- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
ayyy iyiki hatırlattın canımm unutmuştum bengünaydın kızlar
ya evvel 'i unutmayın bugün
günaydın canım ya evvel 'in sayısı var mı öğlen saati falan mı okunuyor bu arada hayırlı cumalar :)günaydın kızlar
whiterose00 portakales ve @Cgpbas Derya arkadaşım için 150'şer okudum Rabbim bu mübarek cuma günü hürmetine en kısa zamanda hayırlı sağlıklı imanlı salih saliha evlat nasip etsin inşallah
günaydın kızlar
günaydınlar,günaydın kızlar :)
Adetinmi duzensiz canim hayit nicin? Bende prolaktin yuksek diye bi ara kullanmistim ama sogutmak gibi olmasin tadi cok agir gelmisti bana...Insallah hayitta macunda sifa olur canimmŞükür kavuşturana valla artık net elimiz ayağımız oldu sanki canım valla eşime bu ay Mesir macunu aldım yediriyorum bende hayıt hapı kullanıyorum nasip kısmet inşallah çünkü artık bunalıma girdim
Günaydınnnnnnnnnn günaydınnnnn..
Hayırlı Cuma-lar olsun.. Ramazan'ımızın son Cuma'sı bütün dualarımız kabul olsun..
Fİtneden, fesatlıktan, hak yemekten, kötü görüp, kötü konuşmaktan rabbim bizleri korusun..
Merhametli, vicdanlı, yardm sever, hep biz diyen insanlardan olup güzel huylarımıza bereket versin...
Bugün 4. Cuma 1000 tane Ya EVVEL çekecek arkadaşlarım rabbim kabul etsin..
Bu güzel günde dua sırası bana da gelmiş.. Maşallah bal olsun , şerbet olsun, bereket olsun, bebek olsun....
Okuyan, okumayan da sağ olsun...
Bir de bi konuda açıklık getirmek isterim...
Kimsenin yeri kimyese verilmemiştir..
24 saatten fazla süre liste yayında kalıyorken dua almayan;
canı istediğinde yok öyle yok böyle deyip bizi zan altında bırakanları kınıyorum..
Çok istiyorsanız buyurun siz yapın...
Aaa ama bak açık açık da söylüyorum;
Zeyneb21 cim eğer listeye katılmak istersen seni eski yerine yazacagım!
Buda almış oldugum 2. insiyatiftir..
Sevgiler...
Adetinmi duzensiz canim hayit nicin? Bende prolaktin yuksek diye bi ara kullanmistim ama sogutmak gibi olmasin tadi cok agir gelmisti bana...Insallah hayitta macunda sifa olur canimm
Gunaydin tatlim Allah razi olsun cok mutlu ettin beni.. son siraya ekle madem canim basliyorum okumayaHayatımmm günaydınnnn
Duaya katılmak istiyorsan ekleyecegımm senii.. Sakın haksızlık olur dıye duşunme
bize emegin çok herkes anlayışla karşılayacaktır ve senin duanı almasını isterim herkesin..
Ohh çok sukur sende minigin de iyisinizGunaydin kızlar...
Iyiyim elhamdülillah bebiste iyi cok şükür teyzeleri bugun kontrole gidicem öğleden sonra insallah...
Telefonumdada hattimdada sorun yasadim kac gundur evdeki nette calismadi sorun vardi alt yapi degisiyomus.
Diger liste sonuna kadar Allah tan dua almistim ama bu listeye katilamadim sizleride beklettim kusura bakmayin hakkinizi helal edin
Insallah yeni listede olurum canlar
Sizlerde iyisiniz insallah herkes icin hersey yolundadir..
Ay Allah razı olsun canim tesekkur ederimm insallah sizde bi an evvel miniginize kavusun dualarim sizinle her zaman.. kontrolden geldik simdi iyiymis cok şükür..sen nasilsin ablacimOhh çok sukur sende minigin de iyisiniz
Rabbimiz minigini kucağına almayı nasip etsin inşallah sen yine bizim dualarinizda olacaksın listede olsanda olmasanda inşallah inşallah da kontrolün iyi geçer:))
Sende dualarını bebislerini bekleyenlerden eksik etmeyesin burada herkesin duaya ihtiyacı var helede senin gibi değerli arkadaşın hamis arkadaşın daha çok
Ohh çok sukur sende minigin de iyisiniz
Rabbimiz minigini kucağına almayı nasip etsin inşallah sen yine bizim dualarinizda olacaksın listede olsanda olmasanda inşallah inşallah da kontrolün iyi geçer:))
Sende dualarını bebislerini bekleyenlerden eksik etmeyesin burada herkesin duaya ihtiyacı var helede senin gibi değerli arkadaşın hamis arkadaşın daha çok
Tesekkur ederim tatlim nasilsin iyimisin toparlanmis gordum seni masallah iyisin iyisinKENDİSİNİ ZEVKLE LİSTEYE EKLEDİM CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?