Rabbim pozitif sonuç almayı nasip etsin.Teşekkür ederim canım benim pazar günü transferim var gerçekten herkese hayırlı evlat diliyorum
Amin canım çok teşekkür ederimRabbim pozitif sonuç almayı nasip etsin.
Bende ilk sayfamıza adını yazayım inşallah
Canım öyle deme bak listemizdeaskiminaskiyim varya oda adet olamıyordu hatta söktürücü kullandı yine olmadı meğer hamileymiş. Hemde taa ne zaman en son adet olmuştu. Rabbim verdikten sonra umudunu kaybetme canım.
Bari bende de bu ebe işi fayda sağlar benimde başka çarem kalmıyor yoksa
Ben de katılmak istiyorum kızlar burdan mı katılacağız
Canım beni de yazar mısınız
Arkadaslar duya neni de eklermisiniz.hastaydim giremedim nete
Aglatacaksin beni canım duygulandim Rabbimizin mucizesi minigini rabbimiz kucağına almayı nasip etsin inşallahaynen öyle canımmm... çok iyi biliyorsunuz.. ben hsg çektircektim, klomen kullancaktım, aşılama yaptırcaktım.. adet olamıyordum. pcos var bende.. ilaçsız adet göremezdim..
çok bekledim. bayağı yıpratıcı bir süreç hepinizi çok iyi anlıyorum. adet söktürücü kullandım, adet olmadım 2. kutuya başlıcaktık söktürücü de öncesinde bir test yaptırdım, öyle şey gittim ki hastaneye, sıfır beklenti , çünkü herşeyden umud edip eksi sonuçları görmek hüsran hep hüsran..hatta iş çıkışı aklıma geldi sonuca bakmak. tlfndan baktım , hep 0,5 çıkan değerim 3000 lerdeydi.. elim ayağım titredi. hemen buraya yazdım ..
hatta yasmin eşimden önce öğrendidr aradım tebrikler dedi, hayır dedimyaaaa ben bu şekilde öğrenmemeliydim, yani daha heyecanlı gidecektim, hastaneye belki eşimle gidecektim, belki klomen belki aşılama yapılacaktı.. Allah'ım, nasip etti.. en kendimi boş bıraktığım anda..
Dilerim isteyen herkeslere, sizlerle beraber , hayırlı, sağlıklı , analı babalı büyüteceğiniz evlatlar nasip etsin..
içimde bir devrim var dr bey dedim, çok güzel güldü bana :) devrim yola çıktı... gelmeye hazırlanıyor :)
Maşallah maşallah allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah oglusunu annesiii
Bende bu gece rüyamda bebeğim olmuş emzirecektim aranıyordu gulerek uyandım çok güzel bi mutluluk yaşadım minicik siyah saçlı bir bebekti ....
Hamile değilim dün lekelendim hayırlısı allahtan birkaç güne sokulurum
Aaa demek oglusun olacak Rabbmn izniyle ha cok sevndm kuzum saglikla kucagnada al inşallah ..
artk üzülmeninde hic bir faydasi yok malesf ki zeynepcm üzül üzül nereye kadar ama cok bunaldm..bak ramazanda hic adet olamadm test yaptm negatif tabiki smdi söktürücü kullaniyorm adet dengem bu kadr sasmisken ben nasil hamile kalym ki
Canm snnle ayni zamanda evlenmis ve nerdeyse ayni zamandan beri bebek düsünen biri olark seni gayet iyi anliyorm artk sifa bulmak icin yapmayacagmz sey yok yani..
ben inanıyorum yasemn sen bu ebenin yaptigi seyden sonra hamile kalacaksn eminm..
bende bi ay daha denym ilacla snra olmadi ya asilama ya tüp yapalm sansimizi deneylm diorm olursa olur olmazsada hayirlisi buymus diyip artk böyle yasama alismaya calsym diorm ama bakalm doktor ne diyecek
Aynen canım Rabbimin mucizesini taşıyorsun.aynen öyle canımmm... çok iyi biliyorsunuz.. ben hsg çektircektim, klomen kullancaktım, aşılama yaptırcaktım.. adet olamıyordum. pcos var bende.. ilaçsız adet göremezdim..
çok bekledim. bayağı yıpratıcı bir süreç hepinizi çok iyi anlıyorum. adet söktürücü kullandım, adet olmadım 2. kutuya başlıcaktık söktürücü de öncesinde bir test yaptırdım, öyle şey gittim ki hastaneye, sıfır beklenti , çünkü herşeyden umud edip eksi sonuçları görmek hüsran hep hüsran..hatta iş çıkışı aklıma geldi sonuca bakmak. tlfndan baktım , hep 0,5 çıkan değerim 3000 lerdeydi.. elim ayağım titredi. hemen buraya yazdım ..
hatta yasmin eşimden önce öğrendidr aradım tebrikler dedi, hayır dedimyaaaa ben bu şekilde öğrenmemeliydim, yani daha heyecanlı gidecektim, hastaneye belki eşimle gidecektim, belki klomen belki aşılama yapılacaktı.. Allah'ım, nasip etti.. en kendimi boş bıraktığım anda..
Dilerim isteyen herkeslere, sizlerle beraber , hayırlı, sağlıklı , analı babalı büyüteceğiniz evlatlar nasip etsin..
içimde bir devrim var dr bey dedim, çok güzel güldü bana :) devrim yola çıktı... gelmeye hazırlanıyor :)
P PembePaltoluya se min ben de katılmak istiyorum ama günde okunacak sayı ve kaç kişiye okunacağı netleştiğinde ben de net olarak katılabileceğimi söylerim. HZ. zekeriya'nın duasındaydım yarın bitiyor. her gün 2 kişiye 200er okudum.pazar günü girip son duruma bakarım
Canim ya evvel diyoruz sadece degilmi birde hastayim cekebiliyormuyum 4cuma cekiliyor bu degilmj bilgilendirirmisin beni zamani varmi aksma ezanina kadar felan mesalaCumamız mübarek olsun canlar. Bugün 1000 Ya evvel esmasını çekmeyi unutmayalım.
Nasipse pazartesi günü hsg filmim çekilecek. Anestezili olacak ama çok korkuyorum. İnşallah iyi çıkar sonucum. Dualarınıza ihtiyacım var canlar.
P PembePaltolu bu arkadaşta katılmak istediğini söylemiş
P PembePaltolu
Canım bu arkadaşta sabah girmek istediğini söyledi.
Girecekler gözünden kaçarsa ben seni etiketlerim canım
evet canım Ya evvel diyoruz. 4 cuma öğlen vakti çekmeye gayret et. Hiç bir dua boşa gitmez. Hastayken çekilir mi bilgim yok ama mantıken çekilir bence. Daha bilgili arkadaşlar cevap yazarsa bende öğrenmiş olurum.Canim ya evvel diyoruz sadece degilmi birde hastayim cekebiliyormuyum 4cuma cekiliyor bu degilmj bilgilendirirmisin beni zamani varmi aksma ezanina kadar felan mesala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?