Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Arkadaşlar ya ben hep telefondan giriyorum bi şekilde içeriği görmezden gel diye bişey yapmışım tüm konuyu kaçırdım Allah razı olsun portakales özelden yazmışta şimdi anladım. Ramazan sonuna kadar herkese 150ser tane oluyup bitiricem inşallah listeyi hayırlı sabahlar ha asıl sormam gerekeni unuttum bu içerik olayını düzeltebilirim

Günün en güzel sabahı çok şükür Rabbime şimdi bitirdim duamizi.. Ey güzel mevlam Hz. İbrahim efendimizin çocuk için okuduğu bizimde kurmuş olduğumuz dua zincirini sen kabul et sen vesile et insaAllah.şuan okuduğum kişileri adıyla rumuzuyla sen biliyorsun onlarda kendilerini biliyorlar dualarına ortak olduk sen hayırlara çıkar insaAllah ya Rabbim.. Bu seher vaktinde el açıp yalvardik bize katindan hayırli evlatlar nasip et insaAllah Allah'ım sen dualarimizi kabul eyle ya Rabbim..

Maaşallah canim benim allah razı.olsun rabbim dualarimizi kabul etsin tez zamanda bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah

aminnnn

@yasemin5846 Canım benim duamı yaptım ve dualarimdaydin buguzel gecede hoca efendi bir dualar yaptıki amin amin diye büyük kizimladuada bulunduk seninde adını zikrettik esimede söyledim senin için dua etsin diye ve küçük kızım senin ,burcu ve tüm isteyenler için dua etti allahım kabul etsin inşallah minigin nasip olsun
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Cnm ben Çoktan adet oldum bana Ağustos yaz bat tarihini ovulasyondan sonra bildiririm

ARİFE GÜNÜNE KADAR LİSTEYİ BİTİRİYORUZ!!

LİSTEMİZ;

1=ESES50
2=ZEYNEPELMİRA(zeynep)
3=YASEMİN
4=DAMLA_22
5=TUBATESBİH
6=DEBORAH26(özgen)
7=WHİTEROSE00
8=PORTAKALES(burcu)
9= CGPBAS DERYA
10=AYSEYIGIT1453(ayşe)
11=DAMLA2015(öznur)
12=OZNUR65(öznur):
13=ASKIMNASKIYIM(bahar)
14=FIRDEVSCANSUcansu)
15=IRMAK10(merve)
16=GAMZE42
17=MAJESTELERİ
18=KİMYAGER1508(derya)
19=ZEYNEP0682(zeynep)
20=RAVZATUĞBA(tuğba)
21=BUDAGEÇRYAHU(makbule)
22=PAPYONKİLİKLİ
23=SVD1910(hatice)
24=MRYMOGZTRK(meryem)
25=PARLAKKARTANESİ(esra)
26=YAVRUKARTALİM(MERVE)
27=SABİS35(sabiha)
28=ASİLZADE02 (ayşe)
29=KARACAMDN(medine)
30=VESON(tuğba)
31=687403_İGT(gülay)
32=FRDAA(ferda)
33=AMİNAASYAEYMEN (hilal)
34=GAMZELİ ES(Gamze)
35=MYBABY24
36=TSEFEM28(tuğba)
37=NUREFSANİİMMM
38=TİLBE_
39=ASLİİİ1
40=TULAY_20
41=PRENSESS38
42=FULYA3535
43=ME118 (EBRU)
44=EGELI (AYŞEGÜL)
45=ECRIN87
46=_LAVİN_
47=MELİSAYA
48=GNC10(GONCA)
49=EESELL
50=RTV_SEYDA(ŞEYDA)
51=YURİ83 (nuriye)
52=ANKAMİR
53=AYŞEMZUMRAM (halime)
54=SPELL42
55=AVUCDOLUSUDUA (Berfin)
56=MORMENEKSE0101
57=ZEYNEB21
58=VASFİYENUR
59=POEEK
60=HLLAL
61=AVRENİM
62=YSMİNN

Ramazanımızın son listesi olsun ve herkes faydalansın diye böyle bir zorluğa girdik Allah'ım..
Bu güzel günlerin hürmetine yaptığımız duaları kabul et.

"Yüce Rabbim bizlere sana kul, peygamberimize ümmet olacak ,
annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak,
anne baba kardeş sevgisi olan,
kaderi güzel yazılı, bahtı güzel yazılı,
huyu güzel,kendi güzel,yüzü güzel,iyi ahlaklı,terbiyeli,vefalı,merhametli
eli ayagı düzgün hiçbir azası eksik olmayan,
aklı yerinde,uzun ömürlü evlatlar ver Ya RABBİM...
analı babalı büyütmeyi nasip et Ya RABBİM...
huzurla, berektle, mutlulukla,sağlıkla,sevgiyle,büyütmeyi nasip et Ya RABBİM....
bizim için hayırlısıyla hayırlı zamanda ver Ya RABBİM...
Sen duaları kabul edensin, yoktan var edensin Dualarımızı kabul et Allah ım...
bizi de hayırlısıyla anne baba vasfına layık eyle Rabbim
İsteyen nerde kim varsa hasretlerini dindir Allah ım AMİN"

kaynak:"mybaby24 ün kaleminden"

GÜNAYDINNN GÜNAYDINNNNN
KIZLAR ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH DUALARIMIZI...
CUMA GÜNÜ YENİ LİSTE BAŞLAYACAK MI FİLAN DEMİŞSİNİZ AMA HABERİM YOK
YENİ LİSTEDE SADECE DUA KISMINDA YER ALACAĞIM..
BİRAZ DA BAŞKA ARKADAŞIMIZ YÜRÜTSÜN OLUR MU?
BU ŞEKİLDE İŞTEN GERİ KALIYORUM ÇÜNKÜ...

günaydın canlar .. cuma günü liste başlarsa benide ekleyin olur mu ? ama ben yarından sonra giremem nete yada pazartesiye kadar katılacaklar belirtse pazartesi başlansa

İçinizde klomen kullanıp adet süresi kısalan oldu mu benim olduğu da belli değil olmadığı da...

ben kullandım 4 temmuzda adet olmam gerekiyordu olmadım. bikaç gün sonra siyah lekenme olmustu adet oluyrum sanmıstım.. olmadım
dra gittim kist olusmus , prolaktin yükselmiş . prolaktin için ilaç verdi..
senin nasıl normal adet gibi değilmi dra mı gitsen ki

Tam gününde oldu aslında benim adet zaten ilk bi kaç gün leke şeklinde olur tam anlamıyla olmadı yaşadığım yerde değilim kist olunca ağrı olmuyor mu bende ağrı da yok

şimdilik 450 okudum yni 3 kişi bitti devam ediyorum okudukça yazarım.. birde kızlaaaarr ben bişey duydum sizinlede paylaşayım hurma poleninden hamile kalan 3,4 kişi duydum uzun süre hamile kalamayıp hurma poleni kullanıp hamile kalanlar oluyomuş umreye giden yakınlarınızdan sipariş verin fiyatı sanırım 50 tl her1 bardak sabah ılık süte 1tatlı kaşığı az olcak katıp hem eşimiz hem biz içicekmişiz sonra 2 rekat namaz kılıcakmışız ikimizde ve bunu kullanırken adetli olmucakmışız.hurma bişeysi daha vardı oda aktarda satılıyomuş onun tam adı şuan aklımda değil net öğrenince yazarım inş. bizede şifa olur ben sipariş verdim bayramda gelcek inş. olur dünyalar benm olucak eğer olursaa .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…