Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

bende ramazan ayında aşılama denedim
çünkü psikolojik olarak zor bi dönemdeydim
Allah ım affetsin ibadetimi düşünmeden başladım aşılamaya
diyordum şimdi kimsecikler yoktur ramazan diye
öyle kalabalıktı ki hastane
dedim benim gibi yanıp tutuşan nice insan varmış meger
o bekleme odasında bende çok hikayeler dinledim
illaki sohbet ediyorsun yanında oturan kişiyle
ve defalrca şükrettim halime
Allah ım bugünlerimizi aratmasın arkadaşım

Bende gidiyorum bende hayırlısı allahtan bi sebep olur belki bu vesile ile miniklerimiz nasip olsun AMİNNNN insallahhhh

Şimdi sabırsızlıkla bekliyorum ki biran önce evime gideyim ve ebeye gideyim çok kisi ye vesile oldu bakalım bana ne diyecek nasipte varsa minigim bu vesile ile belki de geliverir :)

İnşallah canım benim
Evet ebe biliyo ya ben bişey demedim o kasıklarıma baktından sonra kist yok miyom yok dedi. Evet doktor da yok demişti. Eğrilik ağrı sancı yapıyormuş doğru
cnm inşallah nasip olur belki vesilesi budur bende gittim iki yıl önce kac ay gittim hemde ama bana nasip olmadı benimde adet sancım cok fazla dayanılmıycak seklde oluyo bilmeki nedendir tevekkül et bol bol rabbim selamet versin cnmm

Hicbi sorunun yoksa bi kac ayda adete 1hafta kala iliskiyi kesip dene arkadasim bence ne kaybedersinki aklinda kalmamis olur en azindan bebeginde gelir insallah tez zamanda
Zeynepbcanim hic bir sikinti yok allaha sukur dr ole demisti ama bn pazartesiye randevu aldim hormon testi icin birde rutin kontrol buda iyi bir dr mus ole duydum birde ina horunuvem 7ydir cok ustune dummrmasakda bebis icin deniyoz bu ay da olmadi zannedersemm inan artik yioranmaya basladimm allahim faha fazla aratmasin rabbi hebli mines salihin... bnde senin gibi acaba songunleride hastalima yakim yumoslar gelismistir diye deniyorduk ama bu sefer olmadi yarin bat gunumbnm de hayirlisi olsunn

Banada doktor demisti rahimde hafif egrilik var diye ama bebeğe engel degil sadece ilişki seklini degistirceksin dedi. Oyle yaptik bakalim bu nolacak. Birde rahim agzi biraz dar genislettim biraz dedi. Hayırlısı bu ayda bunu denedik. Gelecek ay ebe, sonraki ay ne cikarsa bahtimiza...

Kuzummmm dusugun bi ayagi icerde derler yasli teyzeler Insallah tez zamanda nasip eder Rabbim dualarim seninle
Amin inşallah öyle olur canım valla bugün 41. gün oldu hala gelen giden yok şaşırdım kaldım bugün eşim gidelim doktora bi kan testi verelim dedi. iki gün önce idrar testi yaptık bişey çıkmadı. Valla anlamadım ben bundan bişey inşallah Rabbim vermiştir mucizemi canım

canm bende dün test yaptım benimde negatif ..
ama dra gitmeyi ihmal etme ben en son 2 haziranda adet oldum hala olmadım .. dra gittim prolaktin yüksek cıktı o etkiliyormus .. her ihtimale karsı zaten hcg bakıyorlar ihmal etme canm dra git

Merak ettim şekli bizede söylesen belki birine faydası olur hayırlısı allahtan
İnşallah da olur

merhaba canım. hadi inşallah faydası olur. benim içime de bi umut doğdu. benimde sebepsiz yere olmuyor. yumurtalarım gelişmiyor, gelişse de çatlamıyor. önümüzdeki hafta nasip olursa rahim filmim çekilecek. inşallah açık çıkarsa önümüzdeki ay aşılama olacak. moral olarak çökmüş durumdayım bende gidebilmek isterdim o ebeye. eskişehirdeyim. eşimi ikna edip gitsemmi acaba? ama tam adresi yazabili rmisin bana? Bi umut belki nasip olur gitmek.

Aşılama yaptıran arkadaşlarım bu ay olmazsa banada aşılama yapılacak aşılamanın avantajı nedir kararsız ım bu konuda

inşallah etkisini görürsün bi bebişin olur
sen yinede ağır birşey kaldırma ani hareket etme bol bol dinlen canm banada demişti ebe
ama malesef kısmet deilmiş gelmedi bebişim tatlm

Arkadaşlar merhaba. Izinde memleketteyim . Net ram cekmiyor diye katilmayi dusunmuyordum ama sanirim. Liste pazartesiye kadar kesinlesecek. Beni de ekleyin olur mu. Hergun giremesemde duami alir okurum Insallah

Kizlar canlarim sabah test yaptim yine negatiff bn silik cizgi dahi gornedim ama arkadasim foto attim gordum diyor allahimmm hayilisini versinn dualarinizi bekliyorumm insallah hasta olmam da yavrum parcam benimledir

Kizlar canlarim sabah test yaptim yine negatiff bn silik cizgi dahi gornedim ama arkadasim foto attim gordum diyor allahimmm hayilisini versinn dualarinizi bekliyorumm insallah hasta olmam da yavrum parcam benimledir
bizede atsana canım fotoyu

Hayilrlisi... rabbim gobkumuzde olani hakkimizda hayirli eyle hakkimizda hayirli olanida gonlumuze razi eyle ya raabimn..cok moralkm bozuk

Insallah canim bi kac gun daha bekle bi test daha yap belki o test bozuktu hem evde bulundur iki uc tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…