Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Arkadaşlar aranızda hiç yumurtalıklarda kistten ameliyat olan kisti olup tekrar eden yada kistle hamile kalmaya çalışan var mı?

Canım var olan kistin ne olduguna baglı o..
Gördüğüm tedavilerden dolayı kistim var mesala 20mm ama doktorlar bi engel olmadıgını söyledi..

Canım listeyi güzel yaptın Allah razı olsun.
Hakkını helal et.

@parlakkartanesininaski var ama oda tek yapabilir mi bilmiyorum

@Deborah26 artık eskisi kadar girmiyor zaten

hafta sonları giremiyorum ama hafta içi yardımcı olmaya çalışırım canm bende kabul edersenz

Hakkım elbet helal olsun kızçelerimm...

O zaman hafta içi Irmak10 hafta sonları da parlakkartanesi takip eder canım...
zaten sürekli girmeye gerek yok arada girip toparlanıp paylaşılır..
Özellikle hafta sonu cok muhabbet dönmediğinden de daha kolay oluyor...
sizler de hakkınızı helal edin.. Umarım kimsenin kalbini kırmamışımdır..

Tekrar olursa liste benide ekleyin kizlar. Kactim ben muuuckkk.

portakales canim benim bugece allahım kabul etsin inşallah okudum listenin sonuna kadar ve yeni liste inşallah da aynı olur 2500 sıradaki 15 kişi için okudum ben şuan yollardayim internetin çektiği yerlerde takip edeceğim şuan çekiyor ama yarın köye çıkacağım çekmeye bilir....

Bu mj sabah yazmistim gönderemedi yollarda olduğum için inşallah döndüğümde güzel haberler alırım inşallah

Amiiin canim Rabbim insallah o guzek duyguyu bize de nasip eder

Kizlar sabah yumurtalarim toplancak dualariniza ihtiyacim var...insallah yumurtalarimdan biri bebisimdir..Rabbim emek verdigimiz bu yolda insallah yuzumuzu guldurur...Bol bol kunfeyekun soyliycem ...Rabbim ol der insallah bebisime
Hayırlı olsun canım Çokça dua et inşallah hayırlısıyla Rabbim nasip etsin

canm ben akşam olduysam olduğum günü saymıyorum ama sabah veya öğlen gibi olduysam olduğum günü sayıyorum
bende aynen öyle yapıyorum canım doktora sormadım ama bana öyle mantıklı geliyo,birde hani adet öncesi ilk gün mesela kahverengi lekeler geliyor o günde sayılıyormu benim bu ay böyle oldu

Benim ki 13 ağustos yazabilirsiniz canim

Arkadaşlar aranızda hiç yumurtalıklarda kistten ameliyat olan kisti olup tekrar eden yada kistle hamile kalmaya çalışan var mı?
Benim tanidigimda vardı çikolata kistti vardı ameliyat oldu ama tekrar oluştu 5yil uğraştı olmadı tüp bebekle hamile kaldı çok şükür Rabbime.

Kizlar sabah yumurtalarim toplancak dualariniza ihtiyacim var...insallah yumurtalarimdan biri bebisimdir..Rabbim emek verdigimiz bu yolda insallah yuzumuzu guldurur...Bol bol kunfeyekun soyliycem ...Rabbim ol der insallah bebisime
Canım benim duamizdasin insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…