Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Yaaa bu dua kaç kez nasıl okunuyo biriniz bisey soyleyinnn
Canim bak simdi evet gunluk gelip duani alip okuyorsun mesela bugun aldigin kisiyi yarinn ki dua arkadasina baslanina kadar okuyorsun ornegin kisi basi 250tane once o kisinin adini al sonrada duani rabbi hebli mines salhin dilinde kabinde yurwginde okisyi ismini okuyorak devam et boyle yani

Canim bnce yanlarinada isimlerini ekle arakadaslarin nike ismiyle dua pek hos olmuyor fridaa degil frdaa (ferda)adim da

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====>KİŞİ BAŞI ... <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;

'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.

LİSTEMİZ;
1._Lavin_
2.Frdaa(Ferda)
3.parlakkartanesi(Esra)
4.ravzatugba
5._Bera_

6.
7.
8.
9.
10.

LİSTEYE KİŞİ ALIMI BAŞLAMIŞTIR.

GÜNLÜK GELİP DUA ALMAYANLAR LİSTEDEN ÇIKARILIR...

****HAFTASONU VE YA HAFTAİÇİ SİTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLAR DUANIZI ÖNCEDEN ALINIZ...

İsim söylerseniz eklerim canım. Herkes ismini söylemek istemeyebilir diye ben eklemedim. Sonuçta kendim de ismimi paylaşmıyorum forumda.
Yani sende haklisinn canim ama biz hep isme dua ettikk arkadaslarada sor o listede olan kizlarin isimleri olanlarda vardii siz bilirsiniz nasil uygun gorurseniz isimli daha ii gibi bencede

Lavincim daha öncelerdede hep eski liste üzerinden gidiyoruduk cikmak isteyen cikiyor eklenenler en sona ekleniyor.sen en son okunan eski listeyi bul onun üzerinden devam et, devam etmek isteyenler zaten devam ediyorum diye yazar baslamadan 1 2 gun öncede kalanlarin isimlerini etiketleyip sorarsin gelnezlerse silersin böylelikle kimseyede haksızlik olmaz.kolayliklar dilerim ihtiyacın olursa yazarsın banada.

Canim esram el atmissin ii olmuss hadii hayirlisi olsunn lavin arkadasimizda baslamis ii olmus hayirli olsun

Yani sende haklisinn canim ama biz hep isme dua ettikk arkadaslarada sor o listede olan kizlarin isimleri olanlarda vardii siz bilirsiniz nasil uygun gorurseniz isimli daha ii gibi bencede
di
Benim burdan daha önceki nickimden ismim lanse olmuştu. Hem küçük şehirde hem de öğretmen olarak görev yaptığım için çocukların bulmasını istemedim.

İsim soyisim yazınca google da direk kk çıkıyordu düşün
Ben isteyenlerin isimlerini yazarım.

Ekliyorum canım listeye.Günlük duasını almayanlar listemizden çıkarılıyor bilgine
tatlım beni de listeye alırsan sevinirim, ancak ben her gün girip dua alamıyorum bana kişi başına düşen ortalama dua sayısı kadar yazarsan hergün okuyorum zaten ben pazar günü belli olur sanırım sayı... o zaman benim de okuyacağım sayı belli olur

Etiketli bir liste bulayım ordan etiketliyeyim canım.Doğru söylüyorsun. Ben sadece sıralamada hak geçmesin diye tekrardan yapayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…