Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Canım doktor güzel şeyler söylemiş. Tüp ü uygun görmemiş. Aşılama deneyin bence

Kizlar test sonucum.negatif cok uzuldum cok agladim hastanede

Hayirlisi olsun canim, biliyoruz suan ne desek seni mutlu etmeyecek uzuluyorsun ama gönlünü ferah tut. Arkadaşlarından dediği gibi biraz kafanı dağıt bugun uygun olursaniz eşinle çıkın gezin biraz. Rabbim en güzel zamanda en güzel şekilde evlarlarimiza kavustursun inşallah hepimizi.

Hepinizden Allah razi olsun hep yanimda oldunuz...Gercekten cok zormus bu sonucu almak...4 asilama 1 tup negatif ....umudumu yitirmek istemiyrm ....esimle yikildik bugun ..

canım ben 1500 adet okudum bugün ve diğer 4 gün için pazartesiye kadar giremicem çnkü pazartesi tekrar girerim.çarşamba perşembe cuma cumartesi ve pazar günkü arkadaşlar hepsine okuduğm duları rabbim kabul etsin

Hepinizden Allah razi olsun hep yanimda oldunuz...Gercekten cok zormus bu sonucu almak...4 asilama 1 tup negatif ....umudumu yitirmek istemiyrm ....esimle yikildik bugun ..
canım benim Rabbim içinize ferahlık nasip etsin inşaallahh, eminim ki çok zordur ama elden bişey gelmiyor bazen maalesef, inan söyleyecek söz bile bulamıyorum teselli amaçlı

Canimsin bnm sen allahim sanada esinede saglik versin allahim gonlunuze gore versin yilmayin yikilmayin sabirla dua edin canim bnm heo dualarimdasiniz sizleri bole gormek harap ediyor elden birseyin gelmemesi maf ediyor beni

Canım aynı yollardan çok daha fazla geçmiş biri olarak şu anki durumunu çok iyi anlıyorum. Rabbim bize umut etmeyi de vermiş. Her adet dönemi bir ümit bizim için. Kimisi 12. denemede hamile kalıyor. Kimisine olmaz asla deniyor ama doğal yoldan hamile kalıyor. Allah güç ve kuvvetini veriyor merak etme. Allah kaldıramayacağımız yükler vermesin yeter ki.

Olacak inşallah. Eşinle çıkın bu akşam bir yürüyüş yapın. Birer de dondurma yeyin (benden) Moral bozmak yok bizim kitabımızda.

Kizlar test sonucum.negatif cok uzuldum cok agladim hastanede
canım,
teselli edecek bir söz yok - ki etmiyoruz da zaten. Umarım en kısa zamanda rabbim gönlüne göre nasip eder herşeyi.
bu süreç zorlu yorucu yıpratıcı ama bi sonraki ay yinede umutlanmış oluyoruz bile. burada hepimiz aynı durumdayız malesef. Allahım bizlere dayanma gücü sabrı nasip eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…