- 13 Ocak 2015
- 710
- 365
- 63
- 40
cnm o arkadasın riksili bi gebeliği var o yüzdeden gönüllü bi arkadasla yer değiştirdiler o gün kontrolünün iyi gecmesi için umarım acıklayıcı olmustur canımYANLIŞ ANLAMAYIN SAKIN GAMZE42 DE YANLIŞ ANLAMASIN BEN İLK LİSTE YAPILDIĞINDA Bİ KAGITA VE PCYE KAYDETMİŞTİM BEN ONA GÖRE GİTCEKTİM. SIRA KARIŞCAKT. İYİKİ FARK ETTİM. ONDAN BİRDEN TEPKİ VERDİM.HAK YEMEK İSTEMİYORUM SIRASYLA HERKES OKUMAK İSTİYORUM .DERT AYNI HERKESİN DERDİ BEBEİŞLERİMİZ OLSUN KUSURA BAKMAYIN AŞIRI TEPKİ VERDİM ÖZÜRDİLERİM
Zeyneb21 nerelerdesin kuzum ya
Geceleri sen olurdun konuşurduk hep senle.
İnşallah kötü bişey olmamıştır
Proseed JEL ilişkiden 15 dakika önce rahime sıkıp gebeliğe hazirliyirmis araştır derimBahsettgiminiz sey nedir arkdaslra takip edemedim bende alayim bebek icin ise yara bisey ise vala
42: sıradaki gamze42 neden öne geçti
LÜTFEN DİKKAT EDELİM
Canım dün arkadaşımız riskli bir gebelik geçiyor diye müsade istedi ben duamı doktor kontrolümün olduğu gün okunmasını istiyorum rica etsem kim bana yer verir dedi ve o güne denk gelen arkadaşlaraNEDEN GAMZE 42 RUMUZLU ARK 16 SIRAYA ALINDI Kİ
Çok şükür iyisin canım merak ettik bizde bizi bu kadar unutmazdı zeynep diyeGunaydin kızlar...
Iyiyim elhamdülillah bebiste iyi cok şükür teyzeleri bugun kontrole gidicem öğleden sonra insallah...
Telefonumdada hattimdada sorun yasadim kac gundur evdeki nette calismadi sorun vardi alt yapi degisiyomus.
Diger liste sonuna kadar Allah tan dua almistim ama bu listeye katilamadim sizleride beklettim kusura bakmayin hakkinizi helal edin
Insallah yeni listede olurum canlar
Sizlerde iyisiniz insallah herkes icin hersey yolundadir..
Geçmiş olsun canımm sen iyi ol yeni listede olursun inşallahArkadaşlar sağlık sorunlarımdan ötürü ne siteyi ne listeyi takip edemedim. Sanırım listedende çıkarıldım ama bilgi vermek istedim. Kusura bakmayın, devamlılık sağlayamayacağım belliki,listeden çıkarılmak en iyisi kimsenin hakkına girmeyeyim
vala benimde çok kafama takılıyor ovu testi de aldım bayramdan sonra da onu düşünüyorum bu adetim bayrama gelcek onda da evde olmicam bi sonrakinde düşünüyorum ama.canım Allah razı olsun siteye girsemde girmesemde ekliyosun duayı bende düzenli okuyorum çok şükür. 7.8.ve9. Arkadaşlarada 150 şer okudum ben. Bu arada şu proseed kel acayip kafama takıldı onlarca kadın en fazla beşinci denemede hamile kaldığını iddia etmiş.buralarda deneyen yada denemeyi düşünen var mı ki :))
Aynen nettte gidince iyice mahrumiyet bolgesinde kaldim dedim bunaldim vallaÇok şükür iyisin canım merak ettik bizde bizi bu kadar unutmazdı zeynep diyehelal olsun kuzum sen kendini strese sokma yeğenimiz üzülmesin stres olmasın
Kızlar bat tarihlerinizi söylerseniz eklerim
Şükür kavuşturana valla artık net elimiz ayağımız oldu sanki canım valla eşime bu ay Mesir macunu aldım yediriyorum bende hayıt hapı kullanıyorum nasip kısmet inşallah çünkü artık bunalıma girdimAynen nettte gidince iyice mahrumiyet bolgesinde kaldim dedim bunaldim valla
Neyse kavustuk sonunda kuzum sende bu ayi guzel degerlendir 4 agustosta cift cizgi goster bize insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?