Oyyy oyyy kurban olurum. Ben ona teyzesi sevsinn o kakp atislarini aglama niye agliyorsun stress yapma herzaman moralini iyi tut sen olirnuu canikommm bnm allahin sana esine bagislasinn yavrunuzu canim bnmZ zulammportakales D Deborah26 Allah razi olsun kizlar Allahim insaallah bize bagislar . Hala devam ediyor az az bide dun kalp atislarini duyduk agla agla bi hal oldum
O kurulu seveyim ben ya
Ayyy canim severim ben o guzell kurulutamm ozaman bn yine devam etmek isderim bu guzel duaci arkadaslarma
Insallah canimm insallahhh evlat ozlemiyle olan herkese rabbim nasip ederHaydiii bakalım inşallah bu sefer sana da nasip olur :)
Benimde icime kiz doguyor hep elifim ahsenim insaallah birakmaz annesini ama gelirse totosuna yiyecegi cok saplak var :)oyyy maşalllah kapl atışına kurban...
Canım bazen olabiliyor öyle kanamalar sen içini ferah tut rabbim büyüktür..
Bence kız olacak hayırlısıyla gelmeye karar verir ise, öyle hissettim ama hayırlısı önce sağlık
Aminn canim insaallah cok sagol destegin icin iyi ki varsiniz Allahim razi olsunOyyy oyyy kurban olurum. Ben ona teyzesi sevsinn o kakp atislarini aglama niye agliyorsun stress yapma herzaman moralini iyi tut sen olirnuu canikommm bnm allahin sana esine bagislasinn yavrunuzu canim bnm
Canım dinlen lütfen ayaklarını uzat,benimde resmen psikolojim bozuldu bende bi keseyi görüp kalp atışını duysam hayırlısıyla...Bi oh diyemedim hep temkinliyim, kimseye söylemedim daha bi ailem biliyor en yakın arkadaşlarıma bile diyemedim, bide siz varsınız işte can yoldaşı. Allahım sanada bebeğinede güç kuvvet versin,bebeğini sana bağışlasın güçlü bi bebeğin olacak bak yavrum mücadeleci şimdiden:)Z zulammportakales D Deborah26 Allah razi olsun kizlar Allahim insaallah bize bagislar . Hala devam ediyor az az bide dun kalp atislarini duyduk agla agla bi hal oldum
Canım dinlen lütfen ayaklarını uzat,benimde resmen psikolojim bozuldu bende bi keseyi görüp kalp atışını duysam hayırlısıyla...Bi oh diyemedim hep temkinliyim, kimseye söylemedim daha bi ailem biliyor en yakın arkadaşlarıma bile diyemedim, bide siz varsınız işte can yoldaşı. Allahım sanada bebeğinede güç kuvvet versin,bebeğini sana bağışlasın güçlü bi bebeğin olacak bak yavrum mücadeleci şimdiden:)
Cok iyi etmissinSeni eklemişim zaten :)
Zor buldumda yaptım onuda sorma zeynepe falan msj attım sonra araya zorlaya yaptım,insan merak ediyor:) yarın yine kan vericem yükselmişmi diye keseyi hafta sonu nasipse 1000 de gözükür dedi dr benim daha 139.Bakalım kısmet Allahı yardımcımız olsun bebişi bana bağışlasın inşallah, bekledik yüzümüzü güldürdü rabbim devamınıda sağlasın inşallah...
evet canım katılmak istiyorum
fakat aşılama sonucum perşembe belli olucak negatifse regl olucam sorun olursa şimdi değil bidahakine katılayım
sorun olmazsa katılmak isterim
ne kadar zamanda bitecek liste belli mi ? biraz bilgi verirsen sisteminiz hakkında sevinirim canım
inş kucağına aldığınıda göreceğiz. ona da ağlarız. bu aralar yaptığımız en kolay şey zaten. ama seninki mutluluktan olur inş bundan sonrası için.Z zulammportakales D Deborah26 Allah razi olsun kizlar Allahim insaallah bize bagislar . Hala devam ediyor az az bide dun kalp atislarini duyduk agla agla bi hal oldum
Canım her zaman okunabiliyor bu dua problem olmaz..
Günde 2 kişi olarak gidiyoruz yaklaşık 15 -20 gün arası bitiyor canım..
İnşallah pozitif sonuç alırsın canım:)
Gel sen listeye de yardımcı olursun olmaz mı?
tamam canım katılmak istiyordum zaten biliyorsun bi tek regl olursam diye endişeliydim o da sorun değil madem ki
oldu bu işRabbim kabul etsin dualarımızı
inşallah canım hakkımda hayırlısı diyorum perşembe belli olucak çok heycanlıyım
perşembeye kdr benim için okunabilirmi yoksa listede sona mı ekleneceğim?
CanımHahahah canım benimm ...
Bilmiyorum devam etmek istiyorum ama bazen de çok daralıyorum... Girmeyesim geliyor, unutmak istiyorum..
Sorumluluk alınca ortada bırakmak istemem o ayrı...
sizleride pek sevdim.. Bakalımm duruma dualarda kalacagım ama listeye kim bakmak ister bilmiyorum..
Özgen de şimdi hamilelikten dolayı yardım edemiyor biraz zorlayacaga benziyor..
Hayırlısı..
Allah razı olsun ablamCanım benim inşallah inşallah da seninde hamis haberlerini alacağız sana yasemin ve tüm isteyenlere dua ediyorum hakkıni helal et bende rabbimize sizin için çokça dua ediyorum allahım kabul etsin inşallah allahım güzel allahım yüzünüzü guldursun minigin nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?