Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Iyiyim elhamdülillah canim.Doktor erkek %80 dedi teyzesi bakalim hayirli saglikli olsunda.Insallah tez zamanda toparlanip guzel haberlerle gelirsin aramiza canim.Uzme kendini yıpratma hicbisey hayatindan senden kiymetli degil ben eminimki biraz akisina bıraktığında gelicek bebegin esmacim

Aynen canım baya bilgili oluyorlar 87 yaşında.
Şimdiye kadar hep ebe lik yapmış..
Karnından bakarak bi kadının hamile olup olmadığını bile biliyormuş.
Taa eskilerden adet günü geçen Kadınlar bu ebeye gelirmiş hamilemiyim diye.
Hamilesin diyen hamile çıkıyormuş değilsin diyen adet oluyormuş.

Bide çocuğun olup olmayacağını bile biliyormuş.
Kaç kişeye baktım çocuğun olmaz dedim hala çocukları yok diyo.
Yani tabi herşeyi Rabbim bilir ama tıbbi olarak biliyormuş.
Senin rahmin dişi değil olmaz diyomuş.
Yani rahimden sert damarmı ne geçiyormuş o damar varsa çocuk sahibi olamazmışız.

Ne bileyim böyle işte esma cım. Şifa arıyorum gittim işte..
Olur senin çocuğun dedi. Bakalım nasip.
Rabbim vesile kılar inşallah.

Canım ihmal etme git doktora.
Bende olmazsa yine eylülde aşılama düşünüyorum artık.

Aaa erkek mi maşallah canım inşallah hayırlı bir evlat olur

Buralardayim sistem nasıl mesela birinci sıradaki kişiye mi okuyoruz bir de kaç adet
Sayi henuz belli degil.
Gunde 2 veya 3kisiye okuycaz sirayla...
Ama kisi basi kac okunacagi pazar belli olur buyuk ihtimal o zaman girip bakarsin olurmu?

ah canım üzülmezmiyiz gerçekten zor süreç ben artık toplum içine çıkmaktan kaçıniyorum kendimi üzmemek için, rabbim daha fazla aratmaz inşallah
Amin inşallah canım . İnan bayrama gittik üç günlüğüne her gittiğimiz yerde sordular. Hamile olsam göbeğim olur millet de görüyor ama bilerek soruyorlar. Rabbim kimseye arattırmadan versin inşallah

Aaa demek oglusun olacak Rabbmn izniyle ha cok sevndm kuzum saglikla kucagnada al inşallah ..
artk üzülmeninde hic bir faydasi yok malesf ki zeynepcm üzül üzül nereye kadar ama cok bunaldm..bak ramazanda hic adet olamadm test yaptm negatif tabiki smdi söktürücü kullaniyorm adet dengem bu kadr sasmisken ben nasil hamile kalym ki

Canm snnle ayni zamanda evlenmis ve nerdeyse ayni zamandan beri bebek düsünen biri olark seni gayet iyi anliyorm artk sifa bulmak icin yapmayacagmz sey yok yani..
ben inanıyorum yasemn sen bu ebenin yaptigi seyden sonra hamile kalacaksn eminm..
bende bi ay daha denym ilacla snra olmadi ya asilama ya tüp yapalm sansimizi deneylm diorm olursa olur olmazsada hayirlisi buymus diyip artk böyle yasama alismaya calsym diorm ama bakalm doktor ne diyecek

Igne tedavisi nasil ve neden oluyor?
Canım benim tüp bebek tedavisinde yapılan iğneler yumurta geliştirici normal ilişki ile olan tedavi.. bende yumurta tembelliği var yumları geliştiriyormus inşallah bende bu yolla hamile kalirim doktor bu tedaviyi onerdi 13 aydır deniyoruz olmadı bu tedavi inşallah da işe yarar hayırlısı allahtan

Insallah teyzesi insallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin seninde tatli bi kizin olur insallah :)
Maşallah maşallah allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah oglusunu annesiii
Bende bu gece rüyamda bebeğim olmuş emzirecektim aranıyordu gulerek uyandım çok güzel bi mutluluk yaşadım minicik siyah saçlı bir bebekti ....
Hamile değilim dün lekelendim hayırlısı allahtan birkaç güne sokulurum

günaydın kızlar 21 günlük gecikme sonrasında bugün adet oldum bende
alıstım sanırım artık üzülmedim hiç
üzülsemde olmuyo zaten
en iyisi akısına bırakmak izin dönemimde yaklasıyo
Allahm inşallah kucaklarımızı daha fazla bekletmeden doldurur

ya se min ben de katılmak istiyorum ama günde okunacak sayı ve kaç kişiye okunacağı netleştiğinde ben de net olarak katılabileceğimi söylerim. HZ. zekeriya'nın duasındaydım yarın bitiyor. her gün 2 kişiye 200er okudum.pazar günü girip son duruma bakarım

Canım öyle deme bak listemizde askiminaskiyim varya oda adet olamıyordu hatta söktürücü kullandı yine olmadı meğer hamileymiş. Hemde taa ne zaman en son adet olmuştu. Rabbim verdikten sonra umudunu kaybetme canım.
Bari bende de bu ebe işi fayda sağlar benimde başka çarem kalmıyor yoksa

Ben de katılmak istiyorum kızlar burdan mı katılacağız
Evet canım hoşgeldin aramıza.
Pazartesi günü başlıyor duamız. Pazartesi ye kadar dua sayımız belli olur
Liste yapıyoruz hergün sırayla okuyoruz

Grupça tek şartımız herkesin duasına katılman Kimin kime ettiği dua kabul olur bilemeyiz
2 arkadaşımızın duasına üst üste mazeretsiz katılmayanları listeden çıkarıyor liste sahipleri bilginiz olsun

Liste yöneticisi P PembePaltolu
Zeyneb21 de ekliyor dua ya katılmak isteyenleri.
Onlar eklerler seni listeye.

Sayfamızı takipte ol canım

canım hoşgeldin aramıza.
Sayı pazar günü belli olur. Bizde günlük 2 kişiye okuyalım diyoruz.
100 er adet okuyalım diyoruz.
Pazar günü belli olur artık
Pazartesi günü başlıyor duamız. Pazartesi ye kadar dua sayımız net belli olur

Grupça tek şartımız herkesin duasına katılman Kimin kime ettiği dua kabul olur bilemeyiz
2 arkadaşımızın duasına üst üste mazeretsiz katılmayanları listeden çıkarıyor liste sahipleri bilginiz olsun

Liste yöneticisi P PembePaltolu
Zeyneb21 de ekliyor dua ya katılmak isteyenleri.
Onlar eklerler seni listeye.

Sayfamızı takipte ol canım

Teşekkür ederim canım benim pazar günü transferim var gerçekten herkese hayırlı evlat diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…