Boşver bırak dağınık kalsın yazılmış zaten 260 okuyuver250 yazca ma 260 yazmisim görünce şaşırdım telefonun yüzünden sıkıntı olabilir belki düz sayı olmadığı için isterseniz değiştirelim yada okuyayim fark etmez :)
250 yazca ma 260 yazmisim görünce şaşırdım telefonun yüzünden sıkıntı olabilir belki düz sayı olmadığı için isterseniz değiştirelim yada okuyayim fark etmez :)
Boşver bırak dağınık kalsın yazılmış zaten 260 okuyuver
Hahahah bende onu düşünüyorum bu kızçe niye böyle bi sayı aldı...
hemen 10 taneyi iade ediyorum canımm
Ah sorma kafa mi kaldı bebiş düşünmekten gözlerimi acar açmaz aklıma ilk gelen şey bu aman kafayı yicem bu gidişle stresten herseyde tersine gidiyo sankim Allahım yardim etsin hepimize
Bende alayım bari Burcu deli gibi kendimle uğraşmaktan vazgeçerim belki mercimeğimde rahat eder.Aaaa deme öylee stress varya her şeyi batırmaya yeterr...
Yaşadıgımız sürece her şeye bi çare var yeter ki bakmasını ve görmesini bilelim..
Napalım bizimde böyle olacakmış.. Umut etmekten başka ne gelir elden..
ANti-Stres Boyama kitabiiiEki Görüntüle 1576190
Bende alayım bari Burcu deli gibi kendimle uğraşmaktan vazgeçerim belki mercimeğimde rahat eder.
bende varım yine yeni listede canım bayramda buraya giremem memlekete gideceğim 4-5 gün ama hergün dedğinz sayı kadar okurumElbette yarın başlıyoruz adını yazarız.. Aynen toplamda ortalama o civarda..
Net kişiler belli olsun duayı bölüşeceğim :)
Geçmiş olsun bu arada umarım tezinden hamile kalırısn
bende varım yine yeni listede canım bayramda buraya giremem memlekete gideceğim 4-5 gün ama hergün dedğinz sayı kadar okurum
Bizi düşünen bütün minnoşlara teşekkür ederiz,benim çocuğum sizin çocuğunuz sayılır, doğunca sırayla hepinize göndericem biraz biraz bakmanız için :) Allahım hepinize nasip etsin, tez zamanda sağlıklı bebekler versin hamilelik duygusunu yaşatsın.Sizi seviyorum...
Ayyy yesinler senin minnosunu sevsin teyzesii herseyini sevsinnn allahimm saglik versin canimm masllah degerin cok guzel olmuss birgun insallah bizde duami yasarken bulacagizz ve bendee bebegime ne kadar guzel teyzeleri var diye tanistircamBizi düşünen bütün minnoşlara teşekkür ederiz,benim çocuğum sizin çocuğunuz sayılır, doğunca sırayla hepinize göndericem biraz biraz bakmanız için :) Allahım hepinize nasip etsin, tez zamanda sağlıklı bebekler versin hamilelik duygusunu yaşatsın.Sizi seviyorum...
mrb kızlar benimle aynı seyi yasayan var mı acaba ?
pazar akşamı siyah bi akıntı geldi ..
adet oluyorum sandım dün nerdeyse hiç birşey yoktu sadece tuvalete gittiğimde kum kum siyah bişeyler geldi cok azdı bugunde aynı sadece 1 kez
dokktora gittim sabah hcg bakalım belli olmaz dedi (bu arada klomen ve iğne kullanmıstım bu ay). hcg bakıldı negatif .
biraz önce sonuc için gittim yine . ultrasonda baktı 1 tane çatlamamıs yumurta var , hala umut var, korunma dedi.
kafam karıstı iyiceadet olmadım yani daha
İste bu klomenin verdiği hasar yumurta kaliyo her seferinde çatlamamış o da ara kanamaya neden oluyor yani bende öyle oldu sen doktorun dediğini yap inşallah o kalan yumurta dollenirde sende bebeğine kavuşursun Allah şifa versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?