- 26 Kasım 2014
- 648
- 548
- 78
- 40
Bana uyar canımARKADAŞLAR GÜNDE 3 KİŞİ OLACAK ŞEKİLDE 300 OLARAK SAYI BELİRLESRK NASIL OLUR? GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUZ.
@Zeynepelmira
damla 2015
@majesteleri
@sabis35
@Ysminn
@poeek
@hllal
V vasfiyenur
@SPELL42
@eesell
@rtv_seyda
@gnc10
@melisaya
Blue_Peri
@nurefsaniimmm_busra
@tsefem28
@amineasyaeymen
@gamzeli es
@avucdolusudua
@mormenekse0101
CANMYA BENİM NET YOK LİSTEYI GÖRMEDIM GİRMEK ISTIYORUMDA NAPCAM BILEMEDİM
KIZLAR YENI LISTEDE VARMISINIZ????
EGER DEVAM EDIYOSANIZ BENI VEYA P PembePaltolu arkadasimizi etiketleyerek haber verin
CANIMM BENİDE YAZ AMA NET YAPANA KADAR OKUDUM DIYE BILGİ VEREMEM SİZ OKUDUGUMU BILİN BEN LİSTEYI CIKARTIP LİSTEDEN OKURUM HEPSİNİ ALLAHIN IZNIYLECanim bnde duama devam edicem allahinizniyle bir ara cikacaknoldumda vazgectim
Evet canm arada girip bakiorm da onunki gercektn bir mucize olmustu Rabbm istedkten snra iste hersey boşCanım öyle deme bak listemizdeaskiminaskiyim varya oda adet olamıyordu hatta söktürücü kullandı yine olmadı meğer hamileymiş. Hemde taa ne zaman en son adet olmuştu. Rabbim verdikten sonra umudunu kaybetme canım.
Bari bende de bu ebe işi fayda sağlar benimde başka çarem kalmıyor yoksa
Test yaptm ama negatif cnmpeki test yaptın mı? söktürücü kullanıp olmadı baharda poztf sonuc almıstı canım oda..
Egerki düzenin sastıysa gercekten önce bi tsh baktır...
Ve testere dıslı aslan pencesı kullan birebir adet düzenlemeye canım dualarım seninle insallah güzel haberler dönceksin aramıza hayırlı cumalar
Iste Rabbm istesn yeter cnm insallah bizimde mucizelerimz gelecek birgn bn inaniorm..Aynen canım Rabbimin mucizesini taşıyorsun.
Maşallah sübhanallah
Sağlıcakla dünyaya getirirsin inşallah bebeğini.
esmerm91 bak canım bahar detaylı anlattı yaşadıklarını nerden nereyee.
Hiç ummadığı anda hamile olduğunu öğrendi senin gibi söktürücü kullandığı halde.
Rabbim bizede nasip edecek inşallah umutla duayla bekliyorum..
Hosgeldin.Arkadaslar bn olayi anlamadim ama bnde katilmk istiorum. Ismimi fln nasil ekliyoruz ne okucz??
Arkadaslar bn olayi anlamadim ama bnde katilmk istiorum. Ismimi fln nasil ekliyoruz ne okucz??
CANIMM BENİDE YAZ AMA NET YAPANA KADAR OKUDUM DIYE BILGİ VEREMEM SİZ OKUDUGUMU BILİN BEN LİSTEYI CIKARTIP LİSTEDEN OKURUM HEPSİNİ ALLAHIN IZNIYLE
Sana yardimci olayim dedim lavincim bu ara musaitimHoşgeldiniz.@Zeyneb21 arkadaşım eklemiş sizi listeye.
Allah razı olsunSana yardimci olayim dedim lavincim bu ara musaitim
SendendeAllah razı olsun
Canım V vasfiyenur 300 okudum yazmış. Ama kime okuduğunu söylemedi. Listedeki ilk kişiden haber yok mesela.Allah razı olsun
Onu ben görmedim. Ama on gün olmayacağını söyleyincr pazar günü listeyi kaydedip günlük sayıya göre okuyabileceğini söyledim tamam dedi.Canım V vasfiyenur 300 okudum yazmış. Ama kime okuduğunu söylemedi. Listedeki ilk kişiden haber yok mesela.
Pazartesi den itibaren 10 gün yokum.
Günlük kaç tane okuyacaksak bana söyleyin okurum yazmıştı.
Tskederim cnm.Hosgeldin.
Gunde 3 kisiye okuycaz toplamda 300 yani kisi basina 100 adet.
Hergun girip okudugunu bildirmen gerekiyor ki silinmesin adin listeden.
Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.
Hoşgeldin. Hemen ekliyorum listeyeeeHayırlı geceler kızlar bende geldim memleketden döndüm dama gene devam etmek istiyorum beni kabul ederseniz gene tabi bu arada ben bu ayda hamile kalamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?