Bende katılmak istiyorumHer gün 1 ya da 2 arkadaşımıza okuyoruz canım. Hz. İbrahim'in duası zaten her liste başında bulunuyor. Henüz listemize yeni üye alım aşamasındayız. Duaya haftaya başlayacağız.
Reglken de okunabiliyor.
Ekliyorum canım listeye.Günlük duasını almayanlar listemizden çıkarılıyor bilgineBende katılmak istiyorum
Canim bak simdi evet gunluk gelip duani alip okuyorsun mesela bugun aldigin kisiyi yarinn ki dua arkadasina baslanina kadar okuyorsun ornegin kisi basi 250tane once o kisinin adini al sonrada duani rabbi hebli mines salhin dilinde kabinde yurwginde okisyi ismini okuyorak devam et boyle yaniYaaa bu dua kaç kez nasıl okunuyo biriniz bisey soyleyinnn
Canim bnce yanlarinada isimlerini ekle arakadaslarin nike ismiyle dua pek hos olmuyor fridaa degil frdaa (ferda)adim da]SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====>KİŞİ BAŞI ... <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
LİSTEMİZ;
1._Lavin_
2.Fridaa
3.parlakkartanesi
4.ravzatugba
5._Bera_
6.
7.
8.
9.
10.
LİSTEYE KİŞİ ALIMI BAŞLAMIŞTIR.
GÜNLÜK GELİP DUA ALMAYANLAR LİSTEDEN ÇIKARILIR...
****HAFTASONU VE YA HAFTAİÇİ SİTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLAR DUANIZI ÖNCEDEN ALINIZ...
Tamam ama yeniyim daha ben ne zmn baslicami feln soylersinizEkliyorum canım listeye.Günlük duasını almayanlar listemizden çıkarılıyor bilgine
Canim bnce yanlarinada isimlerini ekle arakadaslarin nike ismiyle dua pek hos olmuyor fridaa degil frdaa (ferda)adim da
Tamam ama yeniyim dahir a ben ne zmn baslicami feln soylersiniz
Ekledim canımCanim bnce yanlarinada isimlerini ekle arakadaslarin nike ismiyle dua pek hos olmuyor fridaa degil frdaa (ferda)adim da
Yani sende haklisinn canim ama biz hep isme dua ettikk arkadaslarada sor o listede olan kizlarin isimleri olanlarda vardii siz bilirsiniz nasil uygun gorurseniz isimli daha ii gibi bencedeİsim söylerseniz eklerim canım. Herkes ismini söylemek istemeyebilir diye ben eklemedim. Sonuçta kendim de ismimi paylaşmıyorum forumda.
Benim adım Tuğba kızlarİsim söylerseniz eklerim canım. Herkes ismini söylemek istemeyebilir diye ben eklemedim. Sonuçta kendim de ismimi paylaşmıyorum forumda.
Söyleriz canım zaten öncesinde listedekilere mesaj da atacağım.
Ben de yeniyim aslında sadece bir kez katıldım duaya.[/QUOTEbende bugün üye oldum daha :)
İsteyen adını ekletir canım sıkıntı yokYani sende haklisinn canim ama biz hep isme dua ettikk arkadaslarada sor o listede olan kizlarin isimleri olanlarda vardii siz bilirsiniz nasil uygun gorurseniz isimli daha ii gibi bencede
Lavincim daha öncelerdede hep eski liste üzerinden gidiyoruduk cikmak isteyen cikiyor eklenenler en sona ekleniyor.sen en son okunan eski listeyi bul onun üzerinden devam et, devam etmek isteyenler zaten devam ediyorum diye yazar baslamadan 1 2 gun öncede kalanlarin isimlerini etiketleyip sorarsin gelnezlerse silersin böylelikle kimseyede haksızlik olmaz.kolayliklar dilerim ihtiyacın olursa yazarsın banada.]SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
OKUYORUZ.
LİSTEMİZ;
1._Lavin_
2.Fridaa
3.parlakkartanesi
4.ravzatugba
5._Bera_
6.
7.
8.
9.
10.
****HAFTASONU VE YA HAFTAİÇİ SİTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLAR DUANIZI ÖNCEDEN ALINIZ...
Canim esram el atmissin ii olmuss hadii hayirlisi olsunn lavin arkadasimizda baslamis ii olmus hayirli olsunSIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
OKUYORUZ.
LİSTEMİZ;
1._Lavin_
2.Frdaa(Ferda)
3.parlakkartanesi(Esra)
4.ravzatugba
5._Bera_
6.
7.
8.
9.
10.
diYani sende haklisinn canim ama biz hep isme dua ettikk arkadaslarada sor o listede olan kizlarin isimleri olanlarda vardii siz bilirsiniz nasil uygun gorurseniz isimli daha ii gibi bencede
tatlım beni de listeye alırsan sevinirim, ancak ben her gün girip dua alamıyorum bana kişi başına düşen ortalama dua sayısı kadar yazarsan hergün okuyorum zaten benEkliyorum canım listeye.Günlük duasını almayanlar listemizden çıkarılıyor bilgine
Etiketli bir liste bulayım ordan etiketliyeyim canım.Doğru söylüyorsun. Ben sadece sıralamada hak geçmesin diye tekrardan yapayım dedim.Lavincim daha öncelerdede hep eski liste üzerinden gidiyoruduk cikmak isteyen cikiyor eklenenler en sona ekleniyor.sen en son okunan eski listeyi bul onun üzerinden devam et, devam etmek isteyenler zaten devam ediyorum diye yazar baslamadan 1 2 gun öncede kalanlarin isimlerini etiketleyip sorarsin gelnezlerse silersin böylelikle kimseyede haksızlik olmaz.kolayliklar dilerim ihtiyacın olursa yazarsın banada.
P PembePaltolu arkadaşımıza destek olayım dedim kuzum elimden geleni yapıcam inşallah sağolCanim esram el atmissin ii olmuss hadii hayirlisi olsunn lavin arkadasimizda baslamis ii olmus hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?