Evet ebede bana dedi canım dikkat etmem lazımmış yükseğe bile uzanma dedi.
Sen nerde gittin canım sizdedemi doktorlar sorun bulamadı ebe ne sorun var dedi peki ve ne yaptı sana ebe
Canim ben devam etmiycem bi süre listeye
Hasta oldumcumartesiyede randevu aldim kizlar moralim sifir bu ayda olmadii
Banada sağ tarafa doğru eğri yerine oturtacam dedi. Hem eliyle bişeyler yaptı hemde küp çekti.canm ben hatayda gittim
rahmin dönmüş dedi yere uzandım karnımın sağ tarafından masaj yaparak bastırdı
bu ay inş. hamile kalırsın dedi bu kalmazsan bidaha gel dedi tekrar aynısını yaptı yine olmadı
ani hareket yapma ağır kaldırma iş bile yapma dedi canm
ama seninki daha farklı inşallah hamiş olursun canm
Banada sağ tarafa doğru eğri yerine oturtacam dedi. Hem eliyle bişeyler yaptı hemde küp çekti.
Bu ay olmazsa bidahaki ay kalırsın hamile dedi.
Bakalım canım inşallah vesile olur. En azından aklım kalmadı gitmiş oldum ebeye
inşallah canm vesile olur
en azından keşke demezsin
bu küp nasıl birşey oluyor canm ilk defa sende duydum
İnşaallah canim benim ama topigi takip teyim yazarım :)tamam cnm nasıl istersen insallah aramıza güzel haberlerle dönersin
Canım çok iyi anladım inşallah da hamis haberlerini alırız iyne tedavisi olursam bu yontemi bende uygularim:):)Klasik bayanin altta oldugu degil... Es arkada bayan önde.. yan yatarak yani..
utandim yazarken ama oyle işte umarim anlatabilmisimdir.
qelebeq33 canım hani bele bardak çekiliyor ya bilirsin
Buda öyle bişey ama hani testiler olurya eskinin
ona benziyor sürahiden biraz küçük ağzı kase kadar büyük bi testi.
Göbek deliğimin altında gazlı bez yaktılar hemen o küpü göbeğimin alt tarafına doğru kapattılar. Böyle karnımı çekti ortada topladı karnımı bi kaç dk sonra küp bıraktı kendini zaten 4 defa falan göbeğime 3 defada belime çektiler küpü.
Böyle işte canım
Sivas merkez de canım.anladm canm ben ilk sende duydum
sen nerede gittin canm
hadi inş. olur canm ya haber ver bana özelden at
Amin canım Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Ama insan bu süreçte çok üzülüyor Rabbim dayanma gücü versin hepimize. benimle hamilelik isteyenler dogum yapti ikinciyi düşüyoruz diyolar. Inan yüzüm yere geciyor üzülüyorumcanım benim çok teşekkür ederim yazdıklarını hafızama ekledim inşallah sende biran önce hamile kalıp yavrunu kucağına alırsın,benimde kanımda pıhtılaşma var 2 kere düşük yaptım hamile kalsamda durumum riskli ama yapacak bişey yok veren allah alanda allah kucağıma alana kadar denemeye devam rabbim sabır güç versin hepimize
Ayy cok saol bebegm..Tabi etiketleyeceğim esmacım sana anlatmadan olurmu hiç.
.
İnşallah canım ebe vesile olur Rabbimin izniyle hamile kalırım.
İşte rahmim sağa eğriymiş ondan olmuyormuş ebe öyle dedi canım..
Tabi canım sende gidersin belki.
Hem bide ebeye muayene olmuş olursun ne var bunda. Vajinadan değil karından bakıyor zaten.
çokta para almıyor doktorlara verdiklerimizin yanında yani çok değil.
Sen napıyosun klomen falan devam ediyormusun
Bitanemmm iyim sen naslsn ne var ne yok bebisimizn cinsiyeti belli oldu mu ? Nasl gidio hamilelik ?bi skinti yoktr insallah.ben daha katilamicm cnm kendmi ii hssetmiyorm kafam dolu süreklide qiremiorm zatn foruma smdi katilirsam kimseyi kacirmadan takipte olmam lazm oda suanda zor yani cnm..
Igne tedavisi nasil ve neden oluyor?Canım çok iyi anladım inşallah da hamis haberlerini alırız iyne tedavisi olursam bu yontemi bende uygularim:):)
ah canım üzülmezmiyiz gerçekten zor süreç ben artık toplum içine çıkmaktan kaçıniyorum kendimi üzmemek için, rabbim daha fazla aratmaz inşallahAmin canım Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Ama insan bu süreçte çok üzülüyor Rabbim dayanma gücü versin hepimize. benimle hamilelik isteyenler dogum yapti ikinciyi düşüyoruz diyolar. Inan yüzüm yere geciyor üzülüyorum
Amiiin cumlemize.Beni de katın transfer esnasında da bu duayı ediyordum bismillah rabbim herkese hayırlı evlat versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?