Maşallah canım benim inşallah da kat kat artsın değerin sağlığıyla gelsin minigin inşallah inşallah da rabbimiz kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin :)Kesin giriyosun diye yazılmıştır canım, karışıklık olcağını sanmam ama olursada liste sonunda belli olur düzelirBu arada değerim 317 olmuş...
Yok okuycam da başkasına yazdım zannedipte eksik kalmasın okurum şimdiCanım ezbere yaptım aklımda öyle kalmışsın.. Olsun nasılsa okuyacaksın
Ohh maşallah gözünaydın darısı bizlere inşallahKesin giriyosun diye yazılmıştır canım, karışıklık olcağını sanmam ama olursada liste sonunda belli olur düzelirBu arada değerim 317 olmuş...
Amin Ayşe ablam dua et banada lütfen...Maşallah canım benim inşallah da kat kat artsın değerin sağlığıyla gelsin minigin inşallah inşallah da rabbimiz kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin :)
Tabiki Olur.yarin baslarim ins.Canım sen yeni listede okumaya başlarsın olmaz mı yarın yeni liste yayınlanacak
Kesin giriyosun diye yazılmıştır canım, karışıklık olcağını sanmam ama olursada liste sonunda belli olur düzelirBu arada değerim 317 olmuş...
Amin canim rabbim kabul eulesin yiregine saglik.. ayrimcilik konusuna girmiyorumu Bile bn sadece saygi isdiyorum bana karsi ama allahtan hayirlisi haklisiniz heo kendime yapiyormusum deli gibi artik bnde rahatlima bakacagim hicc umrumda degillbende 300/300 alayım Allah kabul etsin inş. çifter çifter dolsun kucaklarınız evleriniz.
Z zulamm canım her aile de evlilikte buna benzer mevzular oluyor malesef. benimde aram çok iyi değil ailesiyle çok ayrımcılık yaptılar baştan beri hala yapıyorlar ama elden birşey gelmiyor işte kabullenmekten başka. eşimle bi sıkıntımız yok çok şükür. bunun için şükret snde. inş bebişle mutluluğunuz çoğalır da belki o zman davranışları da yumuşar belki.
Guzel dileklerin icin allah razi olsunn canimsin sen insallah canim insallahh cumlemize rabbim miniklerimizi nasop etsinnCanım benim sabırla bekle bebeğin olunca bu dediklerinin hiç biri olmayacak bebek bütün vakti alıyor aynısını arkadaşım yaşadı 2 yıl sonra oldu bebeği ve şuan sadece oğluyla evde vakit geçiriyor inşallah sende aynı durumda olursun şuan evli mutlu çocuklu
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah inşallah inşallah da tez zamanda hamis olursun sabırla duayla inşallah gelecek minigin
Bende katılabilirmiyim acaba listeye yeni ameliyat oldum ve doktorum hemen hamile kalmalısın dedi bu ay doğal yollardan deniycez benide eklerseniz çok sevinirim.250/250 iki kişiye toplamda 500 mü okuyacağız?
Bende katılabilirmiyim acaba listeye yeni ameliyat oldum ve doktorum hemen hamile kalmalısın dedi bu ay doğal yollardan deniycez benide eklerseniz çok sevinirim.250/250 iki kişiye toplamda 500 mü okuyacağız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?