Kusura bakma canımCanimmm bnm bni ne olur yanlis anlama kalan da sanki bir ysnlislik var 3,350 kalmamasi lazim 11.000 den cunku daha esmksik cok var neolur hakkini hekal et yasminimm ya
Cok sukur canimm iyi konuda ilk baslarda oda tersdi bakti ki bn hakliyim bana hak verdi zamanla ama simdide ben pes ettim dun eltimler kaynanamlar bizdedydi ektimde onlardan sikintili dedimki nasil oluyorda bunlari takmiyorsun tek dedigi sey baktim kendime yapiyorum kendim yoruluyorum bnde artik herseyi biraktim simdi yeni birde oglu oldu masallahh onunla ilgileniyorum kizi var kafasi dagiliyor insan evladi olunca dedi aklini kullan hemen hamile kal inan ozaman hepsinden uzaklasirsin takmazsin bile dedi insallah dualrinizin meyvesini alacagim buna gobulden inaniyorumm rabbim kabul eylsinOhhh canim allah kabul etsin Insallah bizlerede yer ver dualarinda bak ne guzel en azindan etsin düşünceli davraniyo helal olsun
tamam teşekkür ederim :)CANIM ÖNCELİKLE HOŞGELDİN. YARIN YENİ LİSTEMİZ BAŞLIYOR. HER GÜN 2 KİŞİYE OKUYORUZ. YARIN LİSTE BELLİ OLDUKTAN SONRADA KİMİN NE KADAR OKUYACAĞI BELLİ OLUR. ARKADAŞLAR YARIN SENİ LİSTEYE EKLERLER SANIRIM.
Bende sancı yok şimdilikCanım benim bu ay ayrı bir merak oldu. Birde diyorum ya benim 8-9 gün önceden sancım başlıyor bende geriliyorum. Ha oldum ha olacam diye
Canım gözünaydın çok sevindimKesin giriyosun diye yazılmıştır canım, karışıklık olcağını sanmam ama olursada liste sonunda belli olur düzelirBu arada değerim 317 olmuş...
Bende sancı yok şimdilik
Baya önceden başlamış sancı hayrolsun inşallah
İnşallah bebiş sancısı dırCANIM BENİM SANCILARIM HEP BİR KAÇ GÜN ÖNCEDEN OLURDU. NERDE İSE 7-8 AYDIR DA BİR HAFTA ÖNCEDEN BAŞLIYOR
Olsun canim onmli degill allah razi olsunn dyalrin icinde rabbim kabul eylesinKusura bakma canım
Kalana göre direk düştüm.
Toplamadım hiç
Kizlar yeni geldim araniza sanirim yarinki yeni listede olacagiz. Ama bu listeden alabiliyorsak arkadaslar icin 250 ser alabilirim.
Canim ramazan bitiyo bayram tatil falan derken olurda unuturum bakamam diye hak gecmemesi icin bidahakine girerim diyorumBu listeye niye girmiyorsun bakimmm
Canim ramazan bitiyo bayram tatil falan derken olurda unuturum bakamam diye hak gecmemesi icin bidahakine girerim diyorum
He cevap ver çabuk muhtara:)Bu listeye niye girmiyorsun bakimmm
Teşekkür ederim arkadaşım amin...Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
tebrik ederim
Amin canım sağol inşallah mevlam sizede tez zamanda yaşatsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?