Canım sağol düşündüğün için geldim uyudum giremedim sayfayada pek yararım olmuyor kusura bakmayın. Değerim 139 olmuş çok şükür salı yine kan vericem böyle artmaya devam ederse haftaya kese görünür dedi.Çok şükür Allahıma.Allahım isteyen herkese versin hepimizin kucağı dolsun inşallah. ..
Cok sevindim.çok çok sevindim hemde. Allah hayırlısı ile keseyide gormeyi nasip etsin inşallahCanım sağol düşündüğün için geldim uyudum giremedim sayfayada pek yararım olmuyor kusura bakmayın. Değerim 139 olmuş çok şükür salı yine kan vericem böyle artmaya devam ederse haftaya kese görünür dedi.Çok şükür Allahıma.Allahım isteyen herkese versin hepimizin kucağı dolsun inşallah. ..
Çok teşekkür ederim arkadaşım amin inşallah hayırlısıyla görelim hep böyle güzel ilerlesin.Allahım herkesin yüzünü güldürsün.Cok sevindim.çok çok sevindim hemde. Allah hayırlısı ile keseyide gormeyi nasip etsin inşallah
Gözün aydın canım bende keseyi haftaya görücem inş hayırlısıyla kucağımıza da alırız inşCanım sağol düşündüğün için geldim uyudum giremedim sayfayada pek yararım olmuyor kusura bakmayın. Değerim 139 olmuş çok şükür salı yine kan vericem böyle artmaya devam ederse haftaya kese görünür dedi.Çok şükür Allahıma.Allahım isteyen herkese versin hepimizin kucağı dolsun inşallah. ..
canım ben daha önce okudum bna burdan ayseygt ve kızları bile okumuştu bitsin diye sağolsunlar olur sanırım.ama biz bilmiyoduk akşama kadar bitceğini.o yüzden ben bugün tekrar okudum.allah kabul etsin...Kizlt yasmin ben bu duanin yarisin okudum acaba 1900olan dua cumartesiye ozel plan kozkardesimede desem birazinida o okusa olurmi
Ohhh masallah canim allahimmm saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsinnn degerinde cok guzelll masallahhÇok teşekkür ederim arkadaşım amin inşallah hayırlısıyla görelim hep böyle güzel ilerlesin.Allahım herkesin yüzünü güldürsün.
hayırlısı olsun canım gözünaydın hep artsın kesende miniğinde görünsün inşallah...Canım sağol düşündüğün için geldim uyudum giremedim sayfayada pek yararım olmuyor kusura bakmayın. Değerim 139 olmuş çok şükür salı yine kan vericem böyle artmaya devam ederse haftaya kese görünür dedi.Çok şükür Allahıma.Allahım isteyen herkese versin hepimizin kucağı dolsun inşallah. ..
Sağol canım Allah razı olsun dualarımız kabul etsin inş sana da tatlım an kısa zamanda sana ve buradaki tüm arkadaşlara nasip etsinSelam kizlar nasilainiz ben bugun 1900 tane duayi okjmaya karar verdim ve basladim aksma ezanina kadardi degilmi aksma ezanindan sonradasabis35 ve Esk26z canlarim sizlere 300 /300aldim okurumm rabbimmm Esk26z arkadasim rabbimm saglikli bjr sekilde kucagina almayi nasip etsin rabbim sabiss canim sanada hayirli tez vakitli evlat nasip eylesinn
Sagol canimm ya bnde bitiremicem birdekaynanmlarda oldum icin zorlandim aciksmcasi ama cok sukur az kaldi kiz kardesime 300 verdim 1500bn okumusumcanım ben daha önce okudum bna burdan ayseygt ve kızları bile okumuştu bitsin diye sağolsunlar olur sanırım.ama biz bilmiyoduk akşama kadar bitceğini.o yüzden ben bugün tekrar okudum.allah kabul etsin...
allah kabul etsin canım sonçta kardeşin senin için içten dua eder.ben samimiyetine inandığm biriyse veriyorum böyle konularda. burdada birbirimize okuyrz kimin duası kime geçer belli olmaz.inşallah müjdeleri veririz burda birbrimizeSagol canimm ya bnde bitiremicem birdekaynanmlarda oldum icin zorlandim aciksmcasi ama cok sukur az kaldi kiz kardesime 300 verdim 1500bn okumusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?