- 5 Temmuz 2015
- 78
- 23
- 3
- 35
Canım giremeyecek arkadaşlar önceden girip kaç gün yoksa duasını alıp çıkıyor liste çarşamba günü başladı perşembe öğleye kadar bekleniyor gelip duasını almayan olunca siliniyorya canım ıyıde o anlık gıremıyosun farsedınkı elektırık gıttı yada mısafır geldı gıremedım hemen sılınmezkı belkı net kapandı bıraz zaman verılmesı lazım dıye düşünüyorum
Hoşgeldin canım aramıza iyi yapmışsın kim kime edeceği dua kabul olur bilinmez o yüzden Rabbim miniklerimizi tez zamanda göndersin inşallah bende 1.5 yıllık evliyim 26 yaşındayımBen dua edildiğini görünce katılayım dedim 7 yillik evliyim 35 yasındayım
inşallah gecikmen olmaz benim hep gecikti ilkinde çok ümitlendim sonra alıştım negatiflere dahada kullanmıycam iğne tedavisine geçicem,herkeste aynı olmuyor kimine yarıyor canım inşallah sana faydası olurİnşallah gecikme olmaz insan daha bir umitlenir o zaman....ben yumurtam olmuyor galiba diye düşünüyordum o açıdan rahatladım dr gidince...
tesekkürler cnm asıl size kolay gelsin bitanemmmmEvet tatlım
Bilmiyorum ki canım bende merak ettimen son pazar girmis cnm zeynep nerdeki bu kadar habersiz bırakmazdı bizi
Klomene tepki veriyor vücudumuz ondan galiba canıminşallah düzenin bozulmaz canım,böyle adet neden gecikiyo bi bilgin varmı
Herkeste yapıyormu bilmiyorum ama bende 2 gün gecikme yapmıştı canımİyi geceler klomeni ben ilk kez bu ay kullanıyorum herkeste gecikme yapıyor mu
Ben yaptım açıklama canım..Canım giremeyecek arkadaşlar önceden girip kaç gün yoksa duasını alıp çıkıyor liste çarşamba günü başladı perşembe öğleye kadar bekleniyor gelip duasını almayan olunca siliniyorportakales D Deborah26 ya se min onlar daha iyi açıklama yaparlar benim bilgim bu kadar
Benimki belli değil canım 43 gün önce kurtaj oldum daha adet olmadımKızlar bat tarihlerinizi söylerseniz eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?