Evet ama pzt basliycaz canim sen yine takipte ol bi degisiklik olursa sayida bilgin olurTskederim cnm.
RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN '' bu duayi gunde 300 kez dimi cnm.
Bende katilmak isterim nasil ne yapmam gerek billgi verimisiniz
Kızlar bahsetmiştim 3ağustosta mamlekete gideceğim diye
ben listeyi toplu alıp her gün okuyacagım girdiğim zamanlarda da yazarım demiştim
ama yok olmaz diğer arkadaşlara hergün girip bildirin diyoruz sanada ayrıcalık tanımayız derseniz de haklısınız
ben de hiç kırılmam darılmam size memleketten dönünce yine katılırım duanıza
ya se min P PembePaltolu Zeyneb21
EkledimBen de katılmak istiyorum
listedekı kımın ıcın okunuyosa ona okudum ben sırayla gıdıyo okunma demı bana sögleyın ben okuyayım 10 gun boyuncaCanım V vasfiyenur 300 okudum yazmış. Ama kime okuduğunu söylemedi. Listedeki ilk kişiden haber yok mesela.
Pazartesi den itibaren 10 gün yokum.
Günlük kaç tane okuyacaksak bana söyleyin okurum yazmıştı.
listedekı kımın ıcın okunuyosa ona okudum ben sırayla gıdıyo okunma demı bana sögleyın ben okuyayım 10 gun boyunca
Ekledim
Teşekkürler. Kim kime kaç tane okuyacak peki?
Hoşgeldin canım aramıza İnşallah bi daha adetimiz gelmez hamile kalırızHayırlı geceler kızlar bende geldim memleketden döndüm dama gene devam etmek istiyorum beni kabul ederseniz gene tabi bu arada ben bu ayda hamile kalamadim
Tatlm ben nete giremicem net bıtcek soylemiştım alım nezaman kapancak ben listeyı cıkarttım yenılerı eklıyorum da dıger eklenen kişilerı kacırmak ıstemiyorum nezaman kapancak bilgim olsa bugun falan.. Birde tekrar soylüyorum haberınız olsun ben hergun gırıp okudugumu belirtemicem sakın silmeyın olurmu gunlük listedeki arkadaslara okuyacagım bilgıniz olsun.Ve nezaman baslancak acaba.Bu arada ismim Ebru listedeki yerıme eklersenız.... RABBIM KABUL ETSİN İNŞALLAHHer gün listeden üç kişiye okuyacağız. Günde 300 tane olacak yani.
Günlük gelip duanı aldığını bildirmen lazım yoksa listeden silinirsin.
Tatlm ben nete giremicem net bıtcek soylemiştım alım nezaman kapancak ben listeyı cıkarttım yenılerı eklıyorum da dıger eklenen kişilerı kacırmak ıstemiyorum nezaman kapancak bilgim olsa bugun falan.. Birde tekrar soylüyorum haberınız olsun ben hergun gırıp okudugumu belirtemicem sakın silmeyın olurmu gunlük listedeki arkadaslara okuyacagım bilgıniz olsun.Ve nezaman baslancak acaba.Bu arada ismim Ebru listedeki yerıme eklersenız.... RABBIM KABUL ETSİN İNŞALLAH
Canım benim için problem değil. Zaten ilk bir hafta burda olacaksın anladığım kadarıyla. Gitmeden bana özelden yazarsın ben gidiyorum memleketten devam edeceğim diye hatırlatırsan sorun olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?