Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Yumurtalarim toplandi kizlar ama 5 tane..Biraz uzuldum hastanedeyim daha..insallah iclerinde bebisime kavusurum...Birbirimize ettigimiz dualari Rabbim kabul eder insallah
hadi inşallah canım neden üzüldün ki Allah ettiğimiz o güzel duaları kabul eder de inşallah sende bebeğine kavuşursun bi an önce

Kızlar bende listeye yardımcı olmak isterm ama tlfndan çok zor takibi. Ekran da küçük. Yeni listeye bence de devam edilsin. Bayramdan hemen sonra başlamak nasıl olur? Bayramda çoğu kişinin müsait olabileceğini sanmıyorum. Bende dahil olmak üzere. İs yerimdeyken bilgisayarım var evet ama evde sadece tlfn var.
Bu arada okumaya devam ediyorum bende insallah bitiricem. Haberiniz olsun

yarın nete giremiyorum yarın hepsi biter inş. şimdiden yazayım dedim rabbim hepimize şifa versin inş. hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlara sahip olur rabbim kucağımızı boş bırakmasın evlat aşkıyla yanıp tutuşan bize şifa olsun dualarımız inş. aminnnnnnnn. hepinize iyi bayramlar kızlarr.

hadi inşallah canım neden üzüldün ki Allah ettiğimiz o güzel duaları kabul eder de inşallah sende bebeğine kavuşursun bi an önce
yumurta sayim az diye uzulmustum ama Rabbim nasip etti mi 1 yumurta toplansada olur..Insallah emeklerimizin dualarimizin karsiligini verir Rabbim..

Ben aslında bayramdan 1 hafta sonra yapabilirim ama o arada yapacak bir arkadaş yoksa artık boşluk olacak.
Canım bayramda zaten kimse müsait değil sanırım.
Sen 1 hafta sonra bakacaksan o zaman başlar dua.
Çünkü listeye tam anlamıyla bakacak kimse yok

Canım toplu alım yaptık daha önce ama o zamanda herkes aynı anda okumadı. Karışıklık yaşadık biraz.
Günlük liste yayınlanması lazım ve o gün herkes o kişilere okuması lazım.

Kızlar listeyi bitirdim çok şükür. Rabbim kabul etsin inşallah. Rabbim bu mübarek günler hürmetine hepimize ve Burda olmayıp evlat isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı salih saliha imanlı bir evlada hamile kalmayı ve inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah

Canım toplu alım yaptık daha önce ama o zamanda herkes aynı anda okumadı. Karışıklık yaşadık biraz.
Günlük liste yayınlanması lazım ve o gün herkes o kişilere okuması lazım.
anladım canım bende telefondan giriyorum bilgisayar olsa mutlaka ben ilgilenmek isterdim ama maalesef şmdi bile internetim çok az kaldı 50 mb fln idareli kullanmaya çalşym :) nasıl olacak acaba inşallah ilgilenebilecek Bi arkadaşımız çıkar dua zincirimiz bitmez

KIZLAR LİSTEYLE İLGİLENECEK KİMSE YOK.

O YÜZDEN DUA NE ZAMAN BAŞLAYACAK BELLİ DEĞİL.

HATTA DUA DEVAM EDECEKMİ ODA BELLİ DEĞİL

60 KİŞİDEN İLGİLENEN YOK ŞİMDİLİK...

canım şimdi bayramüstü diye sanırım kimse listeye el atmıyor
bende aynı şekilde bayramda ilgilenme fırsatım olmaz
bayram sonrası yeni liste için fikir paylaşırız ve listeylede ilgilenebilirim hatta
o yüzden bence bayram sonrası yeniden dua oluşturabilirmiyiz bakarız

yumurta sayim az diye uzulmustum ama Rabbim nasip etti mi 1 yumurta toplansada olur..Insallah emeklerimizin dualarimizin karsiligini verir Rabbim..
canim ins 2 tane bebek seninle olur hayirli saglikli bi sekilde. zor muydu canm agrin sizin oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…