FİLMİ ÇEKEN DOKTOR BİRİNİ İLAÇLA AÇTIM DEDİ. FİLME BAKAN DOKTOR HAYIR AÇILMAMIŞ KAPALI BU TÜP BEBEK DENE DEDİ. EN SON GİTTİĞİM DOKTORDA TÜPLERDEN BİRİ AÇIK DEDİ.Hep aynı hikaye cnm sebepsiz infertiliteşu kafadan atma olayını Çözen olursa bize de söylesin
Hep aynı hikaye cnm sebepsiz infertiliteşu kafadan atma olayını Çözen olursa bize de söylesin
Bu film çektirip hamile kalan çok oluyor cnm ya bilemedim yani neymiş bu biri diyor kapalı diğeri diyor açık ya Açıktır ya kapalı.senin iki Kızın vardı sanki tüp tıkalı ise nasıl oluyorBENİMKİ SEBEPSİZ DEĞİL CANIM. BENİM TÜPLER TIKALI. FİLMİ ÇEKEN DOKTOR BİRİNİ İLAÇLA AÇTIM DEDİ. FİLME BAKAN DOKTOR HAYIR AÇILMAMIŞ KAPALI BU TÜP BEBEK DENE DEDİ. EN SON GİTTİĞİM DOKTORDA TÜPLERDEN BİRİ AÇIK DEDİ.
EŞİMDEDE VARİKOSEL VARDI. BUNA BAĞLI OLARAK SAYI DÜŞÜKTÜ. AMA ŞÜKÜR O SORUNU ÇÖZDÜK. SAYI YÜKSELDİ. AMA BENİM TÜPLER HALA KAPALIMI AÇIKMI BİLMİYORUM . FİLM ÇEKİLMEDİM ARTIK. FİLM ÇEKTİRİP SON KEZ DURUMA BAKSAM MI . YOKSA İZİN DÖNÜŞÜ TÜP BEBEK İŞLEMLERİNE Mİ BAKSAM KARARSIZIM . HA BİRDE AMH DÜŞÜK BENDE(YAŞ 41 OLUNCA )
Ya biraz nasip işi ovulasyon takibi yapıp hamile kalan da çok. KısmetAMA BU KONUDA PORTAKALES ARKADAŞIMA HAYRANIM. KAFADAN ATMIŞ NE GÜZEL
AMA BU KONUDA PORTAKALES ARKADAŞIMA HAYRANIM. KAFADAN ATMIŞ NE GÜZEL
Bu film çektirip hamile kalan çok oluyor cnm ya bilemedim yani neymiş bu biri diyor kapalı diğeri diyor açık ya Açıktır ya kapalı.senin iki Kızın vardı sanki tüp tıkalı ise nasıl oluyor
ama tüpler kapalıyken olumlu sonuç alma ihtimalin var mı ki? önce film çektirip garantiye alsan daha iyi olmas mı?BENİMKİ SEBEPSİZ DEĞİL CANIM. BENİM TÜPLER TIKALI. FİLMİ ÇEKEN DOKTOR BİRİNİ İLAÇLA AÇTIM DEDİ. FİLME BAKAN DOKTOR HAYIR AÇILMAMIŞ KAPALI BU TÜP BEBEK DENE DEDİ. EN SON GİTTİĞİM DOKTORDA TÜPLERDEN BİRİ AÇIK DEDİ.
EŞİMDEDE VARİKOSEL VARDI. BUNA BAĞLI OLARAK SAYI DÜŞÜKTÜ. AMA ŞÜKÜR O SORUNU ÇÖZDÜK. SAYI YÜKSELDİ. AMA BENİM TÜPLER HALA KAPALIMI AÇIKMI BİLMİYORUM . FİLM ÇEKİLMEDİM ARTIK. FİLM ÇEKTİRİP SON KEZ DURUMA BAKSAM MI . YOKSA İZİN DÖNÜŞÜ TÜP BEBEK İŞLEMLERİNE Mİ BAKSAM KARARSIZIM . HA BİRDE AMH DÜŞÜK BENDE(YAŞ 41 OLUNCA )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?