P PembePaltolu canim bugunku arkadaslara duami aldim okuyorum. Allah kabul etsin ins..
Duamı okudum canım :)Arkadaşlar bugün kimlere okunuyor devorah26 ya okunacak mı?dua almamış bir de listenin son hali nasıl listeden çıkanlar oldu mu? Liste yeni kişi alımına kapandı mı? Kesin listeyi Alıp onun üzerinden duaları hergün okuyacağım
Gamze ya üzülme dirayetli ol bakalım hem daha bişey belli değil Allah yardımcın olsun canım, rabbim sana bağışlasın sağlıkla...Benimde geçen hafta kanama gibi akıntım oldu 3 -4 gün sürdü dr da bana sağlıklıysa tutunur değilse düşer bekliycez dedi, bende kalp atışını göremedim henüz herşey Allahtan , hayırlısını versin güzel Allahım bizim için en iyisini bilir, bize onları hayırlı kılsın, sağlıkla kucağımıza almamız için güç ve sağlık versin...Büyük ihtimal kalbi durur dedi,haftaya pazartesi gidicez bakalım hayırlısı
Tamam canımKisi basi 100.
3kisiye okunuyor hergun yani 300 toplamda.ekliyorum okudugunu
Gamze ya üzülme dirayetli ol bakalım hem daha bişey belli değil Allah yardımcın olsun canım, rabbim sana bağışlasın sağlıkla...Benimde geçen hafta kanama gibi akıntım oldu 3 -4 gün sürdü dr da bana sağlıklıysa tutunur değilse düşer bekliycez dedi, bende kalp atışını göremedim henüz herşey Allahtan , hayırlısını versin güzel Allahım bizim için en iyisini bilir, bize onları hayırlı kılsın, sağlıkla kucağımıza almamız için güç ve sağlık versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?