Maaşallah canim benim allah razı.olsun rabbim dualarimizi kabul etsin tez zamanda bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallahGünün en güzel sabahı çok şükür Rabbime şimdi bitirdim duamizi.. Ey güzel mevlam Hz. İbrahim efendimizin çocuk için okuduğu bizimde kurmuş olduğumuz dua zincirini sen kabul et sen vesile et insaAllah.şuan okuduğum kişileri adıyla rumuzuyla sen biliyorsun onlarda kendilerini biliyorlar dualarına ortak olduk sen hayırlara çıkar insaAllah ya Rabbim.. Bu seher vaktinde el açıp yalvardik bize katindan hayırli evlatlar nasip et insaAllah Allah'ım sen dualarimizi kabul eyle ya Rabbim..
aminnnnGünün en güzel sabahı çok şükür Rabbime şimdi bitirdim duamizi.. Ey güzel mevlam Hz. İbrahim efendimizin çocuk için okuduğu bizimde kurmuş olduğumuz dua zincirini sen kabul et sen vesile et insaAllah.şuan okuduğum kişileri adıyla rumuzuyla sen biliyorsun onlarda kendilerini biliyorlar dualarına ortak olduk sen hayırlara çıkar insaAllah ya Rabbim.. Bu seher vaktinde el açıp yalvardik bize katindan hayırli evlatlar nasip et insaAllah Allah'ım sen dualarimizi kabul eyle ya Rabbim..
@yasemin5846 Canım benim duamı yaptım ve dualarimdaydin buguzel gecede hoca efendi bir dualar yaptıki amin amin diye büyük kizimladuada bulunduk seninde adını zikrettik esimede söyledim senin için dua etsin diye ve küçük kızım senin ,burcu ve tüm isteyenler için dua etti allahım kabul etsin inşallah minigin nasip olsunCanım benim bol bol salâvat çek peygamber efendimiz ulaştırır inşallah
Abdest alipta çek canım benim adetliyken hiç abdestsiz olunduğu için abdest alipta çekilmesi daha uygun olurnım benim dualarimdasin her zaman Rabbimiz minigini nasip etsin inşallah inşallah da tüm isteyenlere nasip olsun
Cnm ben Çoktan adet oldum bana Ağustos yaz bat tarihini ovulasyondan sonra bildiririm= = = iSİM = = = =BEKLENEN ADET TARİHİ
Veson ================> 10 Temmuz
SPELL42==============> 11 Temmuz
hllal =================> 13 Temmuz
Nurefsaniimm ========= > 14 Temmuz
Ravzatugba ============> 15 Temmuz
ZEYNEP0682 ==========> 15 Temmuz
Mrymogztrk ===========> 17 Temmuz
Asiiil ================> 17 Temmuz
Ayseygt1453 ===========> 24 Temmuz
Sabis35 ==============> 24 Temmuz
Frdaa ===============> 24 Temmuz
Umuttttt =============> 26 Temmuz
Portakales ===========> 26 Temmuz
Cgpbas derya =========> 28 Temmuz
Mormenekşe0101 ======> 29 Temmuz Tüp bebek tedavisinde sonuç pozitif olur inşallahhhhh
Tsefem28 ===========> 30 Temmuz
Avuçdolusudua =======> 1 Ağustos
Gamzeli es===========> 3 Ağustos
Ankamir ============> 3 Ağustos
Parlakkartanesi=======> 4 Ağustos
Svd190 =============> 4 Ağustos
Tilbe_ ==============> 4 Ağustos
IRMAK10 ===========> 5 Ağustos
Tubatesbih ==========> ?? Ağustos
Kimyager1508 =======> 8 Ağustos
Mybaby24 ==========> 8 Ağustos
Yasmin5846 ========> 9 Ağustos
Damla 2015 ======= ==> 10 Ağustos
Svd1910 ===============> ??
687403_igt ============> ??
İçinizde klomen kullanıp adet süresi kısalan oldu mu benim olduğu da belli değil olmadığı da...
ben klomenin kullandığımda 3 ay boyunca 20günde bi adet oldum. hiç şaşmadı. 4.adet 26 güne döndü.İçinizde klomen kullanıp adet süresi kısalan oldu mu benim olduğu da belli değil olmadığı da...
Tam gününde oldu aslında benim adet zaten ilk bi kaç gün leke şeklinde olur tam anlamıyla olmadı yaşadığım yerde değilim kist olunca ağrı olmuyor mu bende ağrı da yokben kullandım 4 temmuzda adet olmam gerekiyordu olmadım. bikaç gün sonra siyah lekenme olmustu adet oluyrum sanmıstım.. olmadım
dra gittim kist olusmus , prolaktin yükselmiş . prolaktin için ilaç verdi..
senin nasıl normal adet gibi değilmi dra mı gitsen ki
Beklenen adet tarihi canimkızlarr bu bat tarihi dediğiniz nedir ben kaçırmışım onu.
hımm anladım canım benim bu ay gebelik şüphem yok zaten onun için yazıyosunuz saırım demi benim zatende düzensiz oluyo. açıklaman için çok teşekkür ederim canım :*Beklenen adet tarihi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?