- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
Benim yum Günlerim de burada başlıyor ve giresunda devam ediyor kadir gecesi yola çıkıyoruz 9/18 arası degerlendirecektim her şeydebbir hayır vardır belkim bundada bi hayır vardır kadir gecesi degerlendiremeyecegim mübarek gece 9/ 12 arası degerlendirip yola revan olacağım rabbimiz yeterki ol desin inşallah da olurRamazanın son haftası adet zamanım.
Yani annemlerin orda oluyo yumurtlama günlerim.
Yapamam süt buharı.
Zaten denemede olmaz.
Tekrar sonraki adeti beklerim ondan sonra denerim
Yinede dene bence hem oglumdada yaptım diyosun belki o zamanda faydasi olmustu.Tuplere ve iltihaba faydasi varmis.Rabbim nasip eder insallah tez zamanda
Nasıl kitaplar seversin canım...
Akıcı ve kafa dağıtıcı olarak
Mesela;
Sarah Jio dan; Böğürtlen Kışı, Mart Menekşeleri, Yağmur Sonrası, Son Kamelya, Gündüzsefası...
Sabahattin Ali den; Kuyucaklı Yusuf, Kürk Mantolu Madonna
Sinan Yağmur; Aşkın Gözyaşları serisi
Zülfü Livaneli; Serenad, Kardeşimin Hikayesi
Şİmdilik aklıma hemen gelenlerrr...
Ama müthiş kafa dağıtıcılarr:)
EVET HANGİ TARZ TERCİHİN. ÖRNEĞİN BEN AHMET ÜMİT HAYRANIYIM ÇOK SEVERİM. BİRDE GRANGENİN ÖLÜ RUHLAR ORMANINI OKUDUM DİĞER KİTAPLARINI DA DÜŞÜNÜYORUM. VE DAN BROWN.
EN SON NE ZAMAN KİTAP OKUDUN DERSENİZ SANIRIM 3-4 AY OLMUŞTUR. ELİMDE TAMAMLAYAMADIĞIM KİTAPLAR HOŞUMA GİTMEDİĞİ İÇİN HIZIMI KESTİ :)
Sağol canım sebebin bulunmasına çok sevindim demek ki doğru bir karar vermişsiniz demekki sende olumlu sonucu alıcaksın yakında sebep sonucun yarısıdır malumkesinlikle katılıyorum canım. aslında sebepsiz diye bişey yok. bende 2 yıldır yok yumurta takibi, yok aşılama uğraştım durdum. sonunda tüpe karar verdik ve gittik. meğerse benim rahmimde şekil bozukluğu varmış. haftaya histeroskopi olucam kısmetse. şimdiye kadar gittiğim hiçbir doktor bundan bahsetmemişti. onun için doğru doktoru bulmak çok önemli.
rabbim bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallahh
Evet canım galiba öyle.
Benim büyük şehirlere gitmem lazım
Teşk ederim canım inş hayırlı olur kesinlikle sende iyi bir doktora görün şifa nerde bilinmez Allah denk getirsin şifanı versin inşCanım iki katından fazla çıkmış.
İkizde olabilir
Hadi inşallah hayırlısı olsun
Evet canım bat dündü o yüzden bi kafa karışıklığı varYani bat dundu bence degerin cok iyi masallah canim.Saglikla kucagimiza alalim hepimiz
KİTAP TARZIMA BAKAR MISINIZ
vajinal ultrasonla da belli oluyor rahim filmi ile kesinleşiyor. sonrasıda histereskopi zatenkimyager1508 dedi: ↑
kesinlikle katılıyorum canım. aslında sebepsiz diye bişey yok. bende 2 yıldır yok yumurta takibi, yok aşılama uğraştım durdum. sonunda tüpe karar verdik ve gittik. meğerse benim rahmimde şekil bozukluğu varmış. haftaya histeroskopi olucam kısmetse. şimdiye kadar gittiğim hiçbir doktor bundan bahsetmemişti. onun için doğru doktoru bulmak çok önemli.
rabbim bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallahh
ŞEKİL BOZUKLUĞU NASIL FARKEDİLMİŞTİ CANIM YA
Ne güzel anlatmışsın canım yaa anlatınca gerçekten kendimi gördüm benim eşim de aynı anlattığın gibi beni teselli eder öper sarılır üzülme der beni teselli ediyor ben onu hiç düşünmüyorum duyguları nedir ne hisseder ne kadar düşüncesiz ve ne kadar bencilim Rabbimin gözümün önünde verdiği güzelliği göremiyorum Rabbim imtahanımızı kolay etsin inşallahAynı kaderi paylaşıyoruz canım
Herşeyimiz aynı derdimiz ortak
Benimde eşim çok iyi çok anlayışlı Allah'a şükür.
Bir kere daha demedi bizim çocuğumuz niye olmuyo neden böyle neden şöyle bi kere demedi
Herşey Allah tan diyo
Verince razı oluyoruz da vermeyince niye razı olmayalım diyo.
Herkesin imtihanı farklı diyo.
Canım ben denedim bal çörek otu hatta eşimede yedirdim ama yok ya olmadı yine
hahahahah bende o tarz pek okumam.. Ama korku filmlerini severim :))
Ahmet ümit hiç okumadım dahaa
Onun dışında her şeyden az az okumaya çalışıyorum..
vajinal ultrasonla da belli oluyor rahim filmi ile kesinleşiyor. sonrasıda histereskopi zaten
Kızzzlaarrr bir iki gündür pek giremedim yokluğumu hiç hisseden yok sanırım
Kızzzlaarrr bir iki gündür pek giremedim yokluğumu hiç hisseden yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?