Sagol canim allahim razi olsun senden birtanem bnm insallah ise yararBen kullandım canım.
Yumurtanın döllenmesine yardımcı oluyor sanırım.
Ama bende işe yaramadı.
İnşallah şifa olsun sana canım.
Ne güzel hormon testin iyi çıkmış canım
Yarın ilk listedeki 3 kişiye okuyoruz 300 tane. Gelemezsen ben biliyorum okuduğunu canım merak etme.P PembePaltolu canım ben yarın girmeyebilirim bana duayı söylersen sevinirim
Tamam canım o zaman Sırayla 3 er kişiye okuyacağızYarın ilk listedeki 3 kişiye okuyoruz 300 tane. Gelemezsen ben biliyorum okuduğunu canım merak etme.
Geldimmm_SissLey_ canım nerelerdesin
salı günü bitti adetim canım yumurtlama günüme Bi hafta kala gitmiş olcm ya çarşambaya yada cumaya alacğm randevuyu eşimle birlikte gideceğiz izin alck alabilirse inşallah alamazsa yalnz gitcm ertelemek pek istemiym bu aralar vitaminsizlikten mi bilmyrm çok başım dönüyor gözlerim kararıyor saçlarım çok dökülmeye başladı nefes alırken hafif acı hissi başladı devamlı baş ağrısı erteleye erteleye böyle oldu ama bu kez kararlıyım bu hafta cesaretimi toplayıp gitcz Allahın izniyleİnşallah canım adetliysen hormon testi de yaparlar canım
O zaman seni de her gün okundu kabul edeceğim canım.Sevgili P PembePaltolu ,ilgilendiğin için teşekkürler hakkını helal et,ben listenin son haliyle hergün 3 arkadaşımıza okuyacağım inşallah Rabbim kabul etsin ama hergün girip okudum diye belirtemeyebilirim umarım sorun olmaz :)
Tabii ki zaten sabah ofiste ilk iş pc'yi açıp listemize bakıyorum sonra duamı bitirip öyle işe başlıyorum :)O zaman seni de her gün okundu kabul edeceğim canım.
Ben de biraz giremeyebilirim ama okuyacagim insallah. Yine de girersem haber veririm
Tabii ki zaten sabah ofiste ilk iş pc'yi açıp listemize bakıyorum sonra duamı bitirip öyle işe başlıyorum :)
Canım benim doktorum bana inofolic değilde folic 1 vermişti kullandığım ilk ay hamile kaldın etkisi var mıdır bilmiyorum canım yazını görünce cevap yazayım dedim :)Inofolic kullanan lar varmi dr nuz hakkinda ne dedi kizlar
İnofolic ilaç bike deil canım. Yumurtanın dış kabuğunu inceltip döllenmesini kolaylaştırıyor. Ben de bir sonraki reglimde kullanmayı düşünüyorum.Inofolic kullanan lar varmi dr nuz hakkinda ne dedi kizlar
Yok tugbacigim olurmu ne kusuru bole bole ogreniyoruz ne oldugunu @ _ Lavin_ arkadasimiz da soylemis bende dun basladim kullanmaya drum onerdi gunde 4poset iciyorum ac karnina ne ise yaradigini demedi gida takviyesi gibi bir durum bnmde bildigim ama dollenmeyi sagliyormus insallah ise yarar pek sevindimm gitmisim iyiki baska bir dr insallah bu aykafaya takmadan guzel iliskiler olup o bitki cayi gibi dusun dedi dr bana ise yarar 3ay kullanacagim
Yarın ilk listedeki 3 kişiye okuyoruz 300 tane. Gelemezsen ben biliyorum okuduğunu canım merak etme.
Benimde doktorum vermişti 4 kutu kullandım bıraktım ben yeniden başlayalım zaten yumurta tembelliği var hayırlısı allahtanYok tugbacigim olurmu ne kusuru bole bole ogreniyoruz ne oldugunu @ _ Lavin_ arkadasimiz da soylemis bende dun basladim kullanmaya drum onerdi gunde 4poset iciyorum ac karnina ne ise yaradigini demedi gida takviyesi gibi bir durum bnmde bildigim ama dollenmeyi sagliyormus insallah ise yarar pek sevindimm gitmisim iyiki baska bir dr insallah bu aykafaya takmadan guzel iliskiler olup o bitki cayi gibi dusun dedi dr bana ise yarar 3ay kullanacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?