Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Canım nasıl bi işlem o ilk defa duydum.
Nerden anladı doktor acaba..
İnşallah gelir miniğin

Allah razı olsun ablam.
Senin dualarında ayrıca yer almak beni çok mutlu ediyor.
Rabbim gönlüne göre versin seninde

"]/ / / İSİM / / / / /BEKLENEN ADET TARİHİ

Parlakkartanesi===> 2 Temmuz
Tubatesbih =======> 8 Temmuz

Damla 2015 =======> 9 Temmuz
Svd1910 ==========> 9 Temmuz
Veson ============>10 Temmuz
Irmak10 ==========> 10 Temmuz

Yasmin5846 ======> 10 Temmuz
687403_igt =======> 10 Temmuz
Embie ===========> 11 Temmuz
Sevmkee =========> 11 Temmuz
Ravzatugba =======> 15 Temmuz
ZEYNEP0682 ======> 15 Temmuz
Mrymogztrk ======> 17 Temmuz
Ayseygt1453 ======> 24 Temmuz
Sabis35 ==========> 24 Temmuz
Frdaa ============> 24 Temmuz
Umuttttt ==========> 26 Temmuz
Portakales ========> 26 Temmuz
Masculin =========> 27 Temmuz
Cgpbas derya =====> 28 Temmuz
[]

Amiin canim Allah razi olsun senden

Senden de razı olsun canım...
Yaşadıklarını ve yaşayacaklarını çok iyi bildigimden gönülden kocaman sarılıyorum sana..
Ne olursa olsun umudunu kaybetme..Ve ne olursa olsun sen her zaman daha değerlisin bunu unutma..

Kizlar bu gun tup bebek tedavisine basladim...Rabbim insallah dualarimizi kabul eder bu mubarek ayda bebislerimize kavusuruz
Amin inşallah inşallah da bebeğin sımsıkı tutunsun ..inşallah güzel haberler alırız allahım güzel allahım buguzel günlerin hurmetine duaların da gücüyle hayirlisiyla nasip etsin inşallah da etmiştir miniginiiii :)

Evet canım takipte olalım dedi doktor,yarın test vercem yine,haftayada görebilirsek kese görmeye gidecez,dış gebelik tehdidi varmı bakalım

Çok sancılı bir süreç gerçekten.. Dilerim mutluluk gözyaşları olur akıtacakların sonunda..
Dualarımız seninle canım... İnşallah rabbim nasip eder sana bebeğini..
Mümkün oldugunca stresten uzak olmaya çalış.. Güzel düşünelim güzel olsun..

Evet canım takipte olalım dedi doktor,yarın test vercem yine,haftayada görebilirsek kese görmeye gidecez,dış gebelik tehdidi varmı bakalım
Gamzeliciğim senin değerin kaçtı benim 50 çıktı bende beklemedeyim endişeliyim 3 gün sonra tekrar kan vericem bakalım senin kaçtan kaça çıktı kaç günde :)

rahimde şekil bozukluğu septum. rahmi bölen bi perde söz konusu oluyor histereskopi ile düzeltiliyor. bazen iki operasyon geçirmek zorunda kalıyorsun.(perde kalın olabiliyormuş, dr ameliyattan sonra eşime çok kalındı beni zorladı demiş) aslında bu şekilde de hamile kalabiliyorsun ama düşükle de erken doğumla da sonuçlanabiliyormuş. bende vardı ameliyat oldum. 10gün kadar balon denilen bişey kaldı içimde rahim şekli düzelsin diye. ameliyattan sonra dr kendiliğinden olur belki demişti ama hiç hamile kalamadım malesef. ilk aşılamamda tutmadı bakalım hayat ne gösterecek...

Gamzeliciğim senin değerin kaçtı benim 50 çıktı bende beklemedeyim endişeliyim 3 gün sonra tekrar kan vericem bakalım senin kaçtan kaça çıktı kaç günde :)
Hayırlı olsun canım,senin şu an riskli bi durum yok yeni başladı heralde bence kafaya takma düzenli ikiye katlarsa sorun yoktur

Âmin canım inşallah elimizden geleni yaptık biz takdir Allah'ın

kizlar kalp gözü açik bi teyze var tanidiğim. nur yüzlü.. az önce görüstum dua istedim cocugum hala olmadi dedim. . 2-3 gün içerisinde 70 tane enbiya suresini suya oku üfle dedi.eşinle ya da annenle vs okuyabilirsiniz. o sudan hem sen hem eşin için , ve o suyu çogaltin yani hiç bitmesin atiyorum sürahide 1 damla dahi kalsa normal su( okunmamiş su) ekleyin ve mümkunse hep o sudan için dedi. birde banyo yap guzelce yikan en son 1 bardak okunmuş suyu kafandan aşagi besmeleyle dök Allaha tevekkül et dedi.. bende sizlerle paylasmak istedim belki vesile olur

Deneyeceksen bizlere de haber ver canım sonucunu merak ederiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…