- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunSağol canım kardeşine Rabbim zihin açıklığı versin imtihanı kolay olur inşallah
Malesf ki kafami hic bisy dağıtamiyo yasemn az braz unutsam snra tekrar hatrlayacak bsy oluyo bayramdan snra doktor bni bekliyo ama gitmek istemiyorm ilac icmk istemiyorm ama gitmesem napicam.ilaclar cildimi maf etti bak 1 aydr icmiorm düzeldi tekrar cildm..amaaam ne bilym ya Allahm yardmcmz olsn hepimzn insallahCanım ya inan aynı durumdayım..
Geçen burda anlattım kızlar etrafımda 20 taneden Fazla hamile var.
Çok üzülüyorum zaten köydeyim bu sayfadan başka derdimi anlatacak kimse yok. Kimse beni anlamıyor. Listeyi takip edecek kafa inan bende de yok.
Sağolsun burdaki kızlarla dertleşiyorum iyi geliyor bura bana.
Kafanı dağıtacak bişeyler Yapmaya çalış esma cım.
Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah
Evet canım akşam ezanına kadar.Selam kizlar nasilainiz ben bugun 1900 tane duayi okjmaya karar verdim ve basladim aksma ezanina kadardi degilmi aksma ezanindan sonradasabis35 ve Esk26z canlarim sizlere 300 /300aldim okurumm rabbimmm Esk26z arkadasim rabbimm saglikli bjr sekilde kucagina almayi nasip etsin rabbim sabiss canim sanada hayirli tez vakitli evlat nasip eylesinn
Canım mecbur gidecez doktoraMalesf ki kafami hic bisy dağıtamiyo yasemn az braz unutsam snra tekrar hatrlayacak bsy oluyo bayramdan snra doktor bni bekliyo ama gitmek istemiyorm ilac icmk istemiyorm ama gitmesem napicam.ilaclar cildimi maf etti bak 1 aydr icmiorm düzeldi tekrar cildm..amaaam ne bilym ya Allahm yardmcmz olsn hepimzn insallah
Allah sendende razi olsun canim bnm sagolasin sen hic okudunmu bu duayiEvet canım akşam ezanına kadar.
Allah kabul etsin
Geçen hafta okudum.Allah sendende razi olsun canim bnm sagolasin sen hic okudunmu bu duayi
amin canım benim inşallah rabbim hepimize nasip etsin.ağzına sağlık.Selam kizlar nasilainiz ben bugun 1900 tane duayi okjmaya karar verdim ve basladim aksma ezanina kadardi degilmi aksma ezanindan sonradasabis35 ve Esk26z canlarim sizlere 300 /300aldim okurumm rabbimmm Esk26z arkadasim rabbimm saglikli bjr sekilde kucagina almayi nasip etsin rabbim sabiss canim sanada hayirli tez vakitli evlat nasip eylesinn
Allah sendende razi olsun canim bnm sagolasin sen hic okudunmu bu duayiEvet canım akşam ezanına kadar.
Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?