Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Evet canım ben elimden geleni yaptım artık gerisi Rabbim den
Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar versin canım inşallah içini ferah tut sen. Benide üç ay önce gözleri görmeyen 80 küsür yaşında bi ebeye götürmüştü arkadaşım. El yordamıyla kasıklarıma bastırıp aynen teyzenin tabiriyle aktarıyorum " guzum sen iki kere aşılanmış bi kerede tüp godurmuşun " ben şok tabi doğru söylüyo 2 aşılama 1 tüp deneyimim var. Belimi ve karnımı şişe gibi bişeyle çekip bir sürü yiyip içmem gereken şey söylemişti o ay her dediğini yaptım su süt ot çöp buharlarına oturdum falan olmadı teyze bana dört aya kadar olur demişti ağustos son ayım olacak bakalım hayırlısı. Ama söylediği şeyleri sadece bir ay yaptım. İnşallah seninki hemen olur

Evet canım banada bu ay olmazsa bidahaki ay hamile kalırsın dedi..
Sivas merkezde canım inşallah hamile kalırım sebepsiz olmuyo diyen birini görürsem hemen bu ebeye gönderirim valla

hımm sivas orası bana uzak ben izmirdekine gideyim iyisimi
inşallah vesilen olur canım inşallahhhhhh

hemen hemen hepimizin bi ebe görmüşlüğü var ozaman
bende gitmiştim bi tanıdık ebeye ama mudahele edemedi
zamanı değil diye
reglime az bi zaman vardı şimdi elleyemem dedi
regl bitince gel dedi gidemediydim
başka bi ebede eşimde sorun var diye kabul etmemişti
agustos ayında inşallah mucizen gelir canım
bende 1 tüp 1 aşılama yaptırdım 2. aşılamam eylülde nasipse

Amin inşallah ablam git valla aklında kalmaz gitmedim demezsin bak şimdiye kadar bana hiçbir doktor rahmin sağa dönük eğri demedi. Ama ebe bildi. Karnıma öyle ni bastırdıki hissettim dokunduğunda sağ tarafımda bişey tuttuğunu. Ortaya doğru çekti.
2 ay üst üste küp çektirende varmış rahmi anca ortaya dönüyormuş bakalım ne olacak. Bu da vesile. Ramazanda birinin iftar davetine gittik ama hiç tanımadığım başka biriyle tanıştım ebe ye götüreceğini söyledi bende hemen kabul ettim inşallah vesile olur ablacım. Madem yakınında var olsun sende git bi görün

Allah başka şeyler göstermesin inşallah canım :) doktor,prof, ebe, okunmuş bakliyat, süt derken kendimden korkar oldum artık Allah aratmasın inşallah daha fazla.içinde kalmamış oluyo işte duyduğumuzu yapıyoruz hemen psikolojik olarak bir süre iyi geliyo

Aaaa aşılama ve tüp yaptırdığınıdamı bildi maşallah.
Eşinde sorun varmıydı canım banada bu ay olmazsa öbür ay olur dedi bakalım banada zeytinyağlı sıcak suya otur ilişki öncesi dedi yatakta değill sert zeminde olsun dedi ilişki bakalım deneyecem dediği gibi

sorma sorma canım
başlarda hep alternatif tıp denedim bende
süt buharı maydonoz buharı incir kürü sogan kürü bal çörekotu tarçın
aktardan özel karışım macun
arı sütü bal polen
adaçayı
bebeaspirini
siyah üzüm zeytinyağlı karışım belime sardım
belkide aklıma gelmeyen daha bi sürü şey
bu gebelik topiklerini didik didik ettim
meryemana otunu muska yaptım
annem umraden bi bitki getirmişti onu yedim 2 hafta derken öyle öyle zaman geçti
sonra doktorların kapısını çaldım derken onlardan da sonuç alamadım
dualara sıgınmaktan başka çarem kalmadı
Rabbim bize güç versin sabır versin
tez zamanda hepimize evlatlarımızı nasip etsin

inşallah canım bu ay olmadı bir dahaki ay hamile kalırsın. Eşimin ileri hareketi azmış ama prof bu yapıdaki bir rahimle bu özelliklere sahip spermden trilyonlarca çocuk doğdu sizinde olur ama hızlandıralım dersen aşılama tüp deneyelim dedi elle tutulur sorun yok ama olmuyor nasip artık diyecek söz yok. Kadına gelince gerçekten herşeyi bildi hatta bir doğum yapmışsın 2 tane düşük yapmışsın bile dedi bunlada doğdu 2 düşüğüm var bir de kızım var. Kalp gözü açık birisiydi.

Aşılamadan önce git bence canım.
Bu benim gittiğim ebeyede 3 tüp bebek yaptırıp tutmayıp bu ebeyle hamile kalanlar olmuş daha bir sürü örnek verdiler. Beni götüren kadının arkadaşının 13 sene olmamış ebeye gittiği ay hamile kalmış.
Bende inşallah ebe vesilesi ile hamile kalırım canım ya çok heyecanlandım ebenin yanında bugün

amin canım benim inşallah. Yalnız o meryem otunu banada getirdiler hactan ama kokusu korkunç içemedim suyunu falan

ayy çok ilginç gerçekten
benide hep hacı hoca baktırıyorlardı
tüpünde sorun var falan demiş
ama laporoskopi olmuştum ve tüpüm açıktı yani
inansam mı inanmasam mı şaşırmıştım
ama hep aklımı kurcalıyor acaba tüpüm açılmadı mı diye

Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Bende çok denedim yazdıklarının bazılarını

zaten işte memlekete gidecğim ya agustosta ozaman görüneyim diyorum
eylüldede aşılama olursa aşılama öncesi görünmek faydalı olur
hatta görünürsem aşılamamı ekime ertelerim
ayyyyyyyyyyy benimde içime bi heycan geldi valla
eylüle kdr tedavisiz nasıl zaman geçicek diyordum
çünkü hep tedaviye başladıgımda bi umut oluyor olacak hissi oluyor
sonuç negatif olduktan sonra hemen tekrr denemek istiyorum ben
çünkü bi boşluga düşüyorum

amin canım benim inşallah. Yalnız o meryem otunu banada getirdiler hactan ama kokusu korkunç içemedim suyunu falan

valla kokusuna mokusuna bakmadım ki canım
bi umutla içtim inan ki
bişeyler bizimde vesilemiz olacak iştede
vakti saati var ozamana kdr da Rabbim bize güç versin

Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Bende çok denedim yazdıklarının bazılarını

amin canım
inan aşılama ve tüp bebek için hastaneye gittiğimde
sohbet ettiğim herkes aynı şeyi diyor onuda denedim bunuda denedim diye
bi umutla duydugumuzu deniyoruz işte

Cani. Anladigim kadari spermm dollenmeyi etkiliyormu diyorsun birkac yerdede okumussun tamam bnm 3gun var ama birsey olmasin ozaman birde bole deneyeyim allahtan umut kesilmez
Hicbi sorunun yoksa bi kac ayda adete 1hafta kala iliskiyi kesip dene arkadasim bence ne kaybedersinki aklinda kalmamis olur en azindan bebeginde gelir insallah tez zamanda

Ayyy Kizlar yazdiklarinizi okudumda bana da bi heves geldi ama benim cevremde bildigim hic ebe yok kii istanbulda ebe onerisi olan var mi giden varsa bende giderim

amin canım
inan aşılama ve tüp bebek için hastaneye gittiğimde
sohbet ettiğim herkes aynı şeyi diyor onuda denedim bunuda denedim diye
bi umutla duydugumu deniyoruz işte
tüp bebek sürecinde bekleme odası hep kalabalık olurdu sanırsın bedava ne hikayeler dinledim hep çok şükür dedim gerçekten daha zor durumda olanlar var. Bi tanesi kaynanasıtla geliyodu hep kaynanası her karşılaştığımızda benim 3 oğlum var diğerlerinin karısı ilk gece hamile kaldı bunun bi türlü olmadı der dururdu sanki çocuğu kendi eliyle koyacak :)) bi tanesine gittiği hoca okunmuş küp şeker vermiş şeker çocuğu çeker diyerek bu şekeri içeri sokacaksın daha neler neler olmayınca olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…