- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Selam kızlar bende listede olmak istiyorum beni de ekleyin lütfen...
Mersi burcucum istanbula selam boyamanı iyi yap yarın kontrol edicemTamam yarın listedesin :)
Mersi burcucum istanbula selam boyamanı iyi yap yarın kontrol edicem
Kızım ben özgen arkadaşda eklendi onu üye yaptık tanımadın beni küstümHahah İstanbul'dan da sana selamlar
Ödevimi yapıyorum bitmiş halini yollarım hihihih
Kızım ben özgen arkadaşda eklendi onu üye yaptık tanımadın beni küstüm
Gelmem, demedin mi kim bu deli diye:) şaka şaka yuricim benim arkadaşım oda listeye dahil oldu inşallah, Allahım onada sizede bekletmeden hayırlı sağlıklı evlatlar versin .hahahahahha nasıl tanıyım seniii ama şüphelenmedim değilll
oyyy oyyyy hemen de küsermişşş gel burayaaa
Gelmem, demedin mi kim bu deli diye:) şaka şaka yuricim benim arkadaşım oda listeye dahil oldu inşallah, Allahım onada sizede bekletmeden hayırlı sağlıklı evlatlar versin .
Canimm bn duami 250/250 alayimm duami alip okuyan herkese tek tek tesekkur ederimmm hamis olanlara rabbimm saglikli bir sekilde kucaklarina almayi nasip etsinn bnm gibi evlat ozkemi cekenlerde tez vakitlii saglikli hamis kalirlar insallahhhhhhhhhhh insallahhh allahimm insallah duamizi yasarkenn buluruz birbirimiziii yureginize gonlunuze dilinize saglikk hepinizinnn rabbimmm evlerinize huzurr eslerinize sizlere saglikkk bol evlat boll ask boll para versinnn bolll huzurlu maneviyat versinnn allah hepinizden razi olsunnnZ Zeynepelmira
@embie
majesteleri
Z zulamm
Kızlar siz kaldınız hadi bakemm bölüşüverinn
Canimm bn duami 250/250 alayimm duami alip okuyan herkese tek tek tesekkur ederimmm hamis olanlara rabbimm saglikli bir sekilde kucaklarina almayi nasip etsinn bnm gibi evlat ozkemi cekenlerde tez vakitlii saglikli hamis kalirlar insallahhhhhhhhhhh insallahhh allahimm insallah duamizi yasarkenn buluruz birbirimiziii yureginize gonlunuze dilinize saglikk hepinizinnn rabbimmm evlerinize huzurr eslerinize sizlere saglikkk bol evlat boll ask boll para versinnn bolll huzurlu maneviyat versinnn allah hepinizden razi olsunnn
Canım adet olmadığına ve yumurtan olduğuna göre doktoru dinle çalışmalar başlasın :)mrb kızlar benimle aynı seyi yasayan var mı acaba ?
pazar akşamı siyah bi akıntı geldi ..
adet oluyorum sandım dün nerdeyse hiç birşey yoktu sadece tuvalete gittiğimde kum kum siyah bişeyler geldi cok azdı bugunde aynı sadece 1 kez
dokktora gittim sabah hcg bakalım belli olmaz dedi (bu arada klomen ve iğne kullanmıstım bu ay). hcg bakıldı negatif .
biraz önce sonuc için gittim yine . ultrasonda baktı 1 tane çatlamamıs yumurta var , hala umut var, korunma dedi.
kafam karıstı iyiceadet olmadım yani daha
KızlarZeyneb21 en son dua almış son kişilerin duasını daha girmiyo sayfaya
Haberi olan varmı.
Yeni listede olmayacakmı
ben 300.er adet okudum ınsallah ben artık gıremeyecegım hakkınızı helal edın donunce yazarım bır ayı bulur donmem arada sızı yorumlardan takıp ederım bende gelısme olursa sıze soylerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?