Sende allah razi olsun canim bnmmm rabbimmmm bir degil 4evlat versin sana evin neseleriSağol canım Allah razı olsun dualarımız kabul etsin inş sana da tatlım an kısa zamanda sana ve buradaki tüm arkadaşlara nasip etsin
Ayyy insallah canimmm ya bnde kiz kardesim geldi aklima o aldi isde rabbimm kabul eylsesin tum dualarimiziallah kabul etsin canım sonçta kardeşin senin için içten dua eder.ben samimiyetine inandığm biriyse veriyorum böyle konularda. burdada birbirimize okuyrz kimin duası kime geçer belli olmaz.inşallah müjdeleri veririz burda birbrimize
Cnm kanda kesin çıkar.idrar için ise yarın Sabahı bekleKızlar ben 22 haziranda çatlatma iğnesi vurdurdum sizce ne zaman test yapayım canlar
Canım daha biraz erken değilmi sabret biraz dinlen, güzel düşün...Kızlar ben 22 haziranda çatlatma iğnesi vurdurdum sizce ne zaman test yapayım canlar
Ne kadar bekleyim meselaCanım daha biraz erken değilmi sabret biraz dinlen, güzel düşün...
Canım benim okudun bitirdinmi maşallah bende okudum ama kızlar bana yardım etti 300 tane okudular ben çalıştığım için tek bitirme şansım olmadı ustelik yarında çalışıyorum allahım emeklerimizi cabamizi inşallah hayirli kılsın miniklerimiz nasip olsun bende şuan eyüp sultan da iftardayim ablam bize iftara eyüp sultan a davet etti bol bol dua edeceğim allahım kabul etsin inşallahcanım ben daha önce okudum bna burdan ayseygt ve kızları bile okumuştu bitsin diye sağolsunlar olur sanırım.ama biz bilmiyoduk akşama kadar bitceğini.o yüzden ben bugün tekrar okudum.allah kabul etsin...
Ne güzel canım gözünaydın.Canım sağol düşündüğün için geldim uyudum giremedim sayfayada pek yararım olmuyor kusura bakmayın. Değerim 139 olmuş çok şükür salı yine kan vericem böyle artmaya devam ederse haftaya kese görünür dedi.Çok şükür Allahıma.Allahım isteyen herkese versin hepimizin kucağı dolsun inşallah. ..
Canım bilmiyorum ki.Kizlt yasmin ben bu duanin yarisin okudum acaba 1900olan dua cumartesiye ozel plan kozkardesimede desem birazinida o okusa olurmi
Canım 12.gün çıkıyo diyorlar.Kızlar ben 22 haziranda çatlatma iğnesi vurdurdum sizce ne zaman test yapayım canlar
okudum canım.ben çalışmıyorum ya birde sahura kadar oturuyorum o yüzden geceden başladım sen söyleyince rahat oldu.inşallah rabbim kabul eder.ne kadar güzel ne şanslısınız.tüm dualar kabul olsun gelsin minişler inşallah :)Canım benim okudun bitirdinmi maşallah bende okudum ama kızlar bana yardım etti 300 tane okudular ben çalıştığım için tek bitirme şansım olmadı ustelik yarında çalışıyorum allahım emeklerimizi cabamizi inşallah hayirli kılsın miniklerimiz nasip olsun bende şuan eyüp sultan da iftardayim ablam bize iftara eyüp sultan a davet etti bol bol dua edeceğim allahım kabul etsin inşallah
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah :)
sabah uyanır uyanmaz yapıcam canım hayırlısı inşallahCanım 12.gün çıkıyo diyorlar.
Bugün yap canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?