Canim neden 5gun kala iliski olmasin demiasin nedenValla sert yer isini bende bilemedim canim hic duymadim.Ama ben hep ayaklarimi dikerdim.Sola yatmayi gebeliktede tavsiye ediyolar kan akisindan dolayı ve agir kaldirma tabi kolunu cok yuksege uzatma ve benden sana tavsiye adete 5 gun kala iliski olmasn
İnşallah canım benimBelki agri egriliktendir diye dusunup sordum canim.Cok cok agrili olunca kist var diyolar hani.Belki dedim egrilikte agri yapar diye dusundum. Bence bu ebe isi biliyor sana vesile olcak insallah icime oyle dogdu
İnşallah canım benimBelki agri egriliktendir diye dusunup sordum canim.Cok cok agrili olunca kist var diyolar hani.Belki dedim egrilikte agri yapar diye dusundum. Bence bu ebe isi biliyor sana vesile olcak insallah icime oyle dogdu
Tamam canım 5 gün kala ilişki olmaz ebenin dediklerini yapacam artık inşallah vesile oluryaValla sert yer isini bende bilemedim canim hic duymadim.Ama ben hep ayaklarimi dikerdim.Sola yatmayi gebeliktede tavsiye ediyolar kan akisindan dolayı ve agir kaldirma tabi kolunu cok yuksege uzatma ve benden sana tavsiye adete 5 gun kala iliski olmasn
Ayy İstanbul gideyim gideceğim inşallah benim Komşum da gitmişti bir çocuğu vardı olmuyordu ikinci oda ebe kadına gitti ikinciden sonra üçüncüde peşinden geldi inşallah seninde minigin gelir canım benim inşallah rabbimiz tez zamanda nasip etsin inşallah bakalım bana ne diyecek kendim için hiç aklıma gelmemişti insallahhhh benimde tüm isteyenlere nasip olsunGit bakalım abla Ne diyecek bazıları doktordan iyi anlıyo. Benimle beraber 2 kızı olan kadında geldi 6 senedir olmuyormuş çocuğu onada doğumda rahmin eğrilmiş dedi.
Bak bana sebepsiz diyolardı doktorlar ebe rahmin eğri dedi
bilmiyorum ki eğri demekki hamile kalmadığıma göre
Aaa öylemi arkadaşındamı ebeden sonra hamile kaldı. Abla inşallah bu sefer olur ya Rabbim vesile kılar inşallah.Ayy İstanbul gideyim gideceğim inşallah benim Komşum da gitmişti bir çocuğu vardı olmuyordu ikinci oda ebe kadına gitti ikinciden sonra üçüncüde peşinden geldi inşallah seninde minigin gelir canım benim inşallah rabbimiz tez zamanda nasip etsin inşallah bakalım bana ne diyecek kendim için hiç aklıma gelmemişti insallahhhh benimde tüm isteyenlere nasip olsun
İnşallah sendende canım hep dua ediyorum hepimize en kisa zamanda bebislerimiz gelsin diye.Canım düşüğün arkası tez gelir derler.
İnşallah tez zamanda hamile kalırsın güzel haberler alırız senden.
Oncelikle Rabbim nasip etti ama 1seneden fazla adete az gun kala iliskiden sakınmazdim hani belki yum gunumdur tutar olsun derdim.Klomen kullandigim ay adete 10 gun kala iliski olmadi esim yoktu yine denk geldi yani Rabbim nasip etti elhamdülillah belkide sperm dollenmesini etkiliyodu canim bilemiyorum bunu bi kac yerde daha okudum birde.Canim neden 5gun kala iliski olmasin demiasin neden
Kuzummmm dusugun bi ayagi icerde derler yasli teyzeler Insallah tez zamanda nasip eder Rabbim dualarim seninleİnşallah sendende canım hep dua ediyorum hepimize en kisa zamanda bebislerimiz gelsin diye.
Cani. Anladigim kadari spermm dollenmeyi etkiliyormu diyorsun birkac yerdede okumussun tamam bnm 3gun var ama birsey olmasin ozaman birde bole deneyeyim allahtan umut kesilmezOncelikle Rabbim nasip etti ama 1seneden fazla adete az gun kala iliskiden sakınmazdim hani belki yum gunumdur tutar olsun derdim.Klomen kullandigim ay adete 10 gun kala iliski olmadi esim yoktu yine denk geldi yani Rabbim nasip etti elhamdülillah belkide sperm dollenmesini etkiliyodu canim bilemiyorum bunu bi kac yerde daha okudum birde.
Kızlar ben bugün bir iş ettimki sormayın.
Ne dersiniz ne düşünürsünüz bilmiyorum ama ben bugün ebe ye gittim.
87 yaşında yaşlı bi kadın..
Karnımın altından baktı kasıklarıma bastırdı eliyle ve rahmin sağ tarafa kaymış onu ortaya almamız lazım bu eğrilikle çocuğun olmaz dedi.
Sonra eliyle baya sol tarafa doğru karnımı çekti çok acıdı.
Sonra hani belimize bardak çekiyoruzya onun gibi göbeğimin altını çekti.
Ama küple çekti orta boy testi gibi bişeydi. Ağzı kase gibi büyük bir küp.
5 kere göbeğime küp çekti 3 kere belime çekti.
Sonra hem göbeğime hem belime yakı yaktı. 1 hafta kalacak dedi.
Önümüzdeki 4 gün boyunca ilişki dedi.
Ve ilişkiden önce sıcak suya otur 15 dk dedi ve sıcak suyun içine zeytinyağı dök dedi. Bu ay hamile kalacan dedi.
Belki erken yumurtladıysan falan dedi 1 kere adet görüp önümüzdeki ayda hamile kalabilirsin dedi.
İşte böyle kızlar ramazanda birinde iftardaydık oraya iftara gelen biriyle tanıştım o söyledi ebe ye giden hamile kalıyo senide götüreyim dedi. Ebe herşeyi biliyor dedi bende tamam dedim.
Bugün merkeze gitmiştim tesadüf kadın aradı gel götüreyim dedi bende merkezdeyim zaten dedim gittim kadına o götürdü beni. Zaten ebenin çocuğun olur dediği kişinin çocuğu oluyormuş ama çocuğun olmaz rahmin damarlı dediği kişinin olmuyormuş.
Bana olur dedi işte. Ne bileyim Rabbim vesile kılar inşallah olur ya. Bi umut gittim bende.
Sizlerle paylaşayım dedim hakkımda hayırlısı artık.
@masculin @esmerm91 @hiye kızlar sizlerlede paylaşmak istedim etiket yaptım o yüzden
Evet canım evet eşinde sorun olmayanlar gitmeliymiş. Zaten kadındada sorun varsa biliyo ebe. Bana dediki kist yok miyom yok rahim temiz sadece sağa kaymış rahim böyle olunca bebek tutmaz dedi. Rahmini çekecez yerine küp ile dedi ve Allah'ın izniyle hamile kalacaksın dedi.canım ben inanıyorum valla bu işe
niye diyeceksin çünkü benimde çevremde çoook kişi var ebeye gidip hamile olan
hatta bende gidecektim irtibata geçtik
ama eşimde morfoloji sorunu var dedim,eşinde sorun varsa sana olmaz dedi
sorunu olmayanlara yapıyorum dedi
doktoruluk işiniz varsa halledin öyle gelin dedi
yani tüp müp tıkalıysa hani açtırın gelin yada eşin bi durumu varsa işte öyle gelin dedi sanırım tam net konuşmadık
o yüzden gidemedim ama içimde de kaldı yani
inşallah senin vesilen olur
belki memlekte gittiğimde bende tekrar bi şansımı denerim
Insallah olacagina inan hayal kırıklığından korkma sakınEvet canım evet eşinde sorun olmayanlar gitmeliymiş. Zaten kadındada sorun varsa biliyo ebe. Bana dediki kist yok miyom yok rahim temiz sadece sağa kaymış rahim böyle olunca bebek tutmaz dedi. Rahmini çekecez yerine küp ile dedi ve Allah'ın izniyle hamile kalacaksın dedi.
İnşallah vesile olur canım ya
Evet canım evet eşinde sorun olmayanlar gitmeliymiş. Zaten kadındada sorun varsa biliyo ebe. Bana dediki kist yok miyom yok rahim temiz sadece sağa kaymış rahim böyle olunca bebek tutmaz dedi. Rahmini çekecez yerine küp ile dedi ve Allah'ın izniyle hamile kalacaksın dedi.
İnşallah vesile olur canım ya
Evet canım ben elimden geleni yaptım artık gerisi Rabbim denInsallah olacagina inan hayal kırıklığından korkma sakın
Evet canım banada bu ay olmazsa bidahaki ay hamile kalırsın dedi..yani sonuçta bazı sorunlar olunca ebe de bişey yapamıyor bizimde öyle oldu işte
bi arkadşaım ebeye gitmişti 2.ayda hamile kalcaksın dedi ve kaldı gerçekten
olur mu olur canım sen yüreğini ferah tut stres yapma
bide bu bahsettiğin ebe hangi şehirde ? aklımda bulunsun
Arkadaşının ki resmen kalp gibiymis onada birşeyler yapmışlar senin gibi pes peşe geldi bebekler iki tane kız biryas yok âralariňda hayırlısı allahtan inşallah da seninde gelir minigin şimdi bende arkadaşımı arayacagim benimde gotur diye bakalım bana ne diyecek merak içindeyim allahım güzel allahım nasip etsin inşallah minigini AMİNNNN insallahhhhAaa öylemi arkadaşındamı ebeden sonra hamile kaldı. Abla inşallah bu sefer olur ya Rabbim vesile kılar inşallah.
Rahimde eğrilik diye bişey duydun mu hiç abla sen. Olabilirmi öyle şey
Arkadaşının ki resmen kalp gibiymis onada birşeyler yapmışlar senin gibi pes peşe geldi bebekler iki tane kız biryas yok âralariňda hayırlısı allahtan inşallah da seninde gelir minigin şimdi bende arkadaşımı arayacagim benimde gotur diye bakalım bana ne diyecek merak içindeyim allahım güzel allahım nasip etsin inşallah minigini AMİNNNN insallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?