Amin inşallah canımYOK CNM MALESEF GELEMIYORUM TURKIYEYE.UGRASIYORUM ISLEMLERLE.
BENDEKI DERT BIR DEGIL IKI .HEM EVLAT HASRETI HEM AILE HASRETI...
RABBIM FERAHA KAVUSTURSUN HEPIMIZI INSAALLAH.
Gecmis olsun Rabbim sifa versin.Çektiği sıkıntılar gunahlarina kefaret olsun insallah.Biran önce başlamak istiyorum alışınca insan bir boşlukta hissediyorum bu arada bir ikigun giremezsem dua başladıktan sonra beni silmeyin okurum siz eklersiniz tatilden döndüm ama ağır hastamiz var amcam ağırlaşmış bilinci gitmiş yoguun bakımda ümitsiz akciğer kanseriydi torba torba kan boşalmış cihaza bağlı kendisi allahım amcacigima çok cektirmesin heran memlekete gidebilirimen fazla ikigun kalirim zaten çalışıyorum
Duamizi okurum ama internete giremem döndüğümde girerim nezaman ne olacağı belli değil bilginiz olsun diye yazdım silmezseniz sevinirim
hmm aynı bu belirtiler bende de var canım acaba eğrilik mi var ne bu hafta doktora gideceğim 4 aydır olmadı bizimde denemeler başarısız senin söylediklerini söyleyim bklm bnde güzel muayene etsin. Bu arada canım ebe maceranı okuduktan snra ne bilim sanki hamile olacaksın gibi Bi his doğdu içime bazen tıbbın yetersiz kaldığı yerler de var dimi yani bu sefer inşallah olacak gibi hissediyorum rabbim sana bana isteyen herkese hayırlısını versin inşallahKızlar netten araştırdığıma göre.
Adet lekelenme ile başlayıp lekelenme ile bitiyorsa,
Adetin ilk günü sancılı geçiyorsa,
Ve ilişkide ağrı oluyorsa
Rahim eğriliğinden süphelenebiliriz.
Ebe de bana rahmin eğri dedikten sonra bu soruları sormuştu bende hepsine evet demiştim. Ebe de evet rahim eğriliğinden demişti.
Doktora bunları söylediğim halde doktor bana hepsine normal demişti.
Aklınızda bulunsun diye sizede yazdım
AMİNNNN insallahhhh canım benim amcamın kızını arıyorum konuşacak hiçbirşey yok sözün bittiği yerdeyiz allahım kimsenin başına vermesin hastalık çok zor cekenede zor bakanada bakmaktan değilde çaresizlik ten zor gün gün eriyip gitmesi allah başa vermesin allahim sabır versin ....amca baba yarısı gerçektende öyle beni anneciğim doktora götürürdü amcam arkadan geldi de para vermişti ben ozaman 10 yaşlarındaydım bunları nasıl unuturum babamın da tıpatıp aynısı tek yumurta ikizi gibiydiler amcam babamdan küçüktü şimdi babamı kaybediyoorum tekrar busahah azcik iyi haberini aldım çok sukur bazı organlar çalışmıyor bitti zaten son nefesine kadar sukredecegiz bugününe şükürler olsunGecmis olsun Rabbim sifa versin.Çektiği sıkıntılar gunahlarina kefaret olsun insallah.
Evet canım doktoruna bi sor bakalım.hmm aynı bu belirtiler bende de var canım acaba eğrilik mi var ne bu hafta doktora gideceğim 4 aydır olmadı bizimde denemeler başarısız senin söylediklerini söyleyim bklm bnde güzel muayene etsin. Bu arada canım ebe maceranı okuduktan snra ne bilim sanki hamile olacaksın gibi Bi his doğdu içime bazen tıbbın yetersiz kaldığı yerler de var dimi yani bu sefer inşallah olacak gibi hissediyorum rabbim sana bana isteyen herkese hayırlısını versin inşallah
poeek Ysminn .
H hllalmormenekse0101 @avucdolusudua S SPELL42 R rtv_seyda eesell sabis35
tsefem28
nurefsaniimmm_busra
Kizlar duaya katiliyomusunuz????
Listeden çıkan bir arkadaşımızın yeri. Son haline gelince tüm boşluklar dolacak:)P PembePaltolu 9. sıra neden boş? bir de bir kişiye kaç tane okumamız gerekiyor?
inşallah canım dualarım seninle inşallah olacak bu ay öyle hissettim rabbim bu vesileyle senide evlat sahibi yapacak inşallah ♥♥ soracağım ilk defa kadın doğum doktoruna gidiyorum o stresle unutmam umarım braz sıkıntı da var ne yapck pek bilmyrm yaEvet canım doktoruna bi sor bakalım.
Benim doktorum bilemedi bak ebe eğrilik var dedi.
İnşallah canım ebe nin yaptıkları işe yararda hamile kalırım başka çare kalmıyor artık doktorlar bi sorun yok dediler hep inşallah ebe vesile olur bu ay.
Ara vermek istediğini söylemişti, o yüzden bu listede yok.Arkadaşlarportakales den haberiniz var mı? Listede yok galiba.
Meb belli oldu mu sayı 100 er adet 300 kesinleşti mi bir de isimleri nasıl söyleyeceğiz dualari okuyup bitirdikten sonra o isim adina dua mi edecegiz nasil yapiyorsunuz siz yarin baslamak da sart mi bugun baslasak nolur
Kızlar netten araştırdığıma göre.
Adet lekelenme ile başlayıp lekelenme ile bitiyorsa,
Adetin ilk günü sancılı geçiyorsa,
Ve ilişkide ağrı oluyorsa
Rahim eğriliğinden süphelenebiliriz.
Ebe de bana rahmin eğri dedikten sonra bu soruları sormuştu bende hepsine evet demiştim. Ebe de evet rahim eğriliğinden demişti.
Doktora bunları söylediğim halde doktor bana hepsine normal demişti.
Aklınızda bulunsun diye sizede yazdım
İnşallah canım.inşallah canım dualarım seninle inşallah olacak bu ay öyle hissettim rabbim bu vesileyle senide evlat sahibi yapacak inşallah ♥♥ soracağım ilk defa kadın doğum doktoruna gidiyorum o stresle unutmam umarım braz sıkıntı da var ne yapck pek bilmyrm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?