Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Basiniz sagolsun abla...
Rabbim mekanini cennet eylesin,geride kalanlara Allah sabir versin Tum olmuslerimize amcanada fatiha okudum Rabbim kabul etsin
Canım benim bende bugün ayetel kursiyi okuyamadim biliyorsun kızlarım ve arkadaşlarla yeğenlerime söyledim Komşum hoca hanım da okudu te buradaki arkadaşım da okudu allahım kabul etsin inşallah

başınız sağolsun canım. Mekani cennet olsun inş.

tatlım dün okumuştum yazamamıştım. Rabbim tüm askerlerimizin, polislerimizin, masum vatandaşlarımız yardımcısı olsun.

Canım stres yapma bol bol yatıp dinlen. bak hep berarber birbirimize dua ediyoruz. minik meleklerin sana sımsıkı tutunur inş. doktor ne dedi? bi daha ki kontrolün ne zaman?

Arkadaşlar bugün kimlere okunuyor devorah26 ya okunacak mı?dua almamış bir de listenin son hali nasıl listeden çıkanlar oldu mu? Liste yeni kişi alımına kapandı mı? Kesin listeyi Alıp onun üzerinden duaları hergün okuyacağım

Büyük ihtimal kalbi durur dedi,haftaya pazartesi gidicez bakalım hayırlısı

ayyy canım deme öyle, Rabbim ol dedikten sonra kimse önüne geçemez, inşaallahh doktorun yanılır. Bol bol dua edelim canım. sen tedavi falan görmüş müydün?

Ya b
Ya ben olayı anlamadım sanırım nasıl dua alacaktik dün son hali sordum ilk 3 kişiye 300 duayı okudum şimdi okudugumu yazmak için girdim ama dua nasıl alacaktik ben okuyacağım dün demiştim

ya se min sana çok güzel açıklamış canım.

Seni not almayı unutmuşum o zaman canım. Çünkü not aldıklarımı direk okundu olarak yazıyorum.

ayyy canım deme öyle, Rabbim ol dedikten sonra kimse önüne geçemez, inşaallahh doktorun yanılır. Bol bol dua edelim canım. sen tedavi falan görmüş müydün?
Ilk tüp bebek denemem canım, dün tek yumurta ikizi olduğunu öğrendik, ama birinin kalbi atmıyor diğeri de etkilenmiş umudum kalmadı, hayırlısı Allahtan

Onu kimse bilemez canim doktoruna tabiki guven ama o dedi diye sen hemen umidi kesme. Arkadaslarinda dedigi gibi hic belli olmaz belki seni yaniltip saglikli sihhatli devam edecek hamileligin. Sen gonlunu ferah tut duani eksik etme gerisi Rabbimin bilecegi is. Hem bu guzel duyguyu yasadin gerisi gelir ins...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…