Aynen canım bulunduğum köyde 6 tane hamile var biri kapı komşum hergün görüyorum.ya se min ah bilmez miyim o duyguyu ... Allah kimsenin kucagini boş birakmasin bizlere kaldiramayacagimiz yükler vermesin ins ... takmamak mümkun degil aksam eşim kizdi bana yeter oturuyoruz bebek kalkiyoruz bebek artik bu kadar dillendirme dedi. elimde degil markete bile gidince gozume dalinler primalar mamalar çarpiyor... bide 4. ayinda masallah hamile kalmiş bi akrabam var genelde ayni ortamdayiz, kiz biliyo nasil bebek hasreti cektigimi , kötü niyetinden degil ama dikkat edin hamileler nolur cok isteyen insanlara bak bebegimin odasina bunu seçtim bak zıbınina yok babasina dedim masal okuyacak misin cocugumuza vs vs laflari etmeyin kizin yaninda aglamamak icin zor turuyorum bi yandan da nazarim degmesin diye okuyorum. rabbim kimsenin gözunu kimsede birakmasin hepimize nasip etsin insallah
Aynı kaderi paylaşıyoruz canımBende ekim de 2 yıl olucak canım çok şükür çok mutluyum ama senin de dediğin gibi şu kafaya takma olayı yok mu insanı yiyip bitiriyor bu ay kendiliğinden deniycem doktora falan gitmiyorum bide çörek otu bal tarçın karışımını yapmak istiyodum uzun zamandır onu da deniycem çörek otu her derde deva belki sebebsiz derdime sebep olur Rabbim imtahanımızı kolaylaştırır inşallah
Canım maşallah güzel artmış.Kızlarr sonuç 310:) inşallah böyle devam eder,Allah Razı olsun hepinizden dua edenlerden
kizlar gelin birbirimizi motive edelim mutlu olmak icin kendimizi dinlememek , unutmak icin bi kac yol deneyelim. eglenceli akici bi kitap tavsiyesi olan var mi.
Canım iki katından fazla çıkmış.Kızlar son değerimde belli oldu 11.gün 200, 14. Gün 686, 16. Gün 1392sizce tekizmi ikizmi kızlar ne dersiniz
Canım o kişi rahim filmi çektirmişmiydi.Bence bayramdan sonra yine dene.
Arkadasimin yengesi 4 yil sonra bunu denedi ve cok sukur Rabbim nasip etti temmuzda dogumu var oda sebebsiz infertiliteydiya se min
Seninde haberin olsun canim.
Evet cektirmisti sorun yoktu.Iltihap yoktu ama varsa iyi geliyo diye yapmıştıCanım o kişi rahim filmi çektirmişmiydi.
Tüpler açıksa gerek yok diyolar bu süt buharına
Evet canım galiba öyle.Canım bu sebepsiz infertilite olayını iyi araştır biçok doktor sebebi bulamayınca sebepsiz infertilite deyip yolluyorlar benim görümcemde aynısını yaşadı 8 sene bekledi o da tüp denedi aşılama denedi olmadı en son o da hulusi hocaya gitti histeroskopi sonrası sebepsiz olmadığını öğrendi ilk defa meğer onun yumurta rezervi kötüymüş sen zeten normal hamile kalamazsın demiş tüp yaptırdi ve hamile şimdi doğru kişiyi bulmak lazım anlıyacağın
Hoşgeldin aramızaHeyooo!!! Millet bende geldim aranıza. Bende 6 yıllık evliyim. 6 yıldır istiyorum bebek sahibi olmayı. Ama olmuyor. Bu ay hurma poleni bal karisimi kullaniyoruz. İnsaallah bu ay olur. Temmuzun 29unda evlilik yildonumumuz var. İnşallah bu ay olur da esime dunyanin en güzel hediyesini veririm. Nolur benim içinde dua edin....
Yani bat dundu bence degerin cok iyi masallah canim.Saglikla kucagimiza alalim hepimizTeşk canım 16 .gün tüp bebek hesabına göre transferden sonraki 16.gün canım aslında bat 30 hazirandı tüp bebekte transferden sonra 12.gün tahlil isteniyor ya transferim 15 hazirandı benim
Değiştiriyorum canımBenim bati 28 temmuz olarak değiştirebilirsin Yasemincigim... ;/ hicbi donem hissetmedigim
kasiktaki batmalar sari ve seffaf akintilar adet belirtisiymis. Daha once yaşamadığım ic8n hamilelik belirtisi sanip umutlanmistim ama bu ayda kısmet degilmis napalim...
Ramazanın son haftası adet zamanım.Evet cektirmisti sorun yoktu.Iltihap yoktu ama varsa iyi geliyo diye yapmıştı
Bence bayramdan sonra yine dene.
Arkadasimin yengesi 4 yil sonra bunu denedi ve cok sukur Rabbim nasip etti temmuzda dogumu var oda sebebsiz infertiliteydiya se min
Seninde haberin olsun canim.
Yinede dene bence hem oglumdada yaptım diyosun belki o zamanda faydasi olmustu.Tuplere ve iltihaba faydasi varmis.Rabbim nasip eder insallah tez zamandaBenimki sebepli :)
Canım bu sebepsiz infertilite olayını iyi araştır biçok doktor sebebi bulamayınca sebepsiz infertilite deyip yolluyorlar benim görümcemde aynısını yaşadı 8 sene bekledi o da tüp denedi aşılama denedi olmadı en son o da hulusi hocaya gitti histeroskopi sonrası sebepsiz olmadığını öğrendi ilk defa meğer onun yumurta rezervi kötüymüş sen zeten normal hamile kalamazsın demiş tüp yaptırdi ve hamile şimdi doğru kişiyi bulmak lazım anlıyacağın[/QUO
Allahın izni ile doktorun denk gelmesine inanıyorum. İnşallah herkesin çaresini bulacağı doktoru denk gelir
kizlar gelin birbirimizi motive edelim mutlu olmak icin kendimizi dinlememek , unutmak icin bi kac yol deneyelim. eglenceli akici bi kitap tavsiyesi olan var mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?