- 13 Ocak 2015
- 710
- 365
- 63
- 40
ben varım@Zeynepelmira
@damla 2015
@majesteleri
@sabis35
@Ysminn
@poeek
@hllal
V vasfiyenur
@SPELL42
@eesell
@rtv_seyda
@gnc10
@melisaya
@ME118
@nurefsaniimmm_busra
@tsefem28
@amineasyaeymen
gamzeli es
@avucdolusudua
@mormenekse0101
KIZLAR YENI LISTEDE VARMISINIZ????
EGER DEVAM EDIYOSANIZ BENI VEYA P PembePaltolu arkadasimizi etiketleyerek haber verin
CNM INSAALLAH RABBIMIN IZNIYLE BU AY GUZEL HABERI VERIRSIN HEPIMIZE.IYI YAPMISSIN SIFAMIZ NEREDE SAKLI BILEMEYIZ.TAVSIYELERI UYGULA .ESKILER BU ISI IYI BILIYOR.KESKE BENIMDE OYLE BIR FIRSATIM OLSADA GELIP GORUNSEM BILEN EBELERE.AMA SANS NASIP ISTE HALAA BOS BOS BEKLIYORUM.Kızlar ben bugün bir iş ettimki sormayın.
Ne dersiniz ne düşünürsünüz bilmiyorum ama ben bugün ebe ye gittim.
87 yaşında yaşlı bi kadın..
Karnımın altından baktı kasıklarıma bastırdı eliyle ve rahmin sağ tarafa kaymış onu ortaya almamız lazım bu eğrilikle çocuğun olmaz dedi.
Sonra eliyle baya sol tarafa doğru karnımı çekti çok acıdı.
Sonra hani belimize bardak çekiyoruzya onun gibi göbeğimin altını çekti.
Ama küple çekti orta boy testi gibi bişeydi. Ağzı kase gibi büyük bir küp.
5 kere göbeğime küp çekti 3 kere belime çekti.
Sonra hem göbeğime hem belime yakı yaktı. 1 hafta kalacak dedi.
Önümüzdeki 4 gün boyunca ilişki dedi.
Ve ilişkiden önce sıcak suya otur 15 dk dedi ve sıcak suyun içine zeytinyağı dök dedi. Bu ay hamile kalacan dedi.
Belki erken yumurtladıysan falan dedi 1 kere adet görüp önümüzdeki ayda hamile kalabilirsin dedi.
İşte böyle kızlar ramazanda birinde iftardaydık oraya iftara gelen biriyle tanıştım o söyledi ebe ye giden hamile kalıyo senide götüreyim dedi. Ebe herşeyi biliyor dedi bende tamam dedim.
Bugün merkeze gitmiştim tesadüf kadın aradı gel götüreyim dedi bende merkezdeyim zaten dedim gittim kadına o götürdü beni. Zaten ebenin çocuğun olur dediği kişinin çocuğu oluyormuş ama çocuğun olmaz rahmin damarlı dediği kişinin olmuyormuş.
Bana olur dedi işte. Ne bileyim Rabbim vesile kılar inşallah olur ya. Bi umut gittim bende.
Sizlerle paylaşayım dedim hakkımda hayırlısı artık.
GURBET KUSU @esmerm91 @hiye kızlar sizlerlede paylaşmak istedim etiket yaptım o yüzden
ben 300 tane okudum ama pazartesı köye gıtcem orda nette gırme ıhtımalım hıc yok cunku tlf bıle cekmıyo oyuzden bana 10 gunluk sayı ver canım okuyum ayın 8 veye 9 kadar şimdi 300 tane okunmusum var allah kabul etsın ınsallahÇok iyi olur canım kulun kula ettiği dua daha makbuldür inşallah..
ben varım
Mrbliste biz açık mi ben de isterim duaya dahil olmak nasıl ne zama kaç tane bilgilendirirseniz sevinirim
Canım adetliyken okunuyor. Çünkü bu Allah ın isimlerindenCanim ya evvel diyoruz sadece degilmi birde hastayim cekebiliyormuyum 4cuma cekiliyor bu degilmj bilgilendirirmisin beni zamani varmi aksma ezanina kadar felan mesala
Elimden geleni yapıyorum canım inşallah vesile olur.CNM INSAALLAH RABBIMIN IZNIYLE BU AY GUZEL HABERI VERIRSIN HEPIMIZE.IYI YAPMISSIN SIFAMIZ NEREDE SAKLI BILEMEYIZ.TAVSIYELERI UYGULA .ESKILER BU ISI IYI BILIYOR.KESKE BENIMDE OYLE BIR FIRSATIM OLSADA GELIP GORUNSEM BILEN EBELERE.AMA SANS NASIP ISTE HALAA BOS BOS BEKLIYORUM.
P PembePaltolu Canım vasfiyenur 10 gün yokmuş.ben 300 tane okudum ama pazartesı köye gıtcem orda nette gırme ıhtımalım hıc yok cunku tlf bıle cekmıyo oyuzden bana 10 gunluk sayı ver canım okuyum ayın 8 veye 9 kadar şimdi 300 tane okunmusum var allah kabul etsın ınsallah
P PembePaltolu Canım vasfiyenur 10 gün yokmuş.
Hergün kaç tane derseniz okuyayım diyor.
Günlük 2 kişi 100 erden toplam 200 mü yapalım ne dersin
Bana göre çok değil canım.Her gün iki kişiye okursak liste 30 gün sürer. Benim kafamda her gün 3 kişiye okuyalım 300 diye bir fikir var. Çok mu olur ki? Okunabilir diye düşünüyorum ama.
Ramazanda toplu okumalar yaptık herkes okuyabildi. Bence okunur. Uzun zamana yayılınca heveslerin azalmasını istemem.Bana göre çok değil canım.
Evet liste kalabalık aslında 3 kişi olsa iyi olur ama acaba diğer arkadaşlar çok oluyor derlermi
Yuppiii ben de eklenmisim listeye okurum okurum çok okurum hem de bu arada dua ne ya evvel mi yoksa hz. Ibrahim in duası mi biri ya evvel yazmış ama anlamadımEkliyorum kızlar sizi. Pazartesi yeni duamız başlayacak, pazar akşama liste sırası kesinleşecek ve her gün kaç tane okuyacağımız netleşecek. Pazar günü uğrayın, gerçi hepinizi etiketleyip haberdar edeceğim.
Bence 4 kişi de okunur süre kişiyi yoksa çalışanlar da akşam okuyabilir aslında bu benim filrimmARKADAŞLAR GÜNDE 3 KİŞİ OLACAK ŞEKİLDE 300 OLARAK SAYI BELİRLESRK NASIL OLUR? GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUZ.
Yok duamız liste başındaki dua.Yuppiii ben de eklenmisim listeye okurum okurum çok okurum hem de bu arada dua ne ya evvel mi yoksa hz. Ibrahim in duası mi biri ya evvel yazmış ama anlamadım
Bence de sonuçta kısa zamanda sonuç bekleyenler de var sıraları gelmeyebilir tabi niyet önemli rabbim verecekse yine verir ınşRamazanda toplu okumalar yaptık herkes okuyabildi. Bence okunur. Uzun zamana yayılınca heveslerin azalmasını istemem.
Hiç duymamıştım bir bakayım tesk. Peki şimdi okuyabilir miyim zamanı falan var mi bugün cumaYok duamız liste başındaki dua.
Ama burda pek çok arkadaşımız cumaları 1000 ya Evvel çekiyor. 4 cuma üst üste 1000 ya Evvel çekene inşallah evlat sahibi olmak nasip olurmuş.
Bir araştır istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?