Beni de memlekette bir kadına götürdüler ebe mi artık bilmem. Karnıma dokundu kasıklarıma falan parmakları ile bastırdı.çok garip aynı soruları bana da sordu.mesajını görünce cevap yazayım dedim. Benim adet lekelenme ile başlamaz Sancı da olmaz ilişkide ağrım da yok.(baZen zorlanırsa vajen kısmında olur ama rahimde olmaz).ben bunlara hep hayır dedim ama kadın yine de rahmin Eğri dedi.içimden hiç inanmak gelmedi nedense.bir karışım söyledi bunu adet olduğun gece sür ertesi gün gel düzeltecem dedi artık ne yapacaksa.eve döndük burda da bir kadına gittim buna benzer soruları o da sordu ama bu kadın da göbeğin düşmüş dedi.regl olunca gel dedi hangisine inanayım bilemedim.şimdi Dr herşey normal diyor bir de sağlam şeyi bozmayalımKızlar netten araştırdığıma göre.
Adet lekelenme ile başlayıp lekelenme ile bitiyorsa,
Adetin ilk günü sancılı geçiyorsa,
Ve ilişkide ağrı oluyorsa
Rahim eğriliğinden süphelenebiliriz.
Ebe de bana rahmin eğri dedikten sonra bu soruları sormuştu bende hepsine evet demiştim. Ebe de evet rahim eğriliğinden demişti.
Doktora bunları söylediğim halde doktor bana hepsine normal demişti.
Aklınızda bulunsun diye sizede yazdım
allah şifa versin cnm çok çektirmesin inşallahAMİNNNN insallahhhh canım benim amcamın kızını arıyorum konuşacak hiçbirşey yok sözün bittiği yerdeyiz allahım kimsenin başına vermesin hastalık çok zor cekenede zor bakanada bakmaktan değilde çaresizlik ten zor gün gün eriyip gitmesi allah başa vermesin allahim sabır versin ....amca baba yarısı gerçektende öyle beni anneciğim doktora götürürdü amcam arkadan geldi de para vermişti ben ozaman 10 yaşlarındaydım bunları nasıl unuturum babamın da tıpatıp aynısı tek yumurta ikizi gibiydiler amcam babamdan küçüktü şimdi babamı kaybediyoorum tekrar busahah azcik iyi haberini aldım çok sukur bazı organlar çalışmıyor bitti zaten son nefesine kadar sukredecegiz bugününe şükürler olsun
Canım her bir kişi için mi 300 adet okuyoruz? Yoksa her kişi için 100 tane mi?
Allah razı olsun canım amin inşallahAll
allah şifa versin cnm çok çektirmesin inşallah
Canimm allahim gonlune gore versinn tez vakitli bebislerin olsun seninle bnde yeni basladim allahimdan hayirlisini diliyorum dollenmeyi kolaylastirip spermin daha ileriye gitmesini ve yumurtanin daha iyi incelmesini sagliyormus arastirdim bn iyice ama artik sadece bundan sonra yine duami yapip akisina birakmamm olacakBenimde doktorum vermişti 4 kutu kullandım bıraktım ben yeniden başlayalım zaten yumurta tembelliği var hayırlısı allahtan
İyne tedavisi olacağım ama henüz sperm testi yaptıramadı eşim buay infolik kullanayim önümüzdeki aya iyne tedavisi yaptiririm inşallah dda minigim nasip olur
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah AMİNNNN insallahhhh
Canım ya hamile haberleriyle dönmeni çok isterdim.Geldimmm
nasilsın cnm :)
bayadir girmedim forum a
özleteyim kendimi dedim.
yeni birşeyler varmı?
hamileler ?
ben daha dün adet oldum.
yarn tekrar hormn testi yapılacak. Bakalm prolaktinim düşmüşmu diye.
Erteleme canım valla.salı günü bitti adetim canım yumurtlama günüme Bi hafta kala gitmiş olcm ya çarşambaya yada cumaya alacğm randevuyu eşimle birlikte gideceğiz izin alck alabilirse inşallah alamazsa yalnz gitcm ertelemek pek istemiym bu aralar vitaminsizlikten mi bilmyrm çok başım dönüyor gözlerim kararıyor saçlarım çok dökülmeye başladı nefes alırken hafif acı hissi başladı devamlı baş ağrısı erteleye erteleye böyle oldu ama bu kez kararlıyım bu hafta cesaretimi toplayıp gitcz Allahın izniyle
Canım ara tatile çok var o yüzden şimdi dene bence. Eşinde istiyormuş hem. Yinede son karar tabiki senin canım. Rabbim kararını hayırla sonuçlandırsınMerhabalar kızlar size birşey danışmak istiyorum adet olmak üzereyim 2.5 yıllık evliyim 1 başarısız aşılama 1 kimyasal gebelikte sonuçlanan tüp bebek denemem var hafif pkoyum eşimin değerleri normalin biraz altında. Tayinimiz çıktı başka şehire taşınıyoruz. Eşim bu ay tekrar deneme istiyor ben hazır hissetmiyorum zor bir süreç çünkü. Bu ay yaptırmazsak ara tatile yada yaza kadar yaptıramıcaz ne yapmalıyım sizce beklemelimiyim yoksa 2. Kez denemelimiyim
Yarın başlıyoruzzzDua okumaya başladı mi
Ben bir ebe ye gittim sadece o da bunları dedi. Dediklerinide yaşıyorum. Ağrı sancı lekelenme. Bide doktorlar 2 yıldır hiç bir sorun yok diyo.Beni de memlekette bir kadına götürdüler ebe mi artık bilmem. Karnıma dokundu kasıklarıma falan parmakları ile bastırdı.çok garip aynı soruları bana da sordu.mesajını görünce cevap yazayım dedim. Benim adet lekelenme ile başlamaz Sancı da olmaz ilişkide ağrım da yok.(baZen zorlanırsa vajen kısmında olur ama rahimde olmaz).ben bunlara hep hayır dedim ama kadın yine de rahmin Eğri dedi.içimden hiç inanmak gelmedi nedense.bir karışım söyledi bunu adet olduğun gece sür ertesi gün gel düzeltecem dedi artık ne yapacaksa.eve döndük burda da bir kadına gittim buna benzer soruları o da sordu ama bu kadın da göbeğin düşmüş dedi.regl olunca gel dedi hangisine inanayım bilemedim.şimdi Dr herşey normal diyor bir de sağlam şeyi bozmayalımeşimin zoru ile gittim zaten o çok inanıyordu ama farklı Şeyler söyleyince onun da inancı pek kalmadı.
Tamam seni de gelmesen de okundu yazıyorum canım. Listeyi kaydet,her gün liste sırasındaki arkadaşlarımıza ismiyle dua ediyoruz.P PembePaltolu canm ben giremesemde hergün okurum sen bana okudu yaz canm
Tamam seni de gelmesen de okundu yazıyorum canım. Listeyi kaydet,her gün liste sırasındaki arkadaşlarımıza ismiyle dua ediyoruz.
Guzel haberlerle gel insallah arkadasimYok tatlım bu sefer ben katılmayacağım biraz kafami dinli cem ama bir dahaki sefere gelirim inşallah takipteyim ama
Yayinladim tatlimtamam canm kaydediyorum listeyi tekrr yayınlar mısın canm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?