- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Ahhh olsa keskeeeskişehir olmaz mı arkadaşım :))
tüp bebek sürecinde bekleme odası hep kalabalık olurdu sanırsın bedava ne hikayeler dinledim hep çok şükür dedim gerçekten daha zor durumda olanlar var. Bi tanesi kaynanasıtla geliyodu hep kaynanası her karşılaştığımızda benim 3 oğlum var diğerlerinin karısı ilk gece hamile kaldı bunun bi türlü olmadı der dururdu sanki çocuğu kendi eliyle koyacak :)) bi tanesine gittiği hoca okunmuş küp şeker vermiş şeker çocuğu çeker diyerek bu şekeri içeri sokacaksın daha neler neler olmayınca olmuyor
Bende gidiyorum bende hayırlısı allahtan bi sebep olur belki bu vesile ile miniklerimiz nasip olsun AMİNNNN insallahhhhtopikçek ebeye gidiyoruzzzzzzz
valla benimde gidesim geldi ne yalan söylim
eşimde sorun var ama ne olur olmaz yinede gidip baktırayım dedim
memlekte gideceğim agustos başı ordayken bi baktırayım son kararımgidiyorummm
Şimdi sabırsızlıkla bekliyorum ki biran önce evime gideyim ve ebeye gideyim çok kisi ye vesile oldu bakalım bana ne diyecek nasipte varsa minigim bu vesile ile belki de geliverir :)Amin inşallah ablam git valla aklında kalmaz gitmedim demezsin bak şimdiye kadar bana hiçbir doktor rahmin sağa dönük eğri demedi. Ama ebe bildi. Karnıma öyle ni bastırdıki hissettim dokunduğunda sağ tarafımda bişey tuttuğunu. Ortaya doğru çekti.
2 ay üst üste küp çektirende varmış rahmi anca ortaya dönüyormuş bakalım ne olacak. Bu da vesile. Ramazanda birinin iftar davetine gittik ama hiç tanımadığım başka biriyle tanıştım ebe ye götüreceğini söyledi bende hemen kabul ettim inşallah vesile olur ablacım. Madem yakınında var olsun sende git bi görün
cnm inşallah nasip olur belki vesilesi budur bende gittim iki yıl önce kac ay gittim hemde ama bana nasip olmadı benimde adet sancım cok fazla dayanılmıycak seklde oluyo bilmeki nedendir tevekkül et bol bol rabbim selamet versin cnmmİnşallah canım benim
Evet ebe biliyo ya ben bişey demedim o kasıklarıma baktından sonra kist yok miyom yok dedi. Evet doktor da yok demişti. Eğrilik ağrı sancı yapıyormuş doğru
eskişehirden misineskişehir olmaz mı arkadaşım :))
Zeynepbcanim hic bir sikinti yok allaha sukur dr ole demisti ama bn pazartesiye randevu aldim hormon testi icin birde rutin kontrol buda iyi bir dr mus ole duydum birde ina horunuvem 7ydir cok ustune dummrmasakda bebis icin deniyoz bu ay da olmadi zannedersemm inan artik yioranmaya basladimm allahim faha fazla aratmasin rabbi hebli mines salihin... bnde senin gibi acaba songunleride hastalima yakim yumoslar gelismistir diye deniyorduk ama bu sefer olmadi yarin bat gunumbnm de hayirlisi olsunnHicbi sorunun yoksa bi kac ayda adete 1hafta kala iliskiyi kesip dene arkadasim bence ne kaybedersinki aklinda kalmamis olur en azindan bebeginde gelir insallah tez zamanda
Amin inşallah öyle olur canım valla bugün 41. gün oldu hala gelen giden yok şaşırdım kaldım bugün eşim gidelim doktora bi kan testi verelim dedi. iki gün önce idrar testi yaptık bişey çıkmadı. Valla anlamadım ben bundan bişey inşallah Rabbim vermiştir mucizemi canımKuzummmm dusugun bi ayagi icerde derler yasli teyzeler Insallah tez zamanda nasip eder Rabbim dualarim seninle
Slm kızlar nasılsınız, sizleri hep takip ediyorum ne güzel hamilelerimiz çoğalmış Rabbim hepimize en kısa zamanda bebişlerimizi nasip etsin inşallahBu arada ben geçen ay 12 sinde düşük yaptıktan sonra hala adet olmadım. Bu ay zaten doktor olmasın demişti bizde kimi zaman korunduk kimi zaman korunamadık. Ama hala adet olmadım bu da benim kafamı karıştırıyor, dün öylesine idrar testi yapalım dedik yine kocaman bir tek çizgi. Doktora da gidesim gelmiyor çünkü yine hayal kırıklığına uyrarım diye korkuyorum. Neyse fazla uzatmıyım ama sizinle dertleşmek iyi geliyor
Merak ettim şekli bizede söylesen belki birine faydası olur hayırlısı allahtanBanada doktor demisti rahimde hafif egrilik var diye ama bebeğe engel degil sadece ilişki seklini degistirceksin dedi. Oyle yaptik bakalim bu nolacak. Birde rahim agzi biraz dar genislettim biraz dedi. Hayırlısı bu ayda bunu denedik. Gelecek ay ebe, sonraki ay ne cikarsa bahtimiza...
merhaba canım. hadi inşallah faydası olur. benim içime de bi umut doğdu. benimde sebepsiz yere olmuyor. yumurtalarım gelişmiyor, gelişse de çatlamıyor. önümüzdeki hafta nasip olursa rahim filmim çekilecek. inşallah açık çıkarsa önümüzdeki ay aşılama olacak. moral olarak çökmüş durumdayımKızlar ben bugün bir iş ettimki sormayın.
Ne dersiniz ne düşünürsünüz bilmiyorum ama ben bugün ebe ye gittim.
87 yaşında yaşlı bi kadın..
Karnımın altından baktı kasıklarıma bastırdı eliyle ve rahmin sağ tarafa kaymış onu ortaya almamız lazım bu eğrilikle çocuğun olmaz dedi.
Sonra eliyle baya sol tarafa doğru karnımı çekti çok acıdı.
Sonra hani belimize bardak çekiyoruzya onun gibi göbeğimin altını çekti.
Ama küple çekti orta boy testi gibi bişeydi. Ağzı kase gibi büyük bir küp.
5 kere göbeğime küp çekti 3 kere belime çekti.
Sonra hem göbeğime hem belime yakı yaktı. 1 hafta kalacak dedi.
Önümüzdeki 4 gün boyunca ilişki dedi.
Ve ilişkiden önce sıcak suya otur 15 dk dedi ve sıcak suyun içine zeytinyağı dök dedi. Bu ay hamile kalacan dedi.
Belki erken yumurtladıysan falan dedi 1 kere adet görüp önümüzdeki ayda hamile kalabilirsin dedi.
İşte böyle kızlar ramazanda birinde iftardaydık oraya iftara gelen biriyle tanıştım o söyledi ebe ye giden hamile kalıyo senide götüreyim dedi. Ebe herşeyi biliyor dedi bende tamam dedim.
Bugün merkeze gitmiştim tesadüf kadın aradı gel götüreyim dedi bende merkezdeyim zaten dedim gittim kadına o götürdü beni. Zaten ebenin çocuğun olur dediği kişinin çocuğu oluyormuş ama çocuğun olmaz rahmin damarlı dediği kişinin olmuyormuş.
Bana olur dedi işte. Ne bileyim Rabbim vesile kılar inşallah olur ya. Bi umut gittim bende.
Sizlerle paylaşayım dedim hakkımda hayırlısı artık.
@masculin @esmerm91 @hiye kızlar sizlerlede paylaşmak istedim etiket yaptım o yüzden
Kızlar ben bugün bir iş ettimki sormayın.
Ne dersiniz ne düşünürsünüz bilmiyorum ama ben bugün ebe ye gittim.
87 yaşında yaşlı bi kadın..
Karnımın altından baktı kasıklarıma bastırdı eliyle ve rahmin sağ tarafa kaymış onu ortaya almamız lazım bu eğrilikle çocuğun olmaz dedi.
Sonra eliyle baya sol tarafa doğru karnımı çekti çok acıdı.
Sonra hani belimize bardak çekiyoruzya onun gibi göbeğimin altını çekti.
Ama küple çekti orta boy testi gibi bişeydi. Ağzı kase gibi büyük bir küp.
5 kere göbeğime küp çekti 3 kere belime çekti.
Sonra hem göbeğime hem belime yakı yaktı. 1 hafta kalacak dedi.
Önümüzdeki 4 gün boyunca ilişki dedi.
Ve ilişkiden önce sıcak suya otur 15 dk dedi ve sıcak suyun içine zeytinyağı dök dedi. Bu ay hamile kalacan dedi.
Belki erken yumurtladıysan falan dedi 1 kere adet görüp önümüzdeki ayda hamile kalabilirsin dedi.
İşte böyle kızlar ramazanda birinde iftardaydık oraya iftara gelen biriyle tanıştım o söyledi ebe ye giden hamile kalıyo senide götüreyim dedi. Ebe herşeyi biliyor dedi bende tamam dedim.
Bugün merkeze gitmiştim tesadüf kadın aradı gel götüreyim dedi bende merkezdeyim zaten dedim gittim kadına o götürdü beni. Zaten ebenin çocuğun olur dediği kişinin çocuğu oluyormuş ama çocuğun olmaz rahmin damarlı dediği kişinin olmuyormuş.
Bana olur dedi işte. Ne bileyim Rabbim vesile kılar inşallah olur ya. Bi umut gittim bende.
Sizlerle paylaşayım dedim hakkımda hayırlısı artık.
@masculin @esmerm91 @hiye kızlar sizlerlede paylaşmak istedim etiket yaptım o yüzden
bizede atsana canım fotoyuKizlar canlarim sabah test yaptim yine negatiffbn silik cizgi dahi gornedim ama arkadasim foto attim gordum diyor allahimmm hayilisini versinn dualarinizi bekliyorumm insallah hasta olmam da yavrum parcam benimledir
Sildim fotoyu felan moral bozukluguyla disardayim evdede degilimbizede atsana canım fotoyu
Insallah canim bi kac gun daha bekle bi test daha yap belki o test bozuktu hem evde bulundur iki uc taneAmin inşallah öyle olur canım valla bugün 41. gün oldu hala gelen giden yok şaşırdım kaldım bugün eşim gidelim doktora bi kan testi verelim dedi. iki gün önce idrar testi yaptık bişey çıkmadı. Valla anlamadım ben bundan bişey inşallah Rabbim vermiştir mucizemi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?