Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

inşallah canım
bazen karamsar oluyorum hiç anne olamıcakmışım gibi oluyor
sonra yeniden umut ediyorum
eylülde aşılama yaptıracagım inşallah ozaman nasip olur banada
isteyen herkese nasip etsin Rabbim dualarımız kabul olsun

7 gün 75lik vurdum canım 2 gün sonrada çatlatma iğnesi oldum ondan 2 gün sonrada aşılama
Bana Dr um 15 gün verdi ve yumurtalarim aşırı gelişmiş karnim su toplamış yanı onca emek boşa gitti burda Dr hatası mi var onu araştırıyoruz şimdi. Herkez en fazla 10 gün kullanılır diyo bilmiyoruz ne yapacagimizi

Haftaya pazartesi başlayalım, pazar günü katılımın son günü olsun ne dersiniz? Ben çünkü cumartesiye kadar uygun değilim. İsterseniz cumartesi başlarız.

Bu acemiye bir el atın kardeşlerimmm
Canım ben sana elimden gelen yardımı ederim sıkıntı etme benide listeye ekle canımm

Oy canım benim Rabbim emeklerinizi en hayırlı en güzel şekilde boşa çıkarmasın inşallah. Rabbim tedavi sonunda güzel haberi almayı ve hayırlısıyla sağlıcakla yavrunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah

Canım bende listeye devam etmek istiyorum

Kızlar adetim geceli 6 gün oldu evde iki tane test yaptım pozitif, bugün doktora gittim kan verdim ama sonucu yarın verceklermiş. duanıza çok ihtiyacım var kızlar, ne olur Duanızı eksik etmeyin canlar
Tugbacim çok sevindim hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayi nanas etsin ne güzel bir haber,darısı bekleyen kardeşlerimizin başına...

Tugbacim çok sevindim hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayi nanas etsin ne güzel bir haber,darısı bekleyen kardeşlerimizin başına...
Amin canım benim senin Allah binlerce kez razı olsun, çok çok sağol. Amin amin inşallah Rabbim isteyen herkese ve buradaki tüm arkadaşlarıma en kısa zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah

]SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====>KİŞİ BAŞI ... <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;

'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.

LİSTEMİZ;
1._Lavin_
2.Fridaa(Ferda)
3.parlakkartanesi
4.ravzatugba
5._Bera_
6.papyonkilikli

7.
8.
9.
10.

LİSTEYE KİŞİ ALIMI BAŞLAMIŞTIR.

GÜNLÜK GELİP DUA ALMAYANLAR LİSTEDEN ÇIKARILIR...

****HAFTASONU VE YA HAFTAİÇİ SİTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLAR DUANIZI ÖNCEDEN ALINIZ...

Son düzenleme:
Yaaa bu dua kaç kez nasıl okunuyo biriniz bisey soyleyinnn

Her gün 1 ya da 2 arkadaşımıza okuyoruz canım. Hz. İbrahim'in duası zaten her liste başında bulunuyor. Henüz listemize yeni üye alım aşamasındayız. Duaya haftaya başlayacağız.
Reglken de okunabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…