Evet evet pco lulardada lekelenme ile başlıyormuş adet.Benim her regl dönemi 3-4 gün önceden kahverengi lekelenmem başlar. Ama ben pco olduğum için öyle oluyor dedi doktorlar hep. Gerçi ben daha önce gebe kaldım eğrilik yoktur sanırım?
Ben kullandım canım.Selam kizlar nasilsiniz bn dun doktora gittim hastaligin 3gununde bana alttan muayene yapti yumurtaliklarin iyi gelisimide guzel biraz sabretmen gerek dedi ve innofolic toz icecek verdi sabah iki poset aksam iki poset ac karnina birde hastaligin 12.ve 16. Gunleri iliski olsun dedi kullanan varmi bu gida ilacini birde hormon testi yaptirdim sonuclar normal dedi bir sikinti olmadigini soyledi baskada birsey demedii allahimm hayirlisini versin 7aydir deniyoruz dedim ama duzenli iliskimiz olmuyor esimle dedim 3ay daha bekle bu verdigimi kullan dedi innofolic icin baskada birsy yok sadece muayene ve hormon testi icin toplam 150tl verdikdiger dr da aynisini demisti cok sukur bu isinde uzmandi sadece emin olmak isdedim
Ben de pkoluyum benim de öyle oluyor bu arada bugün transferim yapıldı iki tane birinci kalite embriyo bırakıldı kızlar hayırlısı ile güzel sonuçlar alırım dualarınızı bekliyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınEvet evet pco lulardada lekelenme ile başlıyormuş adet.
Lekelenme nin ni çok nedeni var.
Benim ki rahim eğriliğine giriyor galiba
Ne güzel dua canımEvet sayımız günlük 3 kişiye 300 adet.
Ben her 100 duaya başlamadan önce kimin için okuyorsam onun da adını anarak kısa bir dua ediyorum öyle okuyorum 100 tane.
'Rabbim........ arkadaşımız için okuduğum duaları kabul et. Salih ve saliha evlatlar zümresinden hayırlı bir evlat nasip et. Eli, ayağı tüm uzuvları tam, iyi huylu, güzel yüzlü, merhametli, kul hakkını bilen, dürüst evlatlar nasip et.
Sağlıkla,huzurla,sevgiyle ve tüm güzel duygularla dünyaya getirmeyi ve analı-babalı büyütmeyi nasip et.'
Şeklinde dua ediyorum, sonra okuyorum.
Hadi inşallah pozitif haberler verirsin bize inşallah.Ben de pkoluyum benim de öyle oluyor bu arada bugün transferim yapıldı iki tane birinci kalite embriyo bırakıldı kızlar hayırlısı ile güzel sonuçlar alırım dualarınızı bekliyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
İnşallah canım teşekkür ederimHadi inşallah pozitif haberler verirsin bize inşallah.
Bu arada duaya nasıl başlıyoruz yarın girmeyebilirimİnşallah canım teşekkür ederim
Kızlar ben bugün bir iş ettimki sormayın.
Ne dersiniz ne düşünürsünüz bilmiyorum ama ben bugün ebe ye gittim.
87 yaşında yaşlı bi kadın..
Karnımın altından baktı kasıklarıma bastırdı eliyle ve rahmin sağ tarafa kaymış onu ortaya almamız lazım bu eğrilikle çocuğun olmaz dedi.
Sonra eliyle baya sol tarafa doğru karnımı çekti çok acıdı.
Sonra hani belimize bardak çekiyoruzya onun gibi göbeğimin altını çekti.
Ama küple çekti orta boy testi gibi bişeydi. Ağzı kase gibi büyük bir küp.
5 kere göbeğime küp çekti 3 kere belime çekti.
Sonra hem göbeğime hem belime yakı yaktı. 1 hafta kalacak dedi.
Önümüzdeki 4 gün boyunca ilişki dedi.
Ve ilişkiden önce sıcak suya otur 15 dk dedi ve sıcak suyun içine zeytinyağı dök dedi. Bu ay hamile kalacan dedi.
Belki erken yumurtladıysan falan dedi 1 kere adet görüp önümüzdeki ayda hamile kalabilirsin dedi.
İşte böyle kızlar ramazanda birinde iftardaydık oraya iftara gelen biriyle tanıştım o söyledi ebe ye giden hamile kalıyo senide götüreyim dedi. Ebe herşeyi biliyor dedi bende tamam dedim.
Bugün merkeze gitmiştim tesadüf kadın aradı gel götüreyim dedi bende merkezdeyim zaten dedim gittim kadına o götürdü beni. Zaten ebenin çocuğun olur dediği kişinin çocuğu oluyormuş ama çocuğun olmaz rahmin damarlı dediği kişinin olmuyormuş.
Bana olur dedi işte. Ne bileyim Rabbim vesile kılar inşallah olur ya. Bi umut gittim bende.
Sizlerle paylaşayım dedim hakkımda hayırlısı artık.
@masculin @esmerm91hiye kızlar sizlerlede paylaşmak istedim etiket yaptım o yüzden
inşallah cnm Allah yüzüne baksın duymustum daha önce bende bulursam gidecem ama buralarda zor biraz ancak memlekete gidince tez zamanda güzel haberini alırız inşallah kaç gündür yogondum yeni gördüm cnm iyi yaptın etkiketlemekle cnm tesekür ederim
İnşallah canım inşallah vesile olur ebe.inşallah cnm Allah yüzüne baksın duymustum daha önce bende bulursam gidecem ama buralarda zor biraz ancak memlekete gidince tez zamanda güzel haberini alırız inşallah
bulursam gidecem cnm mutlaka etiketlediğin içinde tesekkür ederim yaseminimİnşallah canım inşallah vesile olur ebe.
Sende git canım gerçekten bilgili oluyorlar
inşallah ablacm inşallah iyi şeyler duyarım doktrdan hayırlısıyla ♥♥İnşallah canım.
Vajinal muayene yapar doktor canım oda kısa sürüyor kasma kendini.
İnşallah doktor iyi şeyler söyler canım
Çok guzel çok duygulandırdın beni allah dualarını kabul etsin içlerinde de sana yer versin ınşEvet sayımız günlük 3 kişiye 300 adet.
Ben her 100 duaya başlamadan önce kimin için okuyorsam onun da adını anarak kısa bir dua ediyorum öyle okuyorum 100 tane.
'Rabbim........ arkadaşımız için okuduğum duaları kabul et. Salih ve saliha evlatlar zümresinden hayırlı bir evlat nasip et. Eli, ayağı tüm uzuvları tam, iyi huylu, güzel yüzlü, merhametli, kul hakkını bilen, dürüst evlatlar nasip et.
Sağlıkla,huzurla,sevgiyle ve tüm güzel duygularla dünyaya getirmeyi ve analı-babalı büyütmeyi nasip et.'
Şeklinde dua ediyorum, sonra okuyorum.
Hergün 3 kişiye Rabbi hebli mines salihin okuyoruz 100 er adetten 300 adet okumuş oluyoruz günlük.Bu arada duaya nasıl başlıyoruz yarın girmeyebilirim
Rica ederim canım sana anlatmasam olmazdı yani.bulursam gidecem cnm mutlaka etiketlediğin içinde tesekkür ederim yaseminim
İnşallah canım adetliysen hormon testi de yaparlar canıminşallah ablacm inşallah iyi şeyler duyarım doktrdan hayırlısıyla ♥♥
Allah razı olsun cnm bnm aynen bnmde öyle Rabbimin hazinesinde cok tez zamanda güldürür bizleride inşallahRica ederim canım sana anlatmasam olmazdı yani.
Hep aklımda ve dualarımdasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?