Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Canım benim inşallah rabbimiz kabul etsin dualarimdualarimizi minigin nasip olsun ne olursun kaptırma fazla adet olursan çok yipratiyorsun kendini hem ebe kadın buay olmazsa obur ay demişti galiba hatırladığım kadarıyla yeterki rabbimiz ol desin inşallah da der
Minigin inşallah gelecek buay olmazsa obur ay sen yeterki üzme kendini strese sokma canım arkadaşım güzel kardeşim
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah minigini AMİNNNN insallahhhh

Yedi numaraayim insallahhhh uğurlu gelsin minigim nasip olsun inşallah
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin minigini inşallah dualarla bekliyecegim minigimi kalbimde ve dualarim tüm isteyen ve hamislerimizle hayırlı geceler

Yok cnm bu sadece muayene idi kadın Dr gibi randevulu çalışıyormuş.eşimle görümcem çok Israr etmişler vaktimiz az yola çıkacağız gitmeden bir bak falan demişler de öyle kabul etmiş.yani bir müdahale etmedi.yumurtalıkların güzel Çalışıyor dedi bunu bildi yani:)solda ufak bir kist var ama önemli değil çocuk olmaya engel değil dedi.röntgen mübarekbenim düşüklerim vardı dediki düşükten sonra rahmin Eğri mi ters mi öyle birşey dedi.regl olunca gece yatmadan kuyruk Yağını kantaron yağını kuru üzümü bir de birşey daha dedi hatırlamıyorum karnına sür üzerine gazete poşet sar yat sabaha yıkamadan sil gel dedi yumuşaması içinmiş.artık ne yapacaktı bilmiyorum.ama biz şimdi eve döndük kadın memlekette regl günü orda olmam biraz zor o Yüzden burda bir kadına görünelim dedik.ama burdaki kadın da Göbek düşmüş deyince inancım kalmadı yani.muhakkak ebeye gidip fayda Görenler vardır.ama gerçekten Güvenilir Olmalı bence .sonuçta eskiden Dr mu vardı böyle Şeyler vardı inşallah sen fayda görürsün

kızlar listenin son hali bu mu. yarın sabah çıktı alarak günde 300 okumaya başlayacağım, dediğim gibi herkes için yazarsanız hergün giremiyorum...

Evet ablacım bu ay olmazsa öbür ay olur dedi.

Bazende diyorumki kendime,
Benim daha yeni rahim eğriliğim düzeldiyse. Şuan artık rahim gebeliğe hazırsa.
Ve gebeliğe hazır rahim 6 ay da ancak sonuç verebiliyor diyorum.
Eğer rahmim düzeldiyse belki de 6 ayı bulacak hamile kalmam diyorum.

Kendimi böyle avutuyorum ama yinede adet olunca çok üzülüyorum.
Rabbim selamet versin hepimize.

Canım ara tatile çok var o yüzden şimdi dene bence. Eşinde istiyormuş hem. Yinede son karar tabiki senin canım. Rabbim kararını hayırla sonuçlandırsın
adet olamadım daha 2 gün gecikti stresten. Bilmiyorum ne yapsam?

yarın başlıyoruz Allah ın izniyle
listedeki herkes inşallah dualarla gebe kalır sağlıkla kucagına alır
Allah ım kabul etsin dualarımızı

Benim gittiğim randevulu falan değil canım.
Gecekondu gibi bi evde yaşıyo 87 yaşında çok yaşlı bi kadın kızıyla yaşıyor ikisininde eşleri vefat etmiş.
Evet banada yumurtalıkların iyi çalışıyo kist miyom yok dedi.
Doktor da demişti kist miyom yok yumurtlamanda sorun yok demişti.

İşte böyle canım baya bilgili bi kadına benziyordu bunca sene uğraşınca artık herşeyden anlıyor demekki.

Bana ne dediyse yaptım. Zeytinyağlı sıcak suya falan oturdum. Yakı hala duruyo belimde karnımda 1 hafta duracak dedi.

İnşallah bana bu ebe vesile olurda hamile kalırım aminn

E="yasmin5846, post: 41910172, member: 598707" canım sen çok takıyor kafaya bence seni anlıyorum aslında ama artk kafanı dağıtacak şeyler bi ay bak bende ilk evlendiğim aydan beri Bebeğimi bekliyorum filan derken geleceğim düşünmedim o yüzden artk kpss ye hazırlanacak inşallah olursa olur olmazsa artk allah kerim

P PembePaltolu senden ricam benim nickim yanına hatice hamdi yazar mısın? Duamı okurken isimlerimiz söylensin istiyorum. Yarın başlıyorum bende sabahları işe giderken okuyacağım. Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah.

kızlar listenin son hali bu mu. yarın sabah çıktı alarak günde 300 okumaya başlayacağım, dediğim gibi herkes için yazarsanız hergün giremiyorum...
Canım şimdilik son hali bu. Ama okumayanlar çıkacağı için ara ara kontrol et ve bizimle sohbet et :)

Hamilelik nasıl gidiyor bu arada kaç haftalık oldun canım

yasmin5846, post: 41910282, member: 598707"]Benim gittiğim randevulu falan değil canım.
Gecekondu gibi bi evde yaşıyo 87 yaşında çok yaşlı bi kadın kızıyla yaşıyor ikisininde eşleri vefat etmiş.
Evet banada yumurtalıkların iyi çalışıyo kist miyom yok dedi.
Doktor da demişti kist miyom yok yumurtlamanda sorun yok demişti.

İşte böyle canım baya bilgili bi kadına benziyordu bunca sene uğraşınca artık herşeyden anlıyor demekki.

Bana ne dediyse yaptım. Zeytinyağlı sıcak suya falan oturdum. Yakı hala duruyo belimde karnımda 1 hafta duracak dedi.

İnşallah bana bu ebe vesile olurda hamile kalırım aminn[/QUOTE]
Insallah canım benim

canım benmde adetim kahverengi lekelenme ile başlar sonra sökülür ama çok da kanamam olmaz
3.gün tekrr kahverengilerle sonlanmaya başlar
ve ilk günüm acayip sancılı geçer
göbek deliği etrafım sert olur masaj yapmak için dokundugumda agrım şiddetlenir
geçen gün sert damar falan demiştin ozmnda kafama takılmıştı
acaba o sertlik o mu ki inşallah bi sorun yoktur ya doktorlar yok diyor yani ne bileyim
histeroskopi laporoskopide oldum hsg de çekildim ben egri olsa ozaman çıkmazmıydı
Allah ım sen yardım et hayırlı kapılar aç hepimize vesilemiz olacak doktorlarla insanlarla karşılaştır bizi
memlekete gittiğimde ebenin kapısını çalacagım bende merak ettim halim nicedir

sevmkee canım inşallah kpss ile kafanı dağıtırsın.
İnan düşünmemek elimde değil ki..

Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah amin

Bu arada kızlar bende yarından başlayıp inşallah herkese toplam 300 okuyacağım ben her vaktim olduğumda girerim ama giremedi beni okundu sayın hergün lütfen çünkü artık az girmeye çalışacağım insallah

Canım ben sadece rahim filmi çektirdim ondada doktor bişey yok dedi.

Ama ebe de bişey var diyo rahim eğri diyo. Belirtisi adet sancısı lekelenme ve ilişkide ağrı diyo hepside bende var. Ve hala hamile kalamadığıma göre artık rahmimim eğri olduğunu düşünüyorum.

Canım o damarı biz bilemeyiz. Onlar boşunamı ebe oldu. Öyle göbek deliğinin etrafında sertlik olmakla olmaz ki.

Ebe kasıklarıma bi bastırdı ki ölecem sandım. Onlar öyle anlıyo. Bizim anlamamızın imkanı yok canım.

Yinede aklında kalmasın git görün canım ebe ye.

İnşallah iyi şeyler duyarsın canım

yas post: 41910361 .!.:
sevmkee canım inşallah kpss ile kafanı dağıtırsın.
İnan düşünmemek elimde değil ki..

Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah amin
Amin canim insallah Rabbim yar ve yardımcı olsun ama üzülme bende bu ay memlekete gitmiştim herkes çocuk soruyordu ama baktım benim gibi hatta benden önce evlenin çocuğu yoktu sonra artk ders aldım geleceğim e odaklanma Rabbim nasip ederse ne sorunum olursa olsun olur

Doğru diyorsun canım.

Rabbim toplum içinde bizi boynu bükük bırakmasın inşallah amin.

Tez zamanda gelsin miniklerimiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…