cnmm cok üzüldüm gercekten sen hep aklımdaydın bugun hastaneden yeni geldim hemen buraya baktım haberin için nolur cok üzülme biz yanındayız dualarla gelecek inşallah bebişimizHepinizden Allah razi olsun hep yanimda oldunuz...Gercekten cok zormus bu sonucu almak...4 asilama 1 tup negatif ....umudumu yitirmek istemiyrm ....esimle yikildik bugun ..
aminnnn. dün sahile gittik hava alalım diye, önümden hamile bayan geçiyordu iç çektimHamilelere hayran hayran bakmaktan usandım
Allahım nasıl bişey hamilelik
ne olur bizlerede yaşat hayırlısı ile aminnnnnn
Canım aşılamanı yaptır ve doktordan indirim iste. "Bundan sonra tüp yaptıracağız" dersin. Ayrıca tatil planlarını 12 sınden sonraya al. Hiç kendini sakınma. Kafanı dağıtmış olursun. Aşılamada hem kendini daha rahat hissedersin. Tüp bebek maliyetli ve çok ilaçlı olduğu için biraz daha stresli oluyorsun.
Allah'tan umit kesilmez canim 8 tüp bebekten sonra normal yolla hamile kalani biliyorum duaya devam. Daha olmadi evlatlik... yakınımin evlatligi 16 yasinda annesine tabiri caizse tapiyor cok saygi duyuyor anneside onu çok seviyor . Tum akrabalar onun efendiligini örnek gösteriyor kendi cocuklarina...Hepinizden Allah razi olsun hep yanimda oldunuz...Gercekten cok zormus bu sonucu almak...4 asilama 1 tup negatif ....umudumu yitirmek istemiyrm ....esimle yikildik bugun ..
Deneyecegiz Yasemincim esimde aşılma diyor tüp icin hem maddiyat hem manevi hem fiziki yormayalim seneye bi tarihi hedef alalim diyor. Ama brn asilama olmazsa seneyi bekleyemem sanirim borc harc tüpü denerim oda olmazsa seneyi o zaman beklerim sanirimCanım doktor güzel şeyler söylemiş. Tüp ü uygun görmemiş. Aşılama deneyin bence
cok uzuldum canm gercekten acini paylasiyorum rabbim ins tez zamanda yaşatsin sana ..Kizlar test sonucum.negatif cok uzuldum cok agladim hastanede
Maşallah canım benim iyi çıkmış hemde oburude sinirdaymis ne güzel rabbimiz tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah dualarimiza katılmıyorsun ama benim kalbimdesin bugün benim duam okunuyor bana okunan duaların yarısı sana nasip olsun inşallah inşallah minigin gelsin kişi başı 100 okunuyor rabbimiz elliserleri sana nasip etsin inşallah bukadar kişinin duasını allahım sanada nasip etsinSelam kızlar nasılsınız ?
Hormon test sonuçlarım çıktı. Allahıma şükürler olsun Prolaktinim artık normal seviyede. Şimdi de Testisteron sorunu çıktı
bende biraz yüksekmiş tam sınırda. Ilaç tedavisi yapmak istemiyorum bir ay daha bekleyelim dedi.
Ne bitmek bilmeyen hormon sorunlarım varmış. Biri biter digeri başlar.
Sizler nasılsiniz
Ben belki dualara katılmıyorum ama Rabbim görüyor o şahitim benim. Ben inan her gece yatağıma yatığımda sizlere kendime dua ediyorum. Dua etmeden uyumuyorum. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun tez zamanda inşallah.Maşallah canım benim iyi çıkmış hemde oburude sinirdaymis ne güzel rabbimiz tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah dualarimiza katılmıyorsun ama benim kalbimdesin bugün benim duam okunuyor bana okunan duaların yarısı sana nasip olsun inşallah inşallah minigin gelsin kişi başı 100 okunuyor rabbimiz elliserleri sana nasip etsin inşallah bukadar kişinin duasını allahım sanada nasip etsinportakales de sende benim dualarimdasiniz rabbimiz yeterki ol desin inşallah da der tez zamanda hamis haberlerinizi alalım
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah AMİNNNN insallahhhh
Sonuçların iyi çıkmış canım buna şükür diyelim.Selam kızlar nasılsınız ?
Hormon test sonuçlarım çıktı. Allahıma şükürler olsun Prolaktinim artık normal seviyede. Şimdi de Testisteron sorunu çıktı
bende biraz yüksekmiş tam sınırda. Ilaç tedavisi yapmak istemiyorum bir ay daha bekleyelim dedi.
Ne bitmek bilmeyen hormon sorunlarım varmış. Biri biter digeri başlar.
Sizler nasılsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?