Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

WHİTEROSE00........................
9=PORTAKALES(burcu)............
10= CGPBAS DERYA.....................

ARKADASLAR İÇİN 150 ŞER ALIYORUM

YANLIŞ ANLAMAYIN SAKIN GAMZE42 DE YANLIŞ ANLAMASIN BEN İLK LİSTE YAPILDIĞINDA Bİ KAGITA VE PCYE KAYDETMİŞTİM BEN ONA GÖRE GİTCEKTİM. SIRA KARIŞCAKT. İYİKİ FARK ETTİM. ONDAN BİRDEN TEPKİ VERDİM.HAK YEMEK İSTEMİYORUM SIRASYLA HERKES OKUMAK İSTİYORUM .DERT AYNI HERKESİN DERDİ BEBEİŞLERİMİZ OLSUN KUSURA BAKMAYIN AŞIRI TEPKİ VERDİM ÖZÜRDİLERİM

cnm o arkadasın riksili bi gebeliği var o yüzdeden gönüllü bi arkadasla yer değiştirdiler o gün kontrolünün iyi gecmesi için umarım acıklayıcı olmustur canım

= = = iSİM = = = =BEKLENEN ADET TARİHİ

Damla 2015 ============> 9 Temmuz
Svd1910 ===============> 9 Temmuz
Mybaby24 =============> 10 Temmuz
Veson ================> 10 Temmuz
Yasmin5846 ===========> 10 Temmuz
687403_igt ============> 10 Temmuz
SPELL42==============> 11 Temmuz
hllal =================> 13 Temmuz
Nurefsaniimm ========= > 14 Temmuz
Ravzatugba ============> 15 Temmuz
ZEYNEP0682 ==========> 15 Temmuz
Mrymogztrk ===========> 17 Temmuz
Asiiil ================> 17 Temmuz
Ayseygt1453 ===========> 24 Temmuz
Sabis35 ==============> 24 Temmuz
Frdaa ===============> 24 Temmuz
Umuttttt =============> 26 Temmuz
Portakales ===========> 26 Temmuz
Cgpbas derya =========> 28 Temmuz
Mormenekşe0101 ======> 29 Temmuz Tüp bebek tedavisinde sonuç pozitif olur inşallahhhhh
Tsefem28 ===========> 30 Temmuz

Gamzeli es===========> 3 Ağustos

Ankamir ============> 3 Ağustos
Parlakkartanesi=======> 4 Ağustos
Svd190 =============> 4 Ağustos
Tilbe_ ==============> 4 Ağustos
IRMAK10 ===========> 5 Ağustos
Tubatesbih ==========> ?? Ağustos

Kimyager1508 =======> 8 Ağusto

Zeyneb21 nerelerdesin kuzum ya
Geceleri sen olurdun konuşurduk hep senle.
İnşallah kötü bişey olmamıştır

Gunaydin kızlar...
Iyiyim elhamdülillah bebiste iyi cok şükür teyzeleri bugun kontrole gidicem öğleden sonra insallah...
Telefonumdada hattimdada sorun yasadim kac gundur evdeki nette calismadi sorun vardi alt yapi degisiyomus.
Diger liste sonuna kadar Allah tan dua almistim ama bu listeye katilamadim sizleride beklettim kusura bakmayin hakkinizi helal edin
Insallah yeni listede olurum canlar
Sizlerde iyisiniz insallah herkes icin hersey yolundadir..

Arkadaşlar sağlık sorunlarımdan ötürü ne siteyi ne listeyi takip edemedim. Sanırım listedende çıkarıldım ama bilgi vermek istedim. Kusura bakmayın, devamlılık sağlayamayacağım belliki,listeden çıkarılmak en iyisi kimsenin hakkına girmeyeyim

42: sıradaki gamze42 neden öne geçti
LÜTFEN DİKKAT EDELİM
NEDEN GAMZE 42 RUMUZLU ARK 16 SIRAYA ALINDI Kİ
Canım dün arkadaşımız riskli bir gebelik geçiyor diye müsade istedi ben duamı doktor kontrolümün olduğu gün okunmasını istiyorum rica etsem kim bana yer verir dedi ve o güne denk gelen arkadaşlara portakales sordu sağolsun tsefem28 arkadaşımız ben yerimi veririm bende @gamze42 arkadaşın yerine geçerim dedi kimsenin kimseyi kafasına göre öne aldığı yok geçmiş sayfaları açıp okuduğun zaman sende görürsün biz kimseye hak geçmemesi için elimizden geleni yapıyoruz gamze arkadaşım evet 16. Sırada ama tsefem28 arkadaşımızda sende sonra sanırım o ayrıntı gözünden kaçtı

Çok şükür iyisin canım merak ettik bizde bizi bu kadar unutmazdı zeynep diye helal olsun kuzum sen kendini strese sokma yeğenimiz üzülmesin stres olmasın

Geçmiş olsun canımm sen iyi ol yeni listede olursun inşallah

vala benimde çok kafama takılıyor ovu testi de aldım bayramdan sonra da onu düşünüyorum bu adetim bayrama gelcek onda da evde olmicam bi sonrakinde düşünüyorum ama.

Çok şükür iyisin canım merak ettik bizde bizi bu kadar unutmazdı zeynep diye helal olsun kuzum sen kendini strese sokma yeğenimiz üzülmesin stres olmasın
Aynen nettte gidince iyice mahrumiyet bolgesinde kaldim dedim bunaldim valla
Neyse kavustuk sonunda kuzum sende bu ayi guzel degerlendir 4 agustosta cift cizgi goster bize insallah

Aynen nettte gidince iyice mahrumiyet bolgesinde kaldim dedim bunaldim valla
Neyse kavustuk sonunda kuzum sende bu ayi guzel degerlendir 4 agustosta cift cizgi goster bize insallah
Şükür kavuşturana valla artık net elimiz ayağımız oldu sanki canım valla eşime bu ay Mesir macunu aldım yediriyorum bende hayıt hapı kullanıyorum nasip kısmet inşallah çünkü artık bunalıma girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…