- 13 Ocak 2015
- 710
- 365
- 63
- 40
Canım benim bende bugün ayetel kursiyi okuyamadim biliyorsun kızlarım ve arkadaşlarla yeğenlerime söyledim Komşum hoca hanım da okudu te buradaki arkadaşım da okudu allahım kabul etsin inşallahBasiniz sagolsun abla...
Rabbim mekanini cennet eylesin,geride kalanlara Allah sabir versinTum olmuslerimize amcanada fatiha okudum Rabbim kabul etsin
Rabbim yar ve yardımcın olsun tatlım. Rabbim vesile kılsın inşaallahh ve bebişine kavuştursunGünaydın kızlar. Bugün transfer yapılacak, dua edin canlar sımsıkı tutunsun
başınız sağolsun canım. Mekani cennet olsun inş.Allah razı olsun canım benim bizde yolda gidiyoruz elimizden geldigince destek olmaya çalışıyoruz amcamın kızlarına köyde Yengem var hasta onun açısına nasıl dayanırim bilmiyorum .. 3 buçuk ay önce babacigim vefat etti ben hala ona inanamazken teselliyi arayacağım amcamı kaybettim allahım ailesine de bizede sabır versin ablalarimla benim acimiz tazelendi ...teselliyi ben sizlerle duamizi okurken buluyorum iyiki varsiniz rabbimiz dualarimizi kabul etsin inşallah miniklerimiz nasip olsun AMİNNNN insallahhhh
Kızlar rica etsem esim icin Ayetel Kursi okurmusunuz....
Rabbim tum askerin polisin yardimcisi olsun.Allahım zalimlere firsat vermesin.
ya se min ayseygt1453 @esmerm91 @askiminaskiyim ve tum hanimlar simdiden teşekkür ederim.
Canım stres yapma bol bol yatıp dinlen. bak hep berarber birbirimize dua ediyoruz. minik meleklerin sana sımsıkı tutunur inş. doktor ne dedi? bi daha ki kontrolün ne zaman?Canım bugün kontrol için gittim giremedim kusura bakmayın akşam okurum gün bitmedi.bu arada bugün tek yumurta ikizi Olduğunu öğrendim ancak birinin kalbi atmıyor,diğeri de yavaş atıyor,durumlar iyi görünmüyor
Büyük ihtimal kalbi durur dedi,haftaya pazartesi gidicez bakalım hayırlısıtatlım dün okumuştum yazamamıştım. Rabbim tüm askerlerimizin, polislerimizin, masum vatandaşlarımız yardımcısı olsun.
Canım stres yapma bol bol yatıp dinlen. bak hep berarber birbirimize dua ediyoruz. minik meleklerin sana sımsıkı tutunur inş. doktor ne dedi? bi daha ki kontrolün ne zaman?
Allahım Evladına kavuştursun inşallah sımsıkı tutunurlar Allahım nasip eder amin.Günaydın kızlar. Bugün transfer yapılacak, dua edin canlar sımsıkı tutunsun
ayyy canım deme öyle, Rabbim ol dedikten sonra kimse önüne geçemez, inşaallahh doktorun yanılır. Bol bol dua edelim canım. sen tedavi falan görmüş müydün?Büyük ihtimal kalbi durur dedi,haftaya pazartesi gidicez bakalım hayırlısı
Hadi hayirlisi olsun insallah canim. Dualarimiz seninle inş bebisin seninle olurGünaydın kızlar. Bugün transfer yapılacak, dua edin canlar sımsıkı tutunsun
Ya b
Ya ben olayı anlamadım sanırım nasıl dua alacaktik dün son hali sordum ilk 3 kişiye 300 duayı okudum şimdi okudugumu yazmak için girdim ama dua nasıl alacaktik ben okuyacağım dün demiştim
canım ben dün gece bildirdim okuduğumu düzenli giremediğimi herhün okuma yapacağımı dua sayısında değişiklik olursa özeldem bilgilendirirsen sevinirim demiştim sende tamam demiştim :) kolay değil bunu takip etmek hakkını helal et ben hergün 300 tane okuyorum
Ilk tüp bebek denemem canım, dün tek yumurta ikizi olduğunu öğrendik, ama birinin kalbi atmıyor diğeri de etkilenmiş umudum kalmadı, hayırlısı Allahtanayyy canım deme öyle, Rabbim ol dedikten sonra kimse önüne geçemez, inşaallahh doktorun yanılır. Bol bol dua edelim canım. sen tedavi falan görmüş müydün?
@ME118 ve @vasfiyenur giremeyecegini ama okudugunu belirtmis bende ekledim diger gozden kacanlarida ekledm kizlar bilginizeya se min P PembePaltolu
her gün bana 100 leş yazın kızlar
İnternetim de sorun vardı canım silmediğiniz için teşekkür ederim her gün 3 arkaadaşa 100 er tane okuyprum
İnşallah çok iyi geçer, 14 gün sonra güzel haberlerini alırızGünaydın kızlar. Bugün transfer yapılacak, dua edin canlar sımsıkı tutunsun
günaydın kızlarrrr
Onu kimse bilemez canim doktoruna tabiki guven ama o dedi diye sen hemen umidi kesme. Arkadaslarinda dedigi gibi hic belli olmaz belki seni yaniltip saglikli sihhatli devam edecek hamileligin. Sen gonlunu ferah tut duani eksik etme gerisi Rabbimin bilecegi is. Hem bu guzel duyguyu yasadin gerisi gelir ins...Büyük ihtimal kalbi durur dedi,haftaya pazartesi gidicez bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?