Benim ismim de Bera deildi
Benim burdan daha önceki nickimden ismim lanse olmuştu. Hem küçük şehirde hem de öğretmen olarak görev yaptığım için çocukların bulmasını istemedim.
İsim soyisim yazınca google da direk kk çıkıyordu düşün
Ben isteyenlerin isimlerini yazarım.
İstersen ismini de yazabilirim listeye. Benimki çok yaygın isim olmadığından öyle oldu, yoksa herkesin öyle sorun olmaz kolay kolay.Benim ismim de Bera deil
Sen nasil uygun gorursen canim bak bn eski listeyi buldumm onlara mesajini at girmeyen olirsada cikar iyiimidi
Benim burdan daha önceki nickimden ismim lanse olmuştu. Hem küçük şehirde hem de öğretmen olarak görev yaptığım için çocukların bulmasını istemedim.
İsim soyisim yazınca google da direk kk çıkıyordu düşün
Ben isteyenlerin isimlerini yazarım.
Bana Dr um 15 gün verdi ve yumurtalarim aşırı gelişmiş karnim su toplamış yanı onca emek boşa gitti burda Dr hatası mi var onu araştırıyoruz şimdi. Herkez en fazla 10 gün kullanılır diyo bilmiyoruz ne yapacagimizi
Oy canım benim Rabbim emeklerinizi en hayırlı en güzel şekilde boşa çıkarmasın inşallah. Rabbim tedavi sonunda güzel haberi almayı ve hayırlısıyla sağlıcakla yavrunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah
Allah kabul etsin canımKızlar ben ben yemeğimi hazırlamaya başlıyım oruçluyum bu hafta şevval ayının 6 gününü tutayım dedim
Sen nasil uygun gorursen canim bak bn eski listeyi buldumm onlara mesajini at girmeyen olirsada cikar iyiimi
Kızlar ben ben yemeğimi hazırlamaya başlıyım oruçluyum bu hafta şevval ayının 6 gününü tutayım dedim
Yok bana okuyacak kişiye ozelden yazım ben ismimi :)İstersen ismini de yazabilirim listeye. Benimki çok yaygın isim olmadığından öyle oldu, yoksa herkesin öyle sorun olmaz kolay kolay.
Ewet cnm asilamaydi bizimde. Haftada 1 olmak üzere 2 kez gittim ki dr um öyle istedi ondan sonra da resmn bütün emeğiniz başa gitti dedi gittiğim hastane ozeldi devlet olsaydı ne olacaktı bilmiyorm
firdevscansu prensess38
@IRMAK10fulya3535
yavrukartalim @ME118
sabis35 egeli
asilzade02 ecrin87
@karacamdnmelisaya
Veson gnc10
687403_igt eesell
gamzeli es R rtv_seyda
mybaby24 Y Yuri83 nuriye
tsefem28 @ankamir poeek
nurefsaniimmm_busra @aysemzumram Ysminn
Tilbe_ mormenekse0101 H hllal
A asli @avucdolusudua
@tulay_20 S SPELL42Avrenim
Kızlar yeni duaya katılacak mısınız???? Sizleri bekliyoruzzz.
Sağol KUZUM ben peşpeşe 6 gün tutucam sen istersen üç üç tut yeterki 6 güne tamamla diye biliyorumcanım 15 gün boyunca hiç mi yumurta takibine gitmedin sen
bu ilaç böyle al kullan gel denecek bişey değilki
3 4 günde bir kontrole çağırıyor ona göre dozu ayarlanıyor mesela
az gelişmişse yükseltiyor dozu benm daha önceki tedavilerimde de hep böyle oldu
yumurtaların aşırı tepki göstermesi karında su toplama ohss olmuşsun yani canım
bu risk bu ilaçları kullanırken hep mevcut ama tabi riski en aza indirmek gerek
sende aşılama tedavisindemiydin ?
Amin canım amin. seninde yarın kan sonucun şahane çıkar
Allah kabul etsin canım
bende niyet etmek istedim de acaba 6 gün ara vermeden mi tutmak lazım peki ?
çünkü bu hafta içi bi gün tutamayacagım da
Sağol tatlım amin inşallahAllah kabul etsin
Kusura bakma canım evet eksik harf olmuş özür dileriz @asliii1 bu arkadaşımız dua kardeşimiz tekrardan kusura bakmaMerhaba bir yanlışlık oldu galiba, adım geçmiş de, ben bekarım ve bu konuya hiç katılmadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?