Hayatım onların tarihleri geç...
Ve kaldı ki 5 ve üzeri sonuçlar hep pozitiftir... Ben binleri gören arkadaşlarımın gebeliklerinin sonlandıklarınıda gördüm..
O yüzden düşünme yarını bugünü yaşa yaaaa...
ohhhhhhh çok şükürrr binn şükürr gerisi Allah'a emanet...
Darısı başıma olur inşallah boşver sen benii keyfini çıkar lütfennn ...
Hayatım onların tarihleri geç...
Ve kaldı ki 5 ve üzeri sonuçlar hep pozitiftir... Ben binleri gören arkadaşlarımın gebeliklerinin sonlandıklarınıda gördüm..
O yüzden düşünme yarını bugünü yaşa yaaaa...
ohhhhhhh çok şükürrr binn şükürr gerisi Allah'a emanet...
Darısı başıma olur inşallah boşver sen benii keyfini çıkar lütfennn ...
EVET HANGİ TARZ TERCİHİN. ÖRNEĞİN BEN AHMET ÜMİT HAYRANIYIM ÇOK SEVERİM. BİRDE GRANGENİN ÖLÜ RUHLAR ORMANINI OKUDUM DİĞER KİTAPLARINI DA DÜŞÜNÜYORUM. VE DAN BROWN.
EN SON NE ZAMAN KİTAP OKUDUN DERSENİZ SANIRIM 3-4 AY OLMUŞTUR. ELİMDE TAMAMLAYAMADIĞIM KİTAPLAR HOŞUMA GİTMEDİĞİ İÇİN HIZIMI KESTİ :)
Ne güzel de söylermiş sakin sakin. Biz havalara uçarız senin yerine Ay çok sevindim ve şaşırdım canım. Allah korktuğuna uğratmasın. Kucağına sağlıkla alırsın inşallah. Eee anlat bakalım neler yaptın, neler hissediyorsun.
Evet pek sakinim bi açilamadim embieyle konustuk oda bi tutuksun dedi neden bilmiyorum ama cok mutluyum tabiki şakınım korkuyorum bi anda olgunlaştım sanki.çok enteresan cumartesi (3 gün sonra )tekrar kan vericem sonra tekrar sanirim bide tshim yuksek cikti 5 ilaç verdiler.
Parlakkartanesi===> 2 Temmuz
Deborah26 =======> 4 Temmuz
Tubatesbih =======> 8 Temmuz Damla 2015 =======> 9 Temmuz Svd1910 ==========> 9 Temmuz Veson ============>10 Temmuz Irmak10 ==========> 10 Temmuz Yasmin5846 ======> 10 Temmuz
687403_igt =======> 10 Temmuz
Embie ===========> 11 Temmuz
Sevmkee =========> 11 Temmuz
Ravzatugba =======> 15 Temmuz
ZEYNEP0682 ======> 15 Temmuz
Mrymogztrk ======> 17 Temmuz
Ayseygt1453 ======> 24 Temmuz
Sabis35 ==========> 24 Temmuz
Frdaa ============> 24 Temmuz
Umuttttt ==========> 26 Temmuz
Portakales ========> 26 Temmuz
Masculin =========> 27 Temmuz
Cgpbas derya =====> 28 Temmuz
Benim yum Günlerim de burada başlıyor ve giresunda devam ediyor kadir gecesi yola çıkıyoruz 9/18 arası degerlendirecektim her şeydebbir hayır vardır belkim bundada bi hayır vardır kadir gecesi degerlendiremeyecegim mübarek gece 9/ 12 arası degerlendirip yola revan olacağım rabbimiz yeterki ol desin inşallah da olur
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah minigini canım benim inşallah senden güzel haberler alırız hayirlisiyla sağlığıyla gelsin güzel haberler