Canım nasıl bi işlem o ilk defa duydum.Kizlar bugun adetimin 2. Gunu doktoruna gittim birsuru yumurta var asilama yapmayacagim bu ay dedi ama rahim ağzını acacam dedi diger masaya gectim ufak bi islem yapti ve rahim yapisi geregi yana dogru o yuzden iliski sirasinda sen yan yatacaksin sag sol farketmez dedi rahmide actim bu ay umutluyum dedi. Tup bebegide 5/6 cikar aklindan daha erken hersey yolunda sorun gözükmüyor dedi. Bilginiz olsun belki faydasi olur diye paylasmak istedim
Allah razı olsun ablam.Çok güzel bir haber bu ozaman umutlarimizin yeşerdiği günler olsun canım bugünler
Sabah namazında tespih çektim dua ettim rabbimize allahim nasip et kimsenin kucagi bos kalmasin okunan dualarin mübarek ayların hurmetine salâvat çekip bagisladim peygamber efendimiz ulaştırır inşallah hep sizi anarak çektim tespitleri allahım artık Gülsünler dualarimizi kabul et diye @yasemin5865portakales sen hep sizi andım ve tüm isteyenler için rabbimize dua ettim yine edeceğim allahım kabul etsin inşallah allahım yuzumuzu guldurdugu günler bugunler olsun inşallah inşallah da tez zamanda hamis haberleri vermeyi hepimize nasip etsin rabbimiz AMİNNNN
Aminnnnnn inşallah gelir inşallahCanım bende o reklamı görünce değiştiriyorum, eşimin elinde kumanda olursa hemen o da değiştiriyorinşallah gelecek canım bebişlerimiz şu mübarek günlerin hürmetine
Kizlar bu gun tup bebek tedavisine basladim...Rabbim insallah dualarimizi kabul eder bu mubarek ayda bebislerimize kavusuruz
Amiin canim Allah razi olsun sendenCanımm hadi maşallahh yolun açık olsun.. Emeklerin yerini bulsun.. Hayırlı haberlerle bitsin tedavin...
Amiin canim Allah razi olsun senden
Amin inşallah inşallah da bebeğin sımsıkı tutunsun ..inşallah güzel haberler alırız allahım güzel allahım buguzel günlerin hurmetine duaların da gücüyle hayirlisiyla nasip etsin inşallah da etmiştir miniginiiii :)Kizlar bu gun tup bebek tedavisine basladim...Rabbim insallah dualarimizi kabul eder bu mubarek ayda bebislerimize kavusuruz
Evet canım takipte olalım dedi doktor,yarın test vercem yine,haftayada görebilirsek kese görmeye gidecez,dış gebelik tehdidi varmı bakalım
Hadi inşallah canım Allahım yardımcın olsun...Kizlar bu gun tup bebek tedavisine basladim...Rabbim insallah dualarimizi kabul eder bu mubarek ayda bebislerimize kavusuruz
Evet canım takipte olalım dedi doktor,yarın test vercem yine,haftayada görebilirsek kese görmeye gidecez,dış gebelik tehdidi varmı bakalım
Gamzeliciğim senin değerin kaçtı benim 50 çıktı bende beklemedeyim endişeliyim 3 gün sonra tekrar kan vericem bakalım senin kaçtan kaça çıktı kaç günde :)Evet canım takipte olalım dedi doktor,yarın test vercem yine,haftayada görebilirsek kese görmeye gidecez,dış gebelik tehdidi varmı bakalım
rahimde şekil bozukluğu septum. rahmi bölen bi perde söz konusu oluyor histereskopi ile düzeltiliyor. bazen iki operasyon geçirmek zorunda kalıyorsun.(perde kalın olabiliyormuş, dr ameliyattan sonra eşime çok kalındı beni zorladı demiş) aslında bu şekilde de hamile kalabiliyorsun ama düşükle de erken doğumla da sonuçlanabiliyormuş. bende vardı ameliyat oldum. 10gün kadar balon denilen bişey kaldı içimde rahim şekli düzelsin diye. ameliyattan sonra dr kendiliğinden olur belki demişti ama hiç hamile kalamadım malesef. ilk aşılamamda tutmadı bakalım hayat ne gösterecek...Hatice ve meryem için 250şer aldım kızlar benimde rahmim ters ama bi oğlum var çok şükür kizkardesiminde ters 2.ye hamile şuan bebek 3 aylık olunca kendiliğinden düzeliyor demişti doktor ya ama kafama şey takıldı rahimde şekil bozukluğu oluyormuş o da spermlerin gitmesini engelliyormuş bile bisiye şahit olan yada yaşayan oldumu
Hayırlı olsun canım,senin şu an riskli bi durum yok yeni başladı heralde bence kafaya takma düzenli ikiye katlarsa sorun yokturGamzeliciğim senin değerin kaçtı benim 50 çıktı bende beklemedeyim endişeliyim 3 gün sonra tekrar kan vericem bakalım senin kaçtan kaça çıktı kaç günde :)
Âmin canım inşallah elimizden geleni yaptık biz takdir Allah'ınÇok sancılı bir süreç gerçekten.. Dilerim mutluluk gözyaşları olur akıtacakların sonunda..
Dualarımız seninle canım... İnşallah rabbim nasip eder sana bebeğini..
Mümkün oldugunca stresten uzak olmaya çalış.. Güzel düşünelim güzel olsun..
hayırlısı olsun inşallah seni daha fazla bekletmez umarım bebişin :)Kizlar bu gun tup bebek tedavisine basladim...Rabbim insallah dualarimizi kabul eder bu mubarek ayda bebislerimize kavusuruz
Deneyeceksen bizlere de haber ver canım sonucunu merak ederiz :)kizlar kalp gözü açik bi teyze var tanidiğim. nur yüzlü.. az önce görüstum dua istedim cocugum hala olmadi dedim. . 2-3 gün içerisinde 70 tane enbiya suresini suya oku üfle dedi.eşinle ya da annenle vs okuyabilirsiniz. o sudan hem sen hem eşin için , ve o suyu çogaltin yani hiç bitmesin atiyorum sürahide 1 damla dahi kalsa normal su( okunmamiş su) ekleyin ve mümkunse hep o sudan için dedi. birde banyo yap guzelce yikan en son 1 bardak okunmuş suyu kafandan aşagi besmeleyle dök Allaha tevekkül et dedi.. bende sizlerle paylasmak istedim belki vesile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?